Julkänsla

 
För att komma i rätt stämning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ber om ursäkt för de lite suddiga bilderna. Jag och min kamera kommer inte riktigt överens
 
 

Fredag

 
 
Idag är jag helt slut i huvudet. Tur att det är fredag så inte så mycket samtal kommer in annars hade jag varit helt körd. Orkar knappt tänka.
 
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt iaf. Ska se om man kan över tala pojken att köra en filmkväll med mig. Bara ligga i sängen och lata sig tills imorgon.
 
Innan dess ska jag dock ta och fota vår julpyntade lägenhet åt er =D Jag och Mattias var på Deals igår och det slutade med att vi shoppade julpynt för 50 euro. Det enda vi saknar nu är en sjungande tomte/snögubbe som vi måste ta oss till dunnes för att köpa och en liten tomteluva till Emil. Sen är vi klara.
 
 
Ungefär sådär känner jag idag

Julpynt

 
 
Idag är en bättre dag, jag hatar inte riktigt alla människor =P
 
Tror det till stor del är att jag räknade ut att om 20 dagar åker jag till sverige. Det är lixom inte alls lång tid kvar. Och bästa av allt är att det då kommer vara jul!
 
Har tänkt att jag måste få in lite julkänslor så vi har tänkt att imorgon efter jobbet drar vi till deals och köper lite billigt julpynt så att det blir lite stämning här hemma.
 
Sen på söndag ska det vara Svenst Adventsfirande på ett ställe här i Dublin. Och dom har klämt in alla advent i allt så det blir både lucia tåg, glöggdrickande, mini julmarknad och så vidare. Gratis inträde var det oxå så ska bli mysigt
 
 
Nu ska jag ut och ta en cigg sen blir det att kolla på Daily Show och Colbert report
 
 
 
 
 

När idioter ska börja

 
När jag läser den här artikeln är det två saker som jag stor mig på
 
Först att "Eftersom Lucia är ett kristet helgon blir det för skolorna till att ha luciafirande utan Lucia"
Svenska Lucia firandet har sitt ursprung i flera historier. Ja det finns en Sankta Lucia, det kristna helgonet som vi ser som själva Lucia men det finns även flera andra deler vi dragit in i våran Lucia.
 
Till exempel så har vi grejen med att Lucia har eld i håret. Det har absolut ingenting med det kristna helgonet att göra. Den starkaste teorin är att det har sitt ursprung i en hednisk ljusgudinna.
 
Sen finns det kopplingen till att svenska Lucia firandet från början var ett firande den 13:e december för att det var årets mörkaste tid enligt den förnordiska kalendern så man använde ljus i ett symboliskt syfte för att få undan mörkret och få ljuset att återvända.
 
Innan dess hade vi oxå ideen om att Vintersolståndet var denna natt. Det var en farlignatt då man skulle hålla sig inomhus och vara vaken hela natten. Med andra ord ljusen skulle lysa natten igenom.
 
Allt vår svenska Lucia egentligen har gemensamt med det kristna helgonet är namnet, att det är en kvinna.
 
Sen om man vill kan man juh försöka förklara hur pepparkaksgubbar har med religion att göra oxå
 
Sen det andra jag stör mig på är hur korkad hela ideen är från början till slut.
 
Alltid ska det bråkas om hur regler ska uppfattas. Kan människor bara inte använda sitt sunda förnuft. Regeln är väl skapad just för att det är religionsfrihet i sverige och ingen ska bli påtvingad en tro.
 
Den säger inte att de inte ska få lära sig om tron. Att de ska vara helt skyddad om vad det innebär. De flesta skolor besöker kyrkor, moskeer osv isamband med religionsundervisning. Alla ungar får lära sig om olika religioner och det är för i helvete klart att de förstår att det finns olika religioner och att bara för att en präst eller imamen har en tro så betyder det inte genast att de måste tro samma sak.
 
Det handlar om 13-15 åringar inte 3 åringar!
 
