Killen som sitter bredvid mig på bussen h...

Killen som sitter bredvid mig på bussen har typ somnat. Hans huvud gungar hela tiden närmre min axel. Är det elakt att inte väcka honom? Han kanske missar sin hållplats eller så kanske han håller på och dö. Hmm... Aja börjar han luta sig mot mig tar jag nog och petar lite på honom


Jobbat klart för idag


Jobbandet gick bra, tycker jag iaf men att skumma mjölk e fan läskigt! Hon jag jobbade med sa att jag skötte mig bra så nu är det bara att hoppas och vänta på att dom hör av sig.

Men nu ska jag smita iväg och hålla Sebbe sällskap tänkte bara säga hej =)


Btw så var de fruktansvärt elakt att dom bara hade tröjor i storlek S och XS kände mig lite inklämd och inte alls sexigt

=D


Gissa vem som ska iväg och provjobba imorgon =D
Visst jag förlorar min efterlängtade sovmorgon då jag måste stiga upp halv sju, visst jag är livrädd för att försova mig, visst jag är grymt nervös över att göra bort mig, visst jag vet inte vad de e för människor jag kommer träffa i morgon.
Men de e lätt värt det. Det är ett litet café och ett extra jobb jag tror skulle passa mig perfekt.

Håll tummarna för att jag inte häller kaffe över någon eller tappar några tårtor i morgon =)

Sussa sött!


Prutt


Pappa sover, Anders är och handlar och jag är trött och hungrig. Och fattig...

Men kul att träffa Emmy och titta när hon jobba =D Ska se om jag lyckas lösa de där på fredag oxå




Han gick i munken

Ego ego ego

För att roa mig själv då jag är fruktansvärt uttråkad här ska vi ta en till nastalgitripp här.

Den här gången ska vi vara riktigt ego och kolla hur jag förändrats under åren


7 kanske 8 år


14 år.. Saknar de där håret

Hittade ingen bättre =/ 15 år


16 år och hade kapat håret smått onykter.. (allt var stevis fel!)


17 år

18 år (tror jag iaf)


19 år minus typ 10 dagar men va faan.. troe jag drack lite för mycke den dagen


 
En relativt nytagen bild så 20 år.. Blir väl snart dags för en 21 år bild oxå

Jag va iaf road i kanske 10 minuter =)

 

 


Nostalgi

Satt vid den stora gamla datorn hemma hos mamma en stund idag. Satt och förde över massa bilder och sånt som fanns på den till ett usb minne. Hittade en massa bilder och texter och sånt som jag glömt fanns. Så närmsta tiden kommer temat här lite bli nostalgi.

En kortare text jag skrivit (enligt skapat datumet på filen) 2008-04-29 23:49

Du har förändrat mej
Hur du lyckades kommer alltid vara en fråga för mig
Men du gjorde det
Om jag släpper dig,
kommer jag att stanna kvar som jag blivigt
Eller blir jag mitt gamla jag?
Lögnaren, tjuven, fyllot, slampan


Im back


Jag vet jag är hemsk, jag har inte bloggat ågot på hela helgen. Förutom ett mobil foto om dagen dårå.
Har jobbat 8-20 pass hela helgen och när jag väl kommit hem har jag bara inte orkat. Sitter på jobbet nu och ska jobba natten så bestämde mig för at ta med datorn.

Helgen har flugit förbi i ett moln av trötthet. Jobbet har inte varit ovanligt ansträngande eller så men ändå har jag varit helt slut. Tror kanske jag sovit pissit eller nått sånt... I natt fick jag iaf sova ut och de e jag glad över =D

Ska uppdatera oftare jag lovar. Men nu ringde det så tillbaka till jobbet för mig

Är i solna centrum och vandrar runt. Tyvär...

dsc07786 (MMS)

Är i solna centrum och vandrar runt. Tyvärr blir det inga böcker i dag då mitt sällskap inte har tålamodet att vänta medans jag letar böcker. Men har köpt en jätte söt väska, antagligen var de ganska dumt gjort men kunde helt enkelt inte låta bli. Snart blir de dock att åka tillbaka till jobbet och slita


Leker zombie på jobbet idag. 12 timmars pa...

dsc07784 (MMS)

