Koffein


Börjar misstänka att jag ibland överdriver

Idag på jobbet drack jag:

1 Redbull (va ovanligt tröt och behövde piggna till fort)
1 Burk cola (till frukosten)
1 Stor kaffe (efter frukosten)
1 Burk cola (lunch)
1 Stor kaffe (till trainingen efter lunch)
1 Stor kaffe (till eftermiddagen)

Som sagt när jag tänker efter här och speciellt när jag rabblar upp det känns det lite överdrivet mycket.

 

Känns inte helt bra...


30/6 - 11



Jag är trött.. Mest seg egentligen men ändå.

Idag har det varit super fint väder här. Kunde inte låta bli att sätta mig i parken en stund och kedjeröka och läsa. Försökte lura ut Sam som bor i närheten men han var muppig och lat så jag fick sitta där helt ensam och det var jätte synd om mig trots att han lovat att vara extra snäll mot mig ='( Snyft så synd det är om mig

Eller inte =P

Gick och letade efter stället där man skulle kopiera nyckel oxå men kunde fan inte hitta skiten. Var för lat för att vandra runt där någon längre stund oxå. Får väl göra ett nytt försök någon gång i helgen eller något.


 

I dag i parken

 

 

 


Lovar!


Vadå jag jobbar jätte hårt! Jag lovar =P

Men allvarligt, jag e trött och vill bara att den här dagen ska ta slut

Bla bla blä



Idag har varit en bra dag.. Har suttit i gräset på bakgården med mitt kaffe och bok större delen av eftermiddagen. Mysigt!

Ska göra ett försök att lägga mig i tid ikväll oxå. Har sldrig varit min starka sida men ibland måste man väl lyckas. Eller hur? Inte..? Nähä... Börjar sju imorgon oxå så måste ställa om klockan. Märker ni hur jag har absolut ingenting intressant att skriva här? Borde egentligen skita helt i att ens göra ett inlägg när jag har så lite att säga och hur jag än försöker inte kan komma på något vettigt. ´Är för lat för att göra ett visste du att oxå.. eller ens ett citat eller dagens låt. Hmpf...


Jag behöver en cigg 

Skit samma vi hörs imorgon ist


Bara så ni vet...



Ibland lönar det sig att se uttråkad ut...


Idag är det varmt och skönt här...


Jag är hungrig och ska strax fixa mat...


På tordag blir det ikea med bror min...


Ett dygn senare är jag irriterad på bristen av reaktion...


Jag behöver städa...


I augusti kommer Yster och hälsar på...


Jag vill shoppa kläder...



Kan knappt tro det



Jag har fetat mig med en av chips påsarna nu. Bestämde mig för att spara den andra till senare. Vill ni veta varför? Jo för att jag ska laga mat (!!) Jag vet ni är helt förvirrade nu va =P

Har blivit inspirerad till att laga mat efter att insett att alla andra verkar göra det. Helt otroligt men lovar typ alla lagar mat =O Okej jag skojar men ni fattar grejen. Ärligt så var jag helt enkelt i en affär igår och kollade på när någon annan köpte mat och fick helt enkelt en impus att oxå köpa saker. Kan juh inte direkt låta maten ligga och bli dålig när jag faktiskt betalat för den eller hur ?

Håll tummarna för att jag inte bränner sönder skiten =D


Söndagsmys



Fuck fredagsmys här kör vi på söndagsmys!

Och som att man inte skulle kunna trycka i sig en påse chips eller två helt ensam en söndagseftermiddag. Vad tror ni byggde den här kroppen om inte chips och lathet ;)

 

Nu ska jag njuta av att vara lat och onyttig i mina sunkiga mjukiskläder !!

 

Pusselipuss på er =)


I am Legend


"No longer will you be a wierd Robinson Crusoe, imprisoned on an island of night surrounded by oceands of death"



                        I am Legend

                           
                               by: Richard Matheson



 


God morgon =)

Så mycket för min filmkväll.. Tror jag somnade när jag satt på skype, vaknade iaf till vid tio utan något godis och med en stängd affär... Kollade på ett avsnitt Entourage innan jag somnade igen och vaknade för en halvtimme sen.