Men mest av allt stör jag mig nog på att hela artikeln dryper om ett sådant låssas dumhet. Reductio ad absurdum om vi vill snacka fin språk. I alla fall hoppas jag att det är vad han försöker sig på. Annars är han juh bara blåst påriktigt och det skulle juh vara deprimerande
 
 

God morgon

 
 
En till dag på jobbet. en till dag jag vill ligga i sängen. Men imorgnon är det onsdag och dagen efter onsdag är lönedag och dagen efter lönedag är fredag och fredagar är bäst för då vet jag att jag får sova dagen efter.
 
Det där är varje vecka mitt resonomang för att ta mig igenom jobb veckorna.
 
Men senaste tiden har det varit lite värre än vanligt. Är nog mest för att jag behöver vara ledig några dagar. Men nu är det faktiskt inte lång tid kvar innan jag får 12 dagar hemma i sverige =D
 
 
 

Random bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skelettsex

 
 
Jag tänker inte ens börja diskutera om den här kvinnas borde anses lida av en allvarlig psykisk störning eller inte.
 
Det enda jag mest undrar över är vems skelett delar hon använt sig av och hur i helvete hon fått tag på dem? Jag kan väl inte vara den enda som undrar det..?
 
Annars, om man inte går för djupt in på det, tycker jag det mest är komiskt

Babbel på arbetstid som vanligt

 
Nu är det bara en timme kvar innan jag slutar. Dagen har gått relativt fort ändå. Dock har jag inte haft någon arbetslust alls. Har inte ens brytt mig om att kolla ticketkön mer än att se så att det inte motförmodan skulle vara någon från våran dublin desk. Borde antagligen kolla ena jobb mailen innan jag går men då finns riken att jag faktiskt måste göra något och det har jag ingen lust med.
 
Nej, det är helt enkelt inte min dag idag.
 
När jag slutar ska jag gå hem och se om jag kan hitta något skoj att göra så dagen inte suger helt iaf. Kanske kommer kissekatten på besök idag igen och kanske får man klappa den lite mer den här gången.
 
Skulle vilja åka in till stan och spendera lite tid och pengar inne på Chapters men med hyran den här veckan så måste jag nog vara lite försiktigare med pengarna. Får se om jag hittar något skoj i bokhyllan ist.
Det är vid sånna här tillfällen jag saknar mitt lilla bibliotek hemma som nu ligger nerpackat i kartonger i både mammas och pappas källare. Börjar få ihop en liten samling här men inget i närheten av det som finna hemma.
 
Hur jag ska få med mig böckerna när jag väl flyttar tillbaka till Sverige är något jag helst inte funderar på. Inte bara böckerna heller. Har nog samlat på¨mig för mycket skit.

Övervakning

 
Som ni säkert inser missar jag en heldel av svenska nyheter men ibland får man höra lite. Oftast från andra bloggar. För en liten stund sen fick jag höra det där om att allt fler föräldrar använder gps i mobilen för att spåra sina unger.
 
Jag vet inte, just det grejen ger mig sånna obehagskänslor. Självklart är det en bra ide att kunna göra det ifall att någon unge försvinner, ramlar i en brunn eller liknande men att det så lätt kan missbrukas. Även om jag är 13 eller 23 eller varför inte 8 år så vill jag inte att någon ska ha den makten över mig att alltid, vid varje tillfälle kunna ta reda på exakt vart jag befinner mig. 
 
Jag vet inte exakt vad det är jag vill få ut här...
 
Jag tror att ungdommar har mer förnuft och förtjänar mer frihet än vad äldre ibland tror. Visst ungdommar dricker, gör korkade saker och gör inte som dom ska. Men det gjorde nästan alla av oss. Och även om det gick lite fel i bland och du spydde i en buske hur många bra och roliga minnen har du inte. Skulle du vara samma människa utan alla minnen av vad du gjorde utanför dina föräldrars vetskap när du var 15?
 
Människor har en förmåga att glömma hur dom själva var när dom var yngre. När jag idag ser 15-16 åringar ute och supa så kan jag inte låta bli att tänka något i stil med "stackars lilla flicka gå hem och lek med dina barbies ist"
Fast när man tänker efter så var jag likadan i den åldern. Bara det att mitt huvud vill se mig själv i den åldern som äldre än dom som är 15 idag
 
Ingen borde behöva vara bevakad varje given stund av sina föräldrar. Man går miste om allt för mycket då
 
Och för att inte tala om hur mycket den här applikationen kan missbrukas på ett mer allvarligt sätt. Av föräldrar som är för kontrollerande, för religösa osv.
 