Leker zombie på jobbet idag. 12 timmars pass med för lite sömn är inte så speciellt ovanligt för mig men fortfarande lika jobbigt. Att jag aldrig lär mig =/ Håller mig i liv med missbruk av kaffe idag


Nu är det födelsedags käk och sen blir de ...

dsc07773 (MMS)

Nu är det födelsedags käk och sen blir de av till bion


Beroende


Ni vet jag ska faktiskt jobba imorgon. Visst jag har inte morgonen så börjar inte kl sju (vilket skulle göra att jag var helt körd och de fick bli en natt utan sömn) men jag måste ändå stiga upp ganska tidigt. Redan vid 10 faktiskt. Sen ska jag iväg på födelsedags middag och bio på kvällen oc vill juh inte se ut som en zombie då.
Ett tips till att somna är att sluta skriva här och stänga av datorn. Men de skulle juh inte vara alls lika kul.

Får jag påpeka att de här med att blogga är grymt beroendefremkallande. Om man ser tillbaka till när jag skaffade bloggen för typ 1 1/2 år sen så hade jag ca ett inlägg (om ens det) i månaden. Sen började det bli kanske en i vecken, sen vidare till två i veckan. Plötsligt började det bli ett nästan varje dag och nu är det minst ett varje dag.
Behöver faktiskt inte fler beroenden. Tycker jag har så det räcker med cigaretter, kaffe, böcker, skor osv. misstänker att det redan är kört dock.
Varje gång jag ser att min statestik har stigit blir jag jätte glad oxå. Egokick eller vad?

Har till och med kämpat med att göra en egen header till bloggen (helt själv i paint) och kan säga att de tog många försök innan jag lyckades göra rätt när jag skulle få upp den. Dom där kodmallarna e inte roliga.

Kanske ska försöka mig på att bli en sån där stor bloggare som tjänar pengar på bloggen oxå så slipper jag jobba =D

Nää nu ska jag vä ta oc försöka sova lite ändå.

Btw, inte ens jag trodde på den där idén om att jag skulle lyckas tjäna pengar på det här



Räkningar


Jag hatar räkningar. Speciellt då man kommer på att dom ska betalas en halv timme innan man måste vara klar med det. Men jag hann! -Yeey för mig- Dock misstänker jag att jag kommer vara smått fattig nästa månad. Fast de e väl inte direkt ovanligt.

Nu ska jag ta och sova lite. Börjar jobba igen imorgon

Idioter



Alla är idioter. Mer eller mindre. Jag, du, han där borta i hörnet. Alla är olika stora idioter ja men alla är idioter.
Idioter är irriterande. Tycker inte om dem alls, störande e vad dom e. Fast betyder inte de att jag e störande? När man tänker efter så e jag nog ganska störande ibland. Skulle säker finna mig själv jätte irriterande om jag var tvungen att umgås med mig själv.
Okej de här går inge bra. Pappa tyckte jag skulle klaga på idioter här men tror jag ger upp den idén. Behöver nog en specifik slags idiot om jag ska klaga på dom.


Liv, död, himmel och helvete


När Anders var söt och körde mig hem tidigare började vi diskutera de här med liv efter döden. Min personliga tro att när man dör är man död. Rakt av. Efter att man har dött händer inget mer, det finns ingen himmel eller något helvete, ingen själ som lever vidare eller något sådant. Man är bara död, ett ruttnande lik i en kista någonstans.
Anders var inte riktigt säker på vad han trodde hände men han tror på spöken (typ) Han e inte helt säker på om det vi kallar spöken e döda människor eller något ur en annan dimension eller något sånt. Men han verkade tro att de fanns något mer.

Kunde aldrig riktigt få det här ur huvudet och har funderat på det fram och tillbaka sen jag kom hem.

En annan liknande sak jag funderat och diskuterat om ganska ofta är det här med tro. Ni vet Gud och de. Jag skulle absolut inte ha något emot att tro att det fanns en Gud, en allsmäktig kraft eller vad man nu vill kalla det. Att rakt igenom helt ärligt tro på en större makt, att tro att när jag dör kommer jag hamna på en bättre plats, tro att det finns en mening med allt tycker jag verkar vara en välsignelse. Det är inte det att jag inte vill tro, jag bara gör det inte. Skulle det inte vara falskt att säga att jag tror på gud bara för att jag vill göra det? För hur mycket jag än försöker och funderar så tror jag helt enkelt inte att det finns något mer.
Allt vi har är det livet vi lever nu.