Varför är jag så trött för? Brukar inte vara riktigt såhär slut. Och känns inte riktigt rät att bara skylla på heltids jobbet. Kanske är det helt enkelt det att ´jag inte brukar spendera riktigt så mycket tid i sängen men här är det liksom det eller en ganska ostadig stol i mmitt rum.

Aja nu ska jag gå ner och dricka kaffe 

Namnam


Efter mycket om och men i min söta lite hjärna har jag kommit fram till att det blir en filmkväll ikväll. Eller egentligen inte film, blir att kolla på Entourage och käka något smaskit till.

När jag sagt hejdå till folket på skype blir det alltså iväg till affären och köpa chips =D


        


 

 


Bowling


I torsdag fick man lön och sånt ska juh alltid firas så vi drog ut och åt på Captain America och sen blev det att bowla. Spelade oxå lite air hockey (som jag sten förlorade på) och lite roulette.

Börjad hela skiten med att göra en grym Strike! Jag vet, jag är grym =D Men efter det gick det tyvär bara utför för mig

 

 



Snyggaste skorna =P

 


3 saker jag fått, 1 jag förlorat





Jag har fått en namnskylt på jobebet =D Med den kom även en egenplats med dator, telefon och sånt




Kanske inte direkt fått men jag har ett par nya jätte fina skor. Min nya älsklings affär New Look som har massa grymma skor för allt mellan 15 och 40 euro

 

Jag har fått min egen blipbricka till jobbet. Eller ja jag har haft en hela tiden men den nya har mitt namn och bild på sig =) Var lite rädd för att bilden skulle se hemsk ut men tror jag överlever den. Inte direkt snygg men kunde vara många gånger värre

 

Vad jag däremot förlorat är mina nycklar... Jag vet jag är världens mest oskillade människa!  Tror jag kan ha tappat dom i taxin i går men vet inte säkert. Så när jag kom hem idag så gick det inte så bra att komma in. Irriterande nog var varken Irländaren eller Tysken hemma så spenderade en timme ute på gräsmattan. Ganska mysigt faktiskt om det inte varit för att jag var bakis och just slarvat bort ett par nycklar.
Fick låna en extra nyckel så tänkte promenera bort till hopping centret imorgon och göra en kopia.



God natt =)



Jag är trött så ist för att skriva något bjuder jag på en bild ist.


 

Bra livsfilosofi!


Saknar er


Sitter fortfarande på skype med familjen. Det är kulit. Inte för att vi egentligen har sådär överdrivet mycket att berätta för varandra utan mer för att jag saknar att umgås med dom. Blev juh lite van vid att i några års tid åka hem till pappa och käka och spela kort två ggr i veckan.

Börjar få lite läskig hemlängtan oxå. Saknar min familj och mina vänner någo fruktansvärt. Just dom här självklara människorna. Dom jag vet att jag kan ringa lite närsomhelst och snacka bort en halv timme, dom man kan sitta och drick kaffe med eller bara mysa.

Känns som att jag missade delen med flytten att man måste börja från scratch i alla vänskapsrelationer. Menar det är skit kul att lära känna massa nytt folk och så. Men det jag sakner att just de relationerna man kommit så långt i att man kan snacka om vad som helst. Vissa saker pratar man helt enkelt inte om med människor man bara känt några veckor.

Suck.

Saknar Alice och Stella oxå... Min Alice! Tänk om hon glömmer bort mig?!

Nej nu är jag löjlig jag vet men ändå.

Snackade med en på jobbet som sa att det är just när man varit här ett par veckor och ens hjärna börjar inse att det inte är semester som man längtar hem som mest. Det går över efter ett tag... 



                                            




Bara så ni vet



"Om du inte kan njuta av det du har, hur skulle du då kunna vara lyckligare med mer?"

                                                          
                                                  -Okänd författare







Idag är det tisdag



Och tisdag är = skype med familjen =P


Btw så fick vi äntligen våra egna datorer idag. Underbart!