Nej, hela grejen ger mig bara obehagskänslor

Önskelista!

 
1. Kakfat, helst med tre eller två våningar men en funkar oxå. Inte ett rosa eller bara genomskinligt glas. Flera stycken olika skulle oxå vara bäst =D
 
2. Sockor. Mysiga stickade sockor. Gärna massvis av dem då jag sliter ut dom ganska fort
 
3. Ringar. Alltid ringar. Enkla, stora, klumpiga, nätta, dyra, billiga, dubbel ringar, blommor, döskallar, godis. Gärna i silver (eller fejk silver)
 

 
4. Mp3 spelare eller liknande
 
5. Skjus till loppisen i täby och kanske ett litet presentkort där. (Hej mamma och Eva =D)
 
6. Dom här eller dom här. Snälla söta rara ge mig! Stl 39 tack =D
 
 
 
7. Dunkudde. En riktigt fluffig jävel
 
8. En läderinbunden dagbok
 

 
9. Söta roliga strumpor
 
10.  Humanitys Good Works Armband
 
11. En stor bra kaffekopp. Jag saknar Hinken =( Må han vila i frid
 

 


Jag hatar måndagar

 
Två är sena, en har en dator som inte startar och samtalen bara droppar


Just idag är en väldigt dålig dag
 

Min helg

 
 
Nu ligger jag i sängen och latar mig. borde dock strax ta en dusch och slänga på mig lite fräscha kläder.
 
Gårdagen spenderade jag som sagt i sängen. Vi beställde hem lite bakis pizza, fixade läsk och chips och kollade massa film. Det blev Looper, The Amazing Spider man och Brave. Framåt kvällen när Andreas ville spela lite så fortsatte jag med att kolla på Cleopatra. Mysig dag allt som allt.
 
I fredags hängde jag först hemma hos Sanna där vi drack vin och snackade skit innan vi drog till vineyard för att möta resten av folken. Vi var bara 45 minuter sena =P Där blev det att käka steak som jag faktiskt blev lite besviken på. Vet inte om det var jag som bara inte var sugen eller om det var steakens fel men var inte alls lika gott som vanligt.
Efter att vi tröttnat på Vineyard så drog några vidare in till stan och några hem till oss. Hos oss blev det att bland annat kolla på Porrbloopers, försök till att spela twister och tidig 90 tals rap
 
Men nu måste jag som sagt hoppa in i duschen. Ska hem till anders och käka lite kebab och snacka skit. kanske är Therese och pappa inne på skype oxå

Lördag


Vi spenderar dagen i sängen med pizza, cola, doritos och film. Ska strax börja med dagens tredje film så hörs sen ist


Minispa

 
Nu sitter jag med huvudet fullt av färg. Ska strax gå och skölja ur det sen blir jag fin!
 
Bestämde mig för att jag lika gärna kunde göra en helkväll av det så efter att jag duschat blir det manikyr, pedikyr, hemma gjord ansiktsmask osv.
 
Det hemmagjorde ansikts gäggan är jag like osäker på dock. Jag borde verkligen sluta läsa på /r/TheGirlSurvivalGuide/ den ger mig skumma ideer. Körde på en ganska lättsam som jag hittade iaf. 
 
Man värmer en halv kopp honung till den är ljummen sen blandar man i bruntsocker. Det ska jag kleta in i ansiktet om ett tag!
 
Jag lägger ner det här inlägget nu för känns som att jag knappt kan formulera sammanhängande meningar just nu.

Söndag och serie tittande

 
 
Sitter och dricker kaffe nu. Lyckades sova tills för en timme sen. Helt underbart att sova så länge. När jag skrivit klart det här ska jag och mitt kaffe gå ut och röka en cigarett sen ska jag fortsätta kolla på Lost Girl.
 