Och nej, jag hade ingen poäng att komma till. Jag bara funderar här.

 


Inneboende framöver


Blir visst så att Stevi blir boende hos mig hela helgen. Ska nog ta och leta fram mina extra nycklar. Lär bli intressant, har inte sett röken av dom sen Saara och Anders bodde här.

Skulle ha varit på en arbetsinterjuv idag men den blev uppskjuten. Lika bra de med tanke på att jag inte alls mådde speciellt bra när jag vaknade. Lyckades aldrig spela klart Fia med hutt igår men de som spelades räckte gott och väl.

Nu blir de och dra ut å käka thimat för mig =D

Pusselipuss

Här spelas de fia med hutt.. Jag kommer

dsc07724 (MMS)

Här spelas de fia med hutt.. Jag kommer så inte må bra imorgon =/


Bowling med pappa och bröderna. Kan juh

dsc07722 (MMS)

Bowling med pappa och bröderna. Kan juh säga så mycket som att jag suger på det


Testar de här med att mobilblogga. Jag o

dsc00611 (MMS)

Testar de här med att mobilblogga. Jag och mina flickor får bli försökts djur


Fredagsmys (på måndag)


Jag är åter igen en människa med hår som luktar gott =D
Efter mycket om och men har jag bestämt att de får bli en hemma kväll för mig ikväll. Jag, min säng och min tv ska ta och umgås riktigt ordentligt. Men först ska jag iväg och handla innan jag svältar ihjäl här.


Blää


Nu har jag tagit mig hem. Känner mig lagom ofräsh med hår som ser ut som en höstack och hela kroppen värker som om jag har sovit som skit.
Blir att se om ett långt bad och massa kaffe kan få mig att känna mig som en människa igen


Äppelkaka vs Kladdmuffins



Sov lite längre än tänkt i morse så hann inte göra både äppelkaka och kladdmuffins. Sen kom den stora frågan, vilket av dem ska jag göra? Stod i affären och såg allmänt förvirrad ut när jag försökte komma fram till om jag skulle köpa äpplen eller muffinsformar. Då jag är fruktavsvärt dålig på att bestämma mig om saker och de inte fanns någon i närheten jag kunde köra "Sten, sax, påse" med så blev de att jag köpte båda.
Och nu har jag bakat äppelmuffins =D


En Burton och en Betnér


Dagens tema har varit trött. Sov bort större delan av dagen. Var och såg Alice i underlandet nu på kvällen. Den var väl kul och så men var inte överdrivet imponerad. Värd att se är den helt klart, om inte annat så för alla glada färgers skull.
Betnér i går va kul, som sagt hans humor passar mig perfekt. Efter uppträdandet blev de inte mycke mer av kvällen. Stannade kvar med Lollo och pojkarna tills runt tolv då det fick räcka för mig. Supa flera dagar i streck med för lite sömn är inte nått jag är pigg på längre. Börjar kanske bli gammal =P Supa med mycke sömn är däremot något som passar mig utmärkt!

Idag: Grattis på födelsedagen mamma!
Imorgon blir de födelsedags fika för henne och Eva. Eva fyllar år på måndag ni vet. Måste gå upp innan tolv irmorgon. Ska vara hos mamma vid tre och innan dess ska jag hinna till affären och handla till äppelkakan och kladdmuffinsarna jag ska baka. (kunde inte bestäma vilket vi ville ha så tog båda)

Min stora mysiga säng börjar kännas lite för stor och tom nu. Stevi var bara här i två dagar men hann vänja mig vid sällskapet. Blir nog att se till att någon av flickorna trackar mig lite mer i veckan. Lollo skulle säkert uppskatta att få prova sängen och ett riktigt täcke ist för tältsängen och filtarna hon fick i torsdags. Har bara två täcken och vanligtvis e båda mina. Var glad att jag hade tre stycken badlakan när Saara och Anders bodde här, annars kunde de blivigt jobbigt. 

Ska väl bli att sova nu så jag kommer upp i tid imogon. Försover jag mig får jag väl svänga förbi Brödernas och köpa några semlor eller nått. Får se om de blir någon fika eller öl på kvällen oxå.