Tre timmar senare



Skulle juh bara vila ögonen en stund... Aja skit samma tror jag fortsätter vila dom ett tag till =)


Sussa sött


Ett fucking poäng =/



Den här eftermiddagen var nog inte så mycket överdrivet seriöst jobbande. För lite sömn kombinerat med för mycket kaffe gjorde att det mest blev flams. Är bra att man kan vara underhållen på jobbet iaf =D

Eftersom det regnar ute (inte just nu men va fan vädret ändras var femte minut här !! ) gör att det blir att krypa ner och kolla lite Rome som jag fått för mig att se.

Undra varför jag gör så egentligen. Menar är massa serier jag vill se, en del som jag faktiskt redan har på datorn och ändå sätter jag igång och kollar på en jag redan sett. Visst den är grym men jag har faktiskt sett den förr..

Snälla ?



Så snälla snälla snälla säg att det ser ut på ett ungefär såhär??


 

Och det blir en helt annan stil om man ska kommentera men orkar inte fixa det nu. Ett steg i taget!

 

 


Försök 2



Då tar vi och gör ett nytt försök med det här bloggdesign helvetet


Bildbomb



20 slovener, en dansk, bror och jag. Lite svårt att hänga med i samtalen som til större delen var på slovenska men en underhållande grupp var det. Och lärde mig dricka tequila med apelsin och kanel ist för citron och salt =P

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 




 

 

 

 

 

 

 

 


Mot Leixlip


Håller på att göra mig iordning nu. Ikväll blir det grillfest ute i Leixlip. Skulle egentligen behövt tvätta med tar och kör på mina svarta byxor även om de inte är speciellt grillfest aktiga.

Funderade på att fixa till något att käka med tror jag köper något när jag byter buss i city ist. Är för lat för att laga till något plus att jag inte har något som är det minsta likt bakismat hemma.

Har slarvat bort min tändare oxå =/ Ska spana runt lite ihuset i fall att jag råker se någon som jag kan stjäla för kvällen.

Ha en kul kväll alla så ses vi i dimman =)



KFC


Igår var vi och käkade på Kentucky Fried Chicken. Beställde en Allstars box meal och även om det var grymt gott var det lite för mycket. Så när jag inte orkade äta maten längre bestämde jag mig för att roa mig med den ist

Meet Peter the ginger



 


Btw



Jag har sett att min blogg efter att jag gjorde om det ser hemsk ut. Av någon anledning på alla datorer förutom min egen..? Sjukt irriterande. Ska försöka fixa det imorgon har jag tänkt


Fredagen


Okej nu är jag inte bitter längre.

Igår drog jag, några pojkar från jobbet och bror in till City för att fira att ja.. Det var fredag, vi hade fått lön, vi har gjort vårat "slut test" och såklart att det typ var min födelsedag =)

Va lite små grinig ett tag då pojkarna skulle hitta en pub dom va på tidigare i veckan vilket slutade med att vi vandrade runt i typ cirklar en halv timme. Jag hade klackar så jag hade rätt att vara lite grinig. Efter en öl paus på någon random pub hittade vi iaf tillslut stället och ja jag erkänner det var en mysigt ställe.

Efter att ha gjort av med alldeles för mycket pengar blev det att dela en taxi tillbaka till Blanchardstown.

Idag är mina fötter ganska sura på mig oxå. Tvingade runt dom i halva dublin i klackar känns det som. Men hade med mig mina fejk converse som jag bytte till senare på kvällen då det helt enkelt inte var värt det längre =P


Vill ni veta en sak?!

JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!! JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!! JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!! JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!! JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!! JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!! JAG FICK EN DIGITAL KAMERA AV BROR!!

Jag är väldigt lycklig över det =P Måste bara springa iväg och köpa batterier sen så kan jag börja ta massa fina bilder =D

            

 

 


nej



Jag änker inte prata om den här dagen.

Jag tänker gå och lägga mig och hoppas att det inte regnar imorgon


Hihi



Nu ar det faktiskt min fodelsedag  !! Pa riktigt!

Men sitter pa jobbet sa ska nog inte skriva har... VIlle bara saga grattis till mig sjalv


Yeey for mig !

Konstig tanke

JAG FYLLER ÅR NU =D

Fast ändå inte...


Hemma är det nu min födelsedag. Här är det 20 minuter kvar...

Ska jag gratta mig själv eller måste jag vänta??  Hur lyder reglerna här?