Hittade den serien för några dagar sen och har fastnat. Jag skulle inte direkt kalla den bra så som i prisvinnande men den är fantastiskt underhållande och det duger för mig. Bäst av allt tycker jag om huvudrollens sidekick Kenzi. Utan henne hade jag nog inte orkat kolla så mycket på den
 
 
 
 
 

Vad som händer här

 
Sladden till min kamera är spårlöst försvunnen. Tänkte ge det ett mer ärligt försök att leta imorgon. Innan dess får ni nöja er med bara text.
 
Så, i torsdags var Idas sista middag på vineyard. Självklart kom ett gäng på 10 tyskar precis innan vi och stal åt sig alla stenar så när vi skulle beställa var det att antingen vänta en evighet eller käka något annat än steak on a stone. Blev burgare för mig och den var faktiskt god. Sen lite dricka på det. En ganska tidig men mysig kväll.
 
Igår, fredag, gjorde jag inte mycket alls. Pojkarna i huset spelade och jag kollade film och drack lite vin. Sen spenderade jag en stund på Skype oxå där jag fick prata med först Therese, pappa och anders som vanligt men sen även mamma vilket var mysigt.
 
Idag har vi varit iväg till Ikea. Blev köttbullar till lunch/frukost sen skippade vi hela show delen och gick ner till plock avdelningen där det köptes glödlampor, några tallrikar och galjar. Sen köpte Andreas en julbock och Mattias en svart tyg docka för 10 euro (?)
Mina inköp kom i mat affären där jag lyckades shoppa upp 39 euro. Vilket det helt klart var värt =D
 
Funderade tidigare på om jag skulle till en hemma fest en bit bort men har bestämt mig för att min lördags kväll är bättre spenderad med att bli full hemma i pyjamas och kolla film eller serier. Har vissa planer på att inte lämna mina sovkläder förän jag måste till jobbet på måndag 
 
 
Ni får en gammal bild på köttbulls ätande på Ikea så är det blir lite mer färgglatt iaf. Tar man bort vitlöksbrödet till höger där så är det exakt vad jag käkade idag
 

Till mitt framtida jag

 

Är du fortfarande ute och dricker alkohol: Fy på dig du kommer må dåligt och ångra dig imorgon när du ska ta dig upp till jobbet

Ligger du nerbäddad i sängen och sover: Duktig flicka! Du kommer fortfarande hata livet när klockan ringer på morgonen (det gör du alltid) emn du kommer inte må riktigt lika dåligt

Torsdag

 
 
Sitter av sista timmen på jobbet nu. Det suger att ha sena passet för efter kl 4 är det typ inte en jävel i huset. Sen ringer det knappt heller så bara att sitta och lalla
 
Efter jobbet blir det iaf Vineyard. Ida ville käka där en sista gång innan hon lämnar oss för Sverige så vi är några stycken som ska gå. Ska nog bli mysigt även om man inte ska överdriva. Både för att man jobbar imorgon och ekonomins skull.
 
Men idag har jag lyckats med något helt fantastiskt! Jag har tagit med mig min kamera =D
Hoppas bara att jag faktikst kommer ihåg att använda den nått oxå så kanske ni får lite bilder imorgon.
 
Annars har dagen varit relativt lugn. Har juh en newhire som suttit hos mig den här veckan. Det har faktikst varit ganska roligt även om man lite smått börjar få slut på saker att lära. Eller iaf saker man kommer på just då.
 
Men nu ska jag väl spela lite mer hotshots innan jag drar
 
 

Bästast av bästaste

 
 
Jag tänkte skriva något om hur bra jag var men sen så orkade jag inte. Vi vet juh alla att jag är bäst iaf.
 
 
Sitter nu i soffan med mjukisbyxor och sockor på. Datorn i knät och ett glas cola på armstödet. Mattias är i köket och lagar middagen till oss andra.
 
Jag har det ganska bra ändå
 
 
 
 
 

Arbetet klart

Eller typ, ska fixa så att headern har rätt storlek men det får vänta tills jag kommer hem. Om vi räknar bort att headern är för liten, vad tycks?

Under arbete

 
 
Eller vad det nu heter. Tålamod människor vi fösöker fixa en ny sida här
 
 

Haha!