Sussa sött  


Lite bakis


Nu sitter jag på mittgolv och dricker kaffe. Alla gör alltid kaffe till mig när jag ska vakna, älskar det =)
Blir att åka till mamma snart med Stevi och Mollymos (Lollos nya namn). Sen ikväll blir det Magnus Betnér. Exet gillar honom så kanske får man se honom där. Va länge sen så kan vara lite kulit att komma ikapp. Tror vi bestämt ska gå förbi burger king innan mor min. Låter som extremt bra idé tycker jag!


Ehm ja


Kvällen har varit smått kulig. Många olika diskutioner var vi gått igenom nu den senaste timmen eller två har ded varit uppväxt, föräldrar ovs. Haha ska vi gå och prata med några östermalns snobbar kanske kan vi skräma dom lite.
Börjar bli för full och för trött så ska nog ta och sova snart. Tänkta bara bjuda på lite bilder från våran fina kväll =P


Mer av de goda från pressbyrån. Jag är fet nu!


Stress på fyllan e smått intressant


Lollo blev hungrig och stekte fiskpinnar vid två tiden

Jag roar mig

Sussa sött


Bullar!


Jsg föräter mig på bullar!! Stevi hade med sig bullar från pressbyrån igår, mamma bjuder på bullar nu och Stevi kommer ha med sig mer ikväll.
E nog tur att jag inte jobbar på pressbyrån, de där med gratis bullar om man jobbar stängning skulle göra mig fet!!


17/3 för 54 minuter sen


Det är så frestande att jag nästan inte kan låta bli. Men jag ska vara en duktig flicka jag lovar.

Stevi sitter och läser på min lilla bok nu. Lite kul med alla hennes "Ja juste" "Men neej gjorde vi verkligen de" "men gud de hade jag glömt" Så länge hon e road så =P

Och yeey för mig jag får sällskap imorgon med av min flicka =)
Men nu ska ställa mig bakom Stevi så jag oxå får läsa

Jag är verkligen fruktansvärt frestad


Jag gör viktiga bra saker hela tiden.. Säkert, jag lovar


Funderade på att städa lite innan Stevi dök upp men sen tänkte jag nää.. Funderade xå på om jag skulle duscha. Blev nää på den punkten oxå. Tror jag ska uppbåda styrkan att göra absolut ingenting ist


Im loving it


Håller på och dränker mig i te med ett halvt kilo honung i varje kopp. Varje gång det börjar kännas bättre så gör jag det stora misstaget att röka. Och tillbaka till steg ett.
Försöker få mig själv att må lite bra tills Stevi dyker upp. Va för sjuk (lat) för att ta mig förbi systemet så vi får vara nöjda med vad som finns hemma. Men blää dags för mer te och en till cigarett här


...


Jag hatar att du är i mitt huvud igen. Inte en direkt tanke men konstant liggande i bakgrunden. Jag hatar det. Jag hatar mig själv för att jag vet att det var jag som släppte in dig. Jag hatar att jag inte vet hur jag får det att försvinna. Jag hatar att jag inte vet varför du är där. Hela tiden, i bakgrunden.
Jag hatar att jag saknar dig.


15/3


Väntar på att Lollo ska dyka upp så vi kan dricka kaffe. Spenderade nyss nästan en timme på att leta efter mitt mobila. Tror dom dumma trollen e skyldiga igen. Menar varför i hela världen skulle jag lägga ett mobilt bredband i dataväskan..? Tror jag ska fråga om inte Lollo vill hjälpa mig fånga troll när kaffet e slut

 


tugga lite ?


Är hos mamma och leker hundvakt. Jag vill sova! Men varje gång jag har blundat så har jag öppnat ögonen till att valpen tuggar på elsladdar, skor, Evas lego som hon lyckats ha ner från bordet, mattan eller något annat kulit. Så e nog bäst jag håller mig vaken här. Mamma borde komma hem snart

 

Frukost


Fördelen med att vakna mer än 20 minuter innan man ska åka till jobbet


Fruktsallad. Mums!


God morgon


Jag måste ha somnt vid typ 6 tiden igår. Va inte direkt planerat men e en av riskerna med att inte ha en soffa, då ligger man i sängen ist. De e väldigt tur att jag vaknade för en stund sen. ska vara på jobbet senare och hade inte ställt någon klocka så de hade kunnat sluta illa.
Nu är mitt största problem att jag inte e säker på om jag börjar åtta eller nio. Tror de e nio men e inte helt säker. Tänkte vänta en halv timme tills jag är säker på att Sennait e vaken och ringa och fråga. Svårare än så var de inte å lösa de problemet.
Skulle inte ha något emot att sjukanmäla mig i dag. Min hosta har faktiskt blivit värre. Men känns elakt att göra de såhär sent. Plus att jag behöver pengarna. Och sen har jag barar i dag kvar innan jag e ledig en vecka.