Får nog fundera på det imorgon för nu ska jag sova




Födelsedag för tre år sen! så länge sen och jag ser typ likadan ut... Nästan deprimerande. Såg faktiskt annorlunda ut ett tag imellan (eller är det emellan?)



^^


Oja jag är såå skillad! Bara för att det för en gångs skull är strålande väder här så slutar jag tänka utan helt enkelt sätter mig i gräset på bakgården med min bok. Efter en timme går jag in. En kvart senare inser jag mitt misstag...

Nu är jag röd!!

Vad tänkte jag på?! Jag som blir en kräfta efter 10 min i solen sitter där en timme..

Aja det var skönt men nästa inköp blir nog solskyddskräm =P

Hmpf


Her just fått veta att vad som ser jätte fint ut för mig gör inte alls det för andra. Syster kunde först inte alls se min nya header och hos bror var sidtexten konstig och jobbig =/

Grymt irriterande men orkar inte bry mig om det just nu, för mig ser iaf min blogg ut såhär


=)



Jobbat klart för dagen, är nyduschad och solen skiner (nästan) ute och jag har en kaffekopp i handen. Sånna här dagar är bra =)


sussa sött



Har spenderat senaste timmen med att skypa med en person jag varken träffat eller pratat med på evigheter. Hur mysigt som helst men ger även en lite bitter nostalgi eftersmak.

Tror jag borde sova nu. Här är kl kvart över elva och börjar juh faktiskt 8 imorgon så blir nog bäst så

Sussa sött




Nå..?


Så vad tycks? Var den förra bättre? Eller blev den okej?

Texten i headern blev för mörk men orkar fan inte göra en ny..

Vet det är typ samma koncept, har bara flyttat om lite saker och bytt färg tema. Men kan ni förvänta er mer egentligen med tankte på hur extremt oteknisk jag är..?


Leka !


Medans jag ändå sitter hemma och tycker synd om mig själv (inte synd buhu, snarare synd ajaj) tänkte jag ta och göra om bloggen lite.

 

Känns som att en förändrig i bloggen med design och så passar bra lagom med förändrigen i mitt liv i och med att jag flytt landet.

 

Så om bloggen ser riktigt hemsk och konstig ut då och då underkvällen är det bara jag som leker.

Ser den likadan ut imorgon gav jag upp. Vilke inte är helt otroligt med tankte på hur mycket jag brukar svära när jag försöker mig på det här ...


Nr, konto och pengar


Fick ledigt från jobbet idag för att skaffa ett pps nr och ett bankkonto. (pps nr är typ som vi använder vårat personnr... tror jag...)

Mötte pojkarna inne i city i tid för att vi skulle vara där innan det öppnade. Och ändå tog det oss runt en timme innan vi kom ut igen. Och jag hade inte velat vara där en timme efter att de öppnat så äckligt lång tid det tagit då =/ Bankkonto öppnandet skulle gått snabbare om jag inte fått den segaste personen i hela byggnaden att hjälpa mig. Suck!

När vi va klara skulle de andra in till stan för en öl. Funderade på att åka in efter att jag varit hem för att duscha och latat mig en stund men sen började jag fundera lite över min ekonomi och insåg att det nog är bäst att jag väntar tills lönen innan det blir några fler öl. Shit vad jag har gjort av med pengar! Men tror det är ciggens fel! Fast sen kanske jag inte riktigt hae med så mycket pengar om jag borde ha haft men det är en annan sak

Suck...

Hatar att vara pank. Speciellt när andra människor ska iväg och göra roliga saker.

Jaja får lön på torsdag så överlever nog tre dagar i fattigdom =P


 

Nr 13 och bara 1 timmes väntetid... Kan ni tänka er att vara typ nr 45 =/

 

 


Kaffe


Nu har det gått en vecka sen jag sist drack en god kopp kaffe. Nu har jag varit på Irland i en vecka. Misstänker ni sambandet där? Allt som allt har första veckan varit helt okej men det första jag gör när jag får min lön nästa vecka blir att köpa något kaffebryggsliknande. Visst snabbkaffe funkar ibland. Men inte hela tiden och speciellt inte när allt annat kaffe man hittar är olika nivåer av löjligt svagt.