 
Jag tvingar Andreas att läsa min blogg för att få ber besökar statistik 
 
Hej Andreas!
 
Jag börjar oxå bli smått berusad. kanske inte det smartaste en söndagskväll men skitsamma
 
 
Kände att inlägget behövde en bild men orkar inte ta någon så får bli en gammal
 
 
 

10 saker ni inte visste om mig

 
1. Jag älskar Stephen King filmer och har på börjat och älskat flera av hans böcker. Men jag har bara lyckats läsa klart Jurtjyrkogården
 
2. En period hade jag en mindre besatthet av Kleopatra. Under ett par veckors tid lästa jag flera böcker, webbsidor och såg massa filmer och dokumentärer om henne
 
3. Jag köper oftast billigt smink från typ HM, billigaste nagellacket jag hittar, kläder från Pennys och liknande, klipper och färgar mitt eget hår, kör på budjetmärken för shampoo och hur mycket jag än älskar dom får jag rysningar av att köpa skor för över tusenlappen (helst inte ens över 500) Ganska rakt av jag föredrar kvantitet över kvalitet.
Trots detta kan så är jag beroende av Body Shops Pink Grapefruit duschkrämt. Som jag tyvärr inte använder sparsamt 
 
4. När jag för något år sen lyckades slå min pappa på shack så gav det mig en större egoboost än när jag fick mitt första MVG någonstin sista året i gymnasiet, än när jag fick en löneförhöjning på jobbet ställt efter "over expectation" ist för "normal" eller när en person jag såg upp till kallade mig smart.
Inget är riktigt samma sak som när det gäller ens pappa antar jag. Och vi behöver inte nämna att Anders och jag gissar även Therese har lyckats med detta flera ggr.
 
5. Trots att jag jobbat snart 1 1/2 år med IT support var jag idag tvungen att be om hjälp för att hitta lösenordet till det trådlösa på min dator. Jag vet inte heller hur man får fram en ip adressen för en webbsida eller en massa annat skit som jag borde veta. Intressant nog är jag ändå ganska bra på mitt jobb 
 
6. Jag ogillar starkt ordet "Hen". Jag ogillar det av samma anledning som jag ogillar ordet "hurtig" För att det är så fult! Annars bryr jag mig inte så mycket om det. Tycker folk att det är viktigt så fine använd det. Men det är fortfarande fult. Sen försår jag inte riktigt varför folk tycker det är så viktigt att det ska finnas heller men det är en annan sak.
 
7. Jag är hungrig. Detta har jag bara med för att jag är irriterad över att maten vi beställde för nästan en timme sen inte dykt upp än
 
8. Varje gång jag ska bajsa måste jag spola vatten i handfatet samtidigt, iaf om nån annan är hemma. Jag är medveten om hur löjligt det är för uppenberligen bajsar alla och det är inge konstigt med det. Men kan fortfarande inte låta bli
 
9. Jag börjar väldigt mycket få slut på saker att skriva. Känner mig som en lite tråkig människa här. Helt ärligt så skrev jag de första 4 sakerna på den här listan för två veckor sen men kom inte på något mer så sparade det bara i utkast. Jag gör sånt ganka ofta
 
10. Yeey sista punkten. Jag hatar när människor ber mig välja vilken låt som ska spelas. Jag tycker om det mesta i musikväg men är skit dålig på att komma ihåg namn på saker/människor så mina default artister är Johnny Cash, Disney och Sinarta 
För ni vet ingen kan klaga på dom tre. Och gör man det så dömmer jag dom i mitt huvud som människor med hopplöst dålig smak
 
Jävlar vad listor det här blivigt senaste tiden. Jag gillar dock listor så vänj er. Sen är det något bra att fylla ut bloggen med när man inte har något bättre att säga
 
 

Vatten är din vän!

 
Igår lärde jag mig en viktig sak. Drick ibland något som inte innehåller alkohol. Det var först när jag kom hem på natten och började nyktra till som jag insåg varför jag hade en sån förjävla huvudvärk. 
 