Nu ska jag hitta nått att roa mig med i två timmar

 

 


Bakis


Har nyss lyckats ta mig hem och kan juh iaf säga att jag mått bättre. Men gårdagen var kul och tro det eller ej, Titzi dansade faktiskt och inte så lite.
Nu tror jag dock att jag ska ta och umgås lite med min chipspåse och colan jag köpte på vägen hem. Smartaste iden på hela veckan kan jag säga


Hmpf


Missade bussen så måste vänta en hel halvtimme på nästa nu. Jag hatar att bo i kallhäll =/

Men mina nya kläder e fina och Stevi ska med ut ikväll så e glad ändå =D

Tips


Tips nr ett för att somna: Stäng av datorn


Är nog bäst att jag gör de då

11/3


Tror att jag kanske kan somna som en normal människa ikväll. Vilket till större delen beror på att jag jobbat natten och inte sovit än men resultatet blir väl de samma. Håller tummarna här, sussar jag före kl 2 i natt anser jag att jag lyckats.

Funderar på att ta de stora beslutet att ge mig ut i verkligheten igen, tänkte att helgen får bli en liten testkörning.
Förhoppningsvis blir de fullt upp. Jobbar söndag så den dagen kan vi låssas att inte existerar men på lördag bör det bli bio. Kansket där e om Therese lyckas ta sig ner/upp/åt sidan eller vad de nu egentligen blir från Eskilstuna. Ska kanske skicka ett mess och fråga.. aja gör de sen
Imorgon blir de antagligen utgång och ska se om man lyckas få med Lollo och shoppa lite oxå. Vill ha ett nytt linne och tror jag ska kolla lite efter någon vit skjorta eller tunika. De märks verkligen hur bra jag är på det där med att spara på pengarna. Behöver strumpor oxå. Tycker att jag köper de nästan hela tiden men sen hittar ag aldrig några hemma. Misstänker att de bor ett troll någonstans i lägenheten som gillar att sno mina strumpor. För att inte tala om hur förtjust den e i att flytta på mina nycklar.

Nää tror jag ska ta och ge mig ut på lite trolljakt här



Skärpning nu


Va faan! Kollade just min statestik och mitt dagliga besökar antal har blivigt lägre. Lägg ner de ni håller på med och kom och läs min blogg ist, den e jätte intressant juh

Yeey för mig


Insåg nyss att jag hade bråttom om jag skulle hinna med bussen. Grejen e att stressa e inte nått jag gör bra så ringde Anders och nu hämtar han mig =D Jag älskar människor med bil och som e uttråkade!


South Park


Kollar på South Park filmen. Helt klart min humor =D



 


Babbel


Jag är hungrig! Pappa håller på att laga mat så nu börjar de lukta gott oxå.
Skippar kursträffen ikväll, kändes som extremt jätte jobbigt att ta mig iväg och åka tåg =/
Har inge kul alls att skriva e mest smått uttråkad.
Nya valpen heter Stella hon är världens största gnällspik och kommer krävas den del övertalning om jag ska sitta hundvakt åt henne igen.. Tror inte hon e speciellt förtjust i mig heller

Jag borde nog sova


Stog i mitten av rummet och tittade på min lägenhet efter att ha varit i köket och hämtat vatten (tog mig en timmes övertalning att lämna sängen men törsten vann tillslut) Förvånnat tänker jag "Fan de här e juh nästan ett färdigt hem. Allt jag behöver göra e att få upp hyllorna och spika upp fotoramarna, som btw ligger på mitt köksbord tillsammans med alla mina foton och gjort de i fyra veckor. Jag har lyckats, jag har skapat ett kompett hem!" Stolt dricker jag mitt vatten bara för att inse, jag borde inte kunna stå där jag står.
Tror tyvärr inte man kan kalla det ett komplett hem med en stor tom golvyta som fullkomligen skriker soffa.