 

Vet ni hur mycket jag skulle ge för en stor pressbyrån kaffe eller tillgång till perkulatorn hos mamma just nu? 




         <3      

 

 


Mohahaha !!






Jag är så badass. Var riktigt busig och vågade mig på att äta en bit. I am so bad !! =D


Liiite bakis



Jag är lite bakis. Mår ganska bra nu efter massa mat och en lång dusch men e fortfarande lite seg.

Igår blev det att hänga med bror på dagen och senare på kvällen blev det en lokalpub här i blanchardstown med för och efter häng hos en kille från "klassen"

Lämnade sängen först vid två tiden på eftermiddagen. Fast det kanske är förståeligt med tanke på att jag somnade vid fem sex tiden i morse.

Tog typ inga bilder i går så de här är från i förrgår då vi var på The Temple bar och The Church





 

 

 



Sista bilden är från igår. Enda kortet jag tog =P

 

 

 


Bart Simpson



What's Santa's Little Helper doing to that dog? Looks like he's trying to jump over, but he can't quite make it.


Sussa sött



Är för lat för att skriva något ordentligt inlägg. Kvällen spenderades i City på en riktigt irlänsk pub sen blev det att se hangover 2. Va lite för seg så blev en tidig kväll men får ta igen det imorgon

Ska till bror på dagen var det tänkt så får se hur han bor =) Sen borde jag tvätta lite oxå =/

Lägger in lite bilder från kvällen imorgon



Segmörten här



Så nu har jag varit och handlat, lagat mat, duschat, och skypat med familjen. Nu tänker jag faktiskt bädda ner mig och kolla film. Blev av några på jobbet med bjuden till något kareoke i city oxå. Var grymt sugen på att dra dit (inte för kareokens skull) men va tvungen att medge för mig själv att jag inte hade någon ork. Sen verkar det som att "klassen" ska ut och ta några öl imorgon och får inte lön fören om en vecka. Pengarna går mycket fortare när man är för lat för att göra matlåda och ciggen kostar 80 kr pkt (!!)

Blir nog att se "I am number 4" har velat se den ett tag nu.

Sen är jag smått överlycklig då jag idag (ja jag är lite seg av mig) insåg att det finns webbradio. Underbart att ha radion i bakgrunden hela tiden som man är van vid

Btw imorgon är det casual friday på jobbet. Heej jeans och tshirt =D


      
     

                      Älskar de här bilderna !
            (ni vet att de blir stora om ni klickar på dem va..?)


Bilderna är Twisted Princess av Jeffrey Thomas


Bilder


Jag lovade bilder. Jag lovade aldrig bra bilder



 

Så här ser 80% av alla busshållsplatser ut. Ingen tidtabell eller ens någon skylt där det står vilka bussar som går förbi där. Mest korkade och irriterande jag stött på i Irland än så länge

 

 

Dublin City Center. Här står jag och väntar på bussen hem till mig

 

 

Det här går jag förbi varje dag påväg till eller från jobbet. Någon dag när det är bra väder ska jag nog stanna till en stund och njuta i gräset

 

 

Här går vi ut och röker på jobbet. Även om det är två meter högt staket runt så måste vi ändå blippa vårat kort för att komma in. Typ överallt i byggnaden måste man göra det. OCh man kan inte låta den framför en blippa och sen bara följa efter, vi har fått veta att det är väldigt förbjudet

 

 

Min kaffemugg när vi e ute och röker (ni trodde väl inte att jag skulle missa att prata om mitt kaffe..?)

 

 

Här satt jag och lärde mig om Lotus Notes idag

 

 

Köket.. åt <-- de hållet finns dörren ut till bakgården

 

 

Mitt lite överdrivet stökiga rum. Jag hade väldigt bråttom när jag drog imorse och försök ignorera nudelburken på bordet

 

 

 

Kunde juh inte låta bli att ta en egobild när jag ändå gick förbi spegeln. ... Inte speciellt snygg eller smickrande bild men vafaan

 

Glömde tyvärr ta kort på själva huset när  innan jag gick in men ska gå och köpa cigg om en stund så kanske kommer ihåg det då.