När jag vaknade drack jag ett glas vatten. Nästa gång jag drack något var nångång mellan ett och två och det var en vodka/fanta. Sen fortsatte det men lördag, förfest och leaving pint. Klunkade iaf i mig en halv liter vatten innan jag la mig så mådde inte för mycket skit när jag vaknade i morse. Tyvärr tillräckligt mycket skit för att inte orka ta tåget bort till leixlip oxh käka pizza med Anders
 
Eftersom jag som vanligt glömde min kamera hemma får ni roa er med några egopics ist
 
       

Pappa

 
 
Grattis på farsdag =)
 
 
Ledsen att jag inte kan vara där på riktigt och gratta dig men kommer in på skype om några minuter ist och hänger
 

Bara för att

 
Den här bilden dykar bland annat upp på reddit då och då. Det är nog en av de finaste jag vet
 
 
 

Vad jag saknar med Sverige just nu

 
Dipp! har varit otroligt sugen på chips eller ölkorv med dipp i flera veckor nu. Speciellt fresh island dipp som jätte gott att ha till steak och sallad
 
Fika. Seriöst man går inte ut och fikar här. Finne typ inga cafeer här. Ska man ut och bara snacka skit med någon gör man det över en öl.
 
Stekt falukorv med makaroner och ketchup. Falukorv är något jag inte ens lyckats hitta på ikea
 
Alice. Alltid Alice. Och Stella oxå om man ska vara ärlig
 
Comviq kompis. Eller tele2 som dom numera heter. Sitta och smsa med någon utan att det kostar helvete
 
Kortspel. Framförallt då middag och kortspel hemma hos pappa
 
City terminalen. Ja jag kanske är konstig men älskar det stället. Människorna, allt liv, allt helt enkelt. När jag åker till sverige och kommer från flyget till dit så är det först då jag börjar känna mig hemma.
 
Vardags förmiddag. Just de då mamma ringer och väcker mig när hon åker från jobbet och kommer och hämtar mig med bilen. Ibland åker vi och handlar lite frallor eller liknande sen åker vi hem till mamma. Hon springer ut och kissar vovvarna, jag fixar kaffe. Sen en timme av kaffe drickande, snacka skit, kolla tv och balkonge för att röka. När kaffet är uppdrucket packar vi in oss och vovvarna i bilen, hämtar Ankie och kanske Linda på vägen sen blir det en timme eller två i hundrastgården eller promenad bort i skogen. Bästa någonsin!
 

Babbel

 
En sak kan jag iaf säga, mitt hår + olja = bästa iden på länge!
 
Var ganska skeptiskt och trodde jag failat totalt då jag sköljde ur det och mitt hår kändes torrt som papper. Men juh mer det torkade juh lenare och mjukare blev det. Helt underbart! Kanske inte riktigt i klass med mitt "svenska" hår (när jag skötte det) men jäkla nära var det.
 
Nästa gång blir det nog att prova olivoljan. Visst mango olja luktar mysigt och känns mysigare men flaskan är liten och inte det billigaste. Använde upp kanske en 1/4 av flaskan och riktigt så bra tjänar jag inte.
 
Annars är livet lite rörigt. Trivs bra i nya rummet och har blivigt ganska bra ordning där men sen är det självklart massa saker man inte hittar. Bland annat min laddare och min kamerasladd har varit borta i dagar. Nu börjar jag fundera på vart jag lagt mobilen oxå. Har inte sett den på ett tag.
 
Jobbet är strulligare än på länge. Saker ska krångla, folk vet inte vad dom sysslar med och under dagen igår funderade jag på om det faktiskt var värt det eller om man skulle gå och slänga sin badge i ansiktet på någon,
 
Min ekonomi är så åt helvete att jag börjat köra ignorera taktiken. Ignorerar jag det tillräckligt länge så försvinner det. Ovanligt smart taktik måste jag säga.
 
Men en trevlig sak är, för att gå tillbaka till tidigare ämne, hemmet. Än så länge fungerar det bättre än jag trodde att dela rum med pojken. Fast sen så fick man sig juh ett tag att vänja sig när han bodde i mitt rum förut. Men ändå. Sen är det ganska trevligt att det nu är första gången på lite över tre månader som ingen bott i vårat vardagsrum. Det gör en ganska stor skillnad!
 