Eller så kan man kanske de. Jag kan bli den konstiga tjejen med massa plats men utan soffa =D


...


Jag vet att du inte mår bäst just nu. Jag vet de och jag förstår. Men känner mig läskigt ensam här.

 


Prutt


Jag är uttråkad. Fruktansvärt uttråkad =/ Jag är inte sömnig så kan inte sova. Folk e tråkiga och ska jobba imorgon så ingen vill hitta på nått. På tvn går bara skit, varför betalar jag egentligen för så många kanaler? Böckerna e inge roliga. Dator har förlorat charmen. Skriva går inge bra. Har redan duschat två ggr. började fylla på för ett bad bara för att inse att jag inte ville bada. Lagade en lunchlåda till imorgon som jag egentligen inte behöver då jag inte äter lunch där imorgon. Jag råkade göra nått på impuls som jag ångrade två sekunder senare men de va två sekunder försent. Jag har målat alla mina naglar. Pillat bort hälften av nagellacket. Skrivigt om hur tråkigt allt är.
Jag hatar såna här kvällar


Snart är dom mina!




Avundsjuk?


6/3


Haft en extremt tråkig natt på jobbet. Kollade på fyra Beck filmer på raken, försökte läsa, försökte skriva, va inte det minsta trött och det bara sög =( Men nu e jag hemma. Eller aa har varit hemma i över en timme men kämpat med att få flyttkartongerna ur garderoben. Då yster min flyttar till eskilstuna på heltid behövde hon dom och jag har förvarat dom läägnst in i garberoben.
Går extremt bra för mig att förvanla de rummet (som egentligen e ett förråd i lägenheten) till en klädkammere. Oja menar jag har inte alls slängt in all skit jag inte vet vad jag ska göra av där och jag har helt klart köp målarfärg så jag kan börja måla om rummet. Hmm... Aja.

Mor min dyker upp om typ en timme för att hämta mig och kartongerna. Funderar på å städa utan lite i ett försök att dölja vilken röra hennes dotters lägenhet är. Fast när man tänker efter så känner hon mig tillräckligt bra för att redan veta de så varför låssas?

Men äta nått ska jag nog göra


Syndat


Nu har jag syndat riktigt ordentligt! Men det är mina dröm skor, vänta bara tills jag lyckats lägga upp en bild dom är helt underbara!!
Och hur kul e de å spara pengar för att åka utomland om man inte kan ha med sina drömskor?


hmm...


Okej.. Smått paranoid nu..


Vet ni


Ett litet troll viskade idag i mitt öra att Saara ska komma till stockholm och hålla mig sällskap några dagar nästa vecka. Trollet viskade oxå att om hon inte gjorde de så kommer jag bli tvungen att åka till norrland, ställa mig utanför Saaras dörr mitt i natten och skrikandes undra varför hon inte älskar mig längre!! Om det är väldigt kallt ute eventuellt gå in, dricka kaffe och kasta anklagande blickar ist




Ojdå


Hittade just en räkning bland reklamen i hallen som skulle varit betald den sisa =S Har betalat den nu så hoppas att dom inte märkt att den e lite sen å skickar en förseningsavgift.. De skulle bara vara elakt

Ser ni hur jag är sömnlös och uttråkad här..?

Kan ni tänka er att den där lilla skitungen från Dawsons creek dom kör på nätterna e samma brud som är gift med skumma Tom Cruise idag?


Yster :

Ja vet de suger! Blir helt förvirrad över vem som ger när vi ska spela plump =/ Du får helt enkelt flytta tillbaka igen, de här funkar inte.

Tycker vi ska dit innan bion på lördag oxå! Känner mig som en dålig dotter den här veckan, måste smita tidigt i morgon oxå =(

Inte sött att luras så


Nej nej jag är inte lat. Jag tog inte en taxi bara för att jag missade bussen och det tar hela en kvart att gå.. Okej fine jag ger mig jag tog en djävla taxi men till mitt försvar så va de kallt och har aldrig gått den vägen så skulle bara gå vilse och de skulle ta 45 minuter att gå. Så de så!

Va nära att bli lurad av en sån där Comviq säljar gubbe (snarare kille) idag. Hade lite tid att slå ihjäl innan tåget gick så lät honom babbla. Han pratade om att det kostade jääätte mycke att surfa med mobilen och nu kunde jag få göra de gratis. Surfar egentligen aldrig med mobilen men glömmer ibland knapplåset och då hittar den alltid in på internet. Han sa att allt de skulle kosta va 49 kr en gång.