 

Är det något speciellt ni vill se som jag glömt ta med här??

 


Filmer och sånt


Har varit en lite skum kväll. Växat mellan mitt vanliga allmäna lallande runt och smått deprimerande tankar. Tror det är vad man får om man kollar bakfyllan på dvd och sen sätter igång och läsar "djupare" saker. Aja...

Skypeade med mor min en stund vilken var kulit. Saknar nog henne mer än jag trott. Men sen så är jag juh världens lilla morsgris =P

Nu tänker jag ta en dusch sen blir det att välja ut en ny film att somna till. Har upptäckt husets dvd samling =D Och den är större än den samling jag lämnade för Bastian att f¨å tillfällig vårdnad över så nu är jag lycklig!

Imorgon blir det btw projekt ta kort (tyvärr bara med mobilkameran men ändå)

Sussa sött mina älsklingar !





...



Då äro torkade alla tårar,
då äro helade alla sår ...
Ej mer på travar av lik och bårar,
med fackla nedvänd och släckt, jag står.
Jag facklan vänder -
och i detsamma
den återtänder


Ord



Du gjorde mig besviken. Inte direkt ledsen och inte direkt arg bara en kraftlös känsla av besvikelse. Kraftlös för att jag egentligen inte orkade bry mig längre. Hur kommer det sig att jag alrig kan få sluta bli besviken på dig?
Jag kan konstatera att jag inte gillade det men tror att jag är för trött på dig för att egentligen reagera.


Språkproblem


Det är lite skumt. Nästan som att börja skolan igen. En känsla som förstärks av att vi spenderar dagarna med "lektioner" i det så kallade "training room 6" Fast imorgon ska vi juh vara i 7

Vi är åtta stycken i min "klass" fem svenskar och tre danskar så undervisningen sker på engelska. Vilket är helt okej men ibland är man inte säker på om man ska prata svenska eller engelska med någon. Som tex om vi är tre som har ett samtal, jag, en till svensk och en dansk så pratar vi engelska. Dansken kanske förstår oss men jag förstår helt klart inte dansken annars. Men så promenerar dansken iväg och helt plötsligt inser man att man står och pratar med en svensk på engelska och då känner man sig lite dum. Ännu dummare känns det att bara byta språk mitt i en diskussion.

Menmen är väl sånt man vänjer sig vid tillslut

 

Här bor och jobber jag btw. Den gula pilen är där jag bor och den röda där jag jobbar. Att promenera imellan tar kanske 20-25 minuter

 

Och ja jag bor i Dublin. Dublin är min adress men jag bor inte i City Central bara. Vilket jag trodde att jag skulle göra.. =/

 

Ska lägga upp lite bilder på mitt hus, mitt rum och lite sånt senare ikväll eller imorgon


Och ja, irlänskt kaffe är inget att hurra för


Nu har jag pyjamas på, kvälls kaffet varmt och boken redo. Blir att läsa en timme eller så sen är det nog sängen som gäller. 

Va söta och håll tummarna för att jag inte är helt vilse på utbildningen imorgon

Vet ni hur svårt det är att hålla upp både kaffekopp och bok samtidigt som man försöker trycka in rätt knapp som ska ta bilden..?

 


Lallar vidare


Sitter och skypear med Pappa Anders och Therese nu. Tyvärr blir det bara ljud då vi inte kunde ha gruppsamtal med video utan att få betala extra =/

Medans sitter jag och leker med de olika inställningarna till camen. Lite små kulit

Funderade en stund på om jag skulle ta mig in till city och kolla fotboll med några från jobbet men tror jag skippar det. Kan leka med dom mer efter att jag fått min första lön. Vilket råkar vara på min födelsedag yeeyit nog =D

     

Första dagen


Första dagen på nya jobbet var intressant. Jag försov mig. Eller nej det gjorde jag egentligen inte men jag klev upp en halv timme senare än tänkt så fick stressa i mig morgonkaffet bara.

Idag var egentligen bara en intoduktion, först av manpower (som jag är anställd av) sen av IBM där vi (jag och de tre killarna som börjar samtidigt i den här gruppen) fick gå runt och bli presenterade för alla som jobbar i våran grupp. Alla där är svenskar och verkar jätte trevliga och roliga. Sen fick vi en kort presentation av företaget vi ska jobba med.