Men nu ska jag sluta babbla och lura ut sällskap på balkongen
 
 
 
Ego pic! =D

Greasie

 
 
Jag sitter och ser jätte mysig ut just nu. Efter att ha tröttnat på hur mitt håt ser helt förstört och knastrande torrt ut av det irlänska vattnet eller vad det nu är så har jag provat en ny sak. Mitt hår är helt dränkt av olja! Ser ut som att jag inte duschat på en månad eller två.
 
Ideen fick jag då jag hittade den nystartade /r/TheGirlSurvivalGuide/ på reddit. Hur många som helst tipsar om att ha antingen olivolja eller liknande i håret för att få det att må bättre.
 
Lite fegis är jag för klarade inte just det där med olivolja i håret så har nu ist en helt naturlig mango olja inkletat. Det ska sitta i en till två timmar innan jag tvättar ur det. Får se om det gör någon skilnad alls eller om jag kommer sitta här som ett fån sen. Men hoppas verkligen det hjälper lite

Delade åsikter

För ungefär en vecka sen var vi några som hade lite olika åsikter om en sak. Vem är snyggast, Bruce Willis eller Russel Crow.
 
Alla som känner mig vet att jag har en förälskelse i min Die Hard idol så för mig var det ganska enkelt. Men vad tycker ni?
 
 
Bruce Willis
 
 
eller
 
 
 
Russel Crow
 
 

Mina 10 favorit filmer

Utan någon speciell ordnig och beskrivnig från imdb
 
 
1. Snatch
Unscrupulous boxing promoters, violent bookmakers, a Russian gangster, incompetent amateur robbers, and supposedly Jewish jewelers fight to track down a priceless stolen diamond
 
 

2. Iron man
When wealthy industrialist Tony Stark is forced to build an armored suit after a life-threatening incident, he ultimately decides to use its technology to fight against evil
 
 
3. Stolthet och fördom (filmen, boken serien)
Jane Austen's classic novel about the prejudice that occurred between the 19th century classes and the pride which would keep lovers apart
 
 
4. Lejonkungen
Tricked into thinking he killed his father, a guilt ridden lion cub flees into exile and abandons his identity as the future King
 
5. Aliens
The planet from Alien has been colonized, but contact is lost. This time, the rescue team has impressive firepower, but will it be enough?
 
6. Die Hard (alla av dom!)
John McClane, officer of the NYPD, tries to save wife Holly Gennaro and several others, taken hostage by German terrorist Hans Gruber during a Christmas party at the Nakatomi Plaza in Los Angeles
 
 
7. Aladdin
Aladdin, a street urchin, accidentally meets Princess Jasmine, who is in the city undercover. They love each other, but she can only marry a prince
 
 
8. Resident evil
A special military unit fights a powerful, out-of-control supercomputer and hundreds of scientists who have mutated into flesh-eating creatures after a laboratory accident
 
9. Shaun of the dead  
A man decides to turn his moribund life around by winning back his ex-girlfriend, reconciling his relationship with his mother, and dealing with an entire community that has returned from the dead to eat the living
 
 
10. The Bourne identity
A man is picked up by a fishing boat, bullet-riddled and without memory, then races to elude assassins and recover from amnesia
 
 

Det här var svårare än jag trodde. Först kom jag inte på en enda film sen jag kom jag på fler än vad som fick plats på listan samtidigt som det känns som att jag glömt massa. Det här är iaf 10 filmer som jag kan se hur många gånger som helst
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag känner mig skillad

 
 
När man har en pojke med samma namn som en annan snubbe som jobbar på samma ställa och ett intärnt chat system kan det lätt bli väldigt fel
 
Speciellt när man bara skriver om vad man planerar för senare utan att dubbelkolla om det är rätt person man pratar om.
 
Men men nu har jag uttryckt oanständiga tankar till en person jag jobbar med. Och bor med. Och som har den största käften på bygget. Och jag kommer få höra om det i år framöver
 
Det här beskriver väl ungefär min första reaktion