Jag (skeptiskt)- Och det kostar bara 49 kr en gång?
omviq gubbe - Ja det är bara en engångskostnad på 49 kr så får du gratis blablabla..
Jag - Och det är inga fler kostnader sen? Inga du betalar så mycke i månaden eller gratis nu men om 6 månader kostar det 49 kr?
Comviq gubbe - Nej nej det är bara en engångkostnad, jag lovar.

Jag fortsätter lyssna och han börjar fylla i pappar samtidigt som han säger vad han skriver. Plötligt reagerar jag på att han säger

Comviq gubbe - Och så 99kr i månaden
Jag - Va? jag trodde det bara skulle kosta 49 kr en gång?!
Comviq gubbe - Ja för att surfa gratis men det här är för surfet till datorn.
Jag - Men jag har redan mobilt bredband juh
Comviq gubbe (tittar konstigt på mig)- Varför sa du inte det då?
Jag (förtvivlat) - Men du sa aldrig nått om mobiltbredband. Du snackade juh bara om att surfa med mobilen.
Comviq gubbe (fortsätter kolla konstigt på mig) - Okej men då tar vi och stryker det här och så..
Jag - Nää asså jag måste nog gå nu.

Tappade helt tilltron till den snubben där

Fast just nu funderar jag nog på om jag borde tackat ja ändå. Tror mitt mobila glappar för va tvungen att försöka i nästan fem minuter med att vicka den åt olika håll innan jag lyckades få kontakt =/



Pappa



Tänkte bara säga att jag tycker väldigt mycke om min pappa. Smörigt jag vet men vafaan. Sitter här hos honom nu och snackar skit och insåg plötsligt hur mycke jag tycker om att vara här. Hur pissiga dagar jag än har, hur äckligt dåligt humör jag än är på så e jag alltid glad efter att ha varit här i några timmar.
Så igen, jag tycker väligt mycket om min pappa. Han e bäst!



Tvättar !!


Det här är ett stort ögonblick, jag är uppe och hoppar innan klockan är 12 på dagen och jag jobbar inte idag. (Väntar lugnt medans ni alla drar efter andan i häpnad) Det här är en stor dag för mig förstår ni. Jag är nästan mer stolt än jag var igår. Jag bokade en tvätttid och försov mig inte till den!! Har väntat på de här ögonblicket i tre veckor och nu har de kommit =) Jag har faktiskt tvättat lite under de här tre veckorna, har tagit med mig de viktigaste till jobbet och slängt in en maskin där så jag går inte runt i skitiga kläder. Men nu har jag tvättat massor =D

Ska åka hem till pappa så fort tvätten e klar. Måste komma ihåg att hämta ut pengar oxå.. Sen blir de kursträff och sen hem till mor min. Ska leka hundvakt i natt och imorgon förmiddag och ist för att åka och hämta Alice sen åka hem till mig och imorgon åka tillbaka med henne så sussar jag på soffan hos mor.

Min kära mog ska btw skaffa en till vovve. En söt vit fluffig sak som just nu är sex veckor gammal. Hoppas inte Alice blir avundsjuk på den nya hunden. Måste se til att åka dit mer och favorisera henne lite extra tror jag. Hmm jo helt klart extra favorisering som behovs här


Liten Alice med hennes "rävsnuttefilt"


Alice i sommras (1.5 år)

 




Jag leker vuxen


Jag är så stolt över mig själv, jag har varit och handlat mat =D Och inte bara mat för en dag eller så utan jag har tänkt framåt och handlat så jag har nått att äta flera dagar framöver.
Har även diskat. Och inte för att jag hade slut på tallrikar utan för att jag tyckte att jag borde göra de. Helt klart stora vuxenpoäng till mig!

Nu ska jag ta och fixa nått att äta och kolla lite scobby doo

Mest skillade någonsin


Det är svinhalt ute. Glasklar is i botten och sen sönder slaskad snö över. Folk halkar och gör sig illa, alla säger gå försiktigt.
Jag halkar inte, nej nej inte alls. Med all denna hala is så skulle det vara för uppenbart. Ist djävlas livet med mig och jag snubblar på mina egna fötter på en torr grusad isfri fläck..