Tror jag kommer trivas bra. Som sagt verkar alla jätte trevliga och det var en allmänt bra atmosfär på hela stället. 

Imorgon ska själva utbildningen börja så ska bli intressant. Första veckan kommer vara med manpower, sen komer det vara två veckor med IBM specifikt inriktat för den gruppen vi ska vara med och sen får man börja ta samtal =P

Nu lät det som att tysken just kom tillbaka från tyskland. Kanske man borde gå ner och hälsa..? Eller ska man vänta ett tag..? Har just kommit ur duschen så sitter med pyjamas byxor och Tshirt.. Kanske inte det första intrycket man vill göra... Aja börjar ändå bli hungrig så ska väl snart gå ner och fixa mat ändå 

Sussa sött


Haha läste just förra texten och insåg att jag borde läsa igenom saker innan jag publicerar dom.. Många slarv fel var det =P

 

Tänkte iaf mest bara säga god natt nu =)


 

 

 


Välkommen till Irland =)

Ligger i mitt rum just nu. Det är ganska litet men mysigt nog för mig. Jag bor med en irländare och en tysk. Tysken har jag inte träfft än då han e hemma i tyskland några dagar men irländaren är helt okej. Trevlig typ som lagar god mat =P

Spenderade dagen i dublin då ja ändå var ledig idag. Dublin är lite smått förfallet på sina ställen men annars ganska mysigt. Bäst tyckte jag om de kvarter som var sådär som man föreställer sig att irland ska vara men massa pubar som live musik, små butiker och massa grönt och allt heter något med O'

Har även insett att irländare är jäkla mer sociala av sig. Och allmänt trevliga. Står man och väntar på bussen är det alltid någon som ska säga hej och prata lite om vädret osv. Går man förbi en pub med uteservering kan är det nästan uteslutande så att någon tycker man ska slå sig ner och ta en öl innan man går vidare. Frågade efter en väg beskrivning och människan var nära att faktikst följa mig dit så jag hittade. För första gången i mitt liv förstår jag lite vad som menas med att stockholmare verkar dryga och stressade... Men säger ni till någon att ja sagt det kommer jag förneka det in till döden!

Gjorde inget direkt turistigt idag som att besöka museum eller så utan promenerade bara runt, drack kaffe och kedje rökte.

 

Mina rökvanor måste dock ändras iaf lite. Fattar ni att ett cigg paket här kostar 80 kr!! Och jag har inte ens lyckats hitta prince någonstans =/

 

Imorgon böjar jag jobba oxå. Fick en vägbeskrivning av irländaren och promenerade dit tidigare idag så jag skulle veta vart det låg. Tog mig kanske 25 min att gå så så länge det inte ösregnar blir det en skön promenad varje dag. Är lite nervös och har grym beslutsångest angående vad jag ska ha på mig men det är väl som det ska =)

 


...


Sitter hemma hos mamma nu och ska strax gå och lägga mig. I min längenhet går det inte att sova för allt som finns där är lite skräp som ska slängas när jag flytt städar imorgon. Helt sjuk att se den så tom och inse att jag efter imorgon antagligen aldrig kommer gå in i lägenheten igen.
Den här dagen har varit fördjälvlig. Eftersom jag alltidtycker att saker ska ta kortare tid än vad de i verkligheten gör har jag varit igång sen kl 7 och packat, soterat och grejat. När bilen kom och vi lyckats packa in allt skulle vi kors och tvärs överallt för att lämna sakerna på olika ställen.
Tror vi va klara med allt vid 22 tiden och då ville jag inget mer än att ta en lång dusch sen sova i en evighet.

Suger lite att jag måste upp och städa lägenheten imorgon men det är väl sånt man får leva med...

Dock måste jag packa om min väska. Man får ha med 23 kg bagage och min vägde 25.1 kg =/ Högs irriterande kan jag säga. Speciellt då jag redan plockat bort en massa jag ville ha med av den enkla anledningen att det inte fick plats i väskan..

Men nu ska jag sluta babbla här, ska inte upp kl 7 imorgon men tidigt blir det ändå

Sussa sött