28/8

 
 
Jag är på konstigt humör idag. Tycker inte om människor i allmänhet och vill inte alls vara på jobbet. Vet inte heller vad jag egentligen vill. Vill bara vara ifred och ensam samtidigt som jag skulle vilja gå och ta en fika med någon och snacka skit. Jag vill inte göra ett skit här på jobbet samtidigt som jag önskar att jag hade något mer att göra.
 
Tror jag ska köpa en flaska vin eller något på vägen hem från jobbet sen stänga in mig ensam i mitt rum och skriva. Bäst hade varit om jag kunde kejderöka samtidigt som jag skrev. En vana jag fick när jag bodde ensam. Varje gång jag skrivigt klart ett stycke och antingen skulle läsa igenom det eller komma på hur jag skulle börja nästa del så tände jag en cigarett. Visst dåligt att röka inomhus men fyfan vad jag saknar att kunna göra det ibland.
 
Som ni säkert märker sitter jag bara och babblar nu. Största anledningen till att jag har en blogg är för att kunna skriva av mig när jag känner för det. Skön känsla
 

It's Friday!

 
 
Jag gjorde av med för mycket pengar igår. Fast för att vara rättvis så var en stor del av det flygbiljetter. Sen var vi juh på ikea efter jobbet så köpte ganska mycket där oxå. Mest pengar spenderades på nya sängkläder. Hittade ingen kudde som jag blev speciellt förtjust i så det fick vänta tills nästa gång men lakan, örngot och allt sånt blev det en del av.
 
Sen blev det självklart lite små saker i mat affären där även om jag blev djupt besviken över att dom inte hade någon jansnons den här gången.
 
På jobbet idag är det ganska lugnt så sitter mest och spelar Songpop på fb och hänger på reddit. Ikväll blir det en lugn kväll. Vi hade juh tänkt dra till den där comedy klubben men då Mattias gick hem med feber i morse bestämde vi oss ist för att stanna hemma. eventuellt blir det en kort sväng till blanch village för like käk. Får se hur det blir.
 
 
 
 
 
 
 

Få saker som är så irriterande

 
 
Nu har jag köpt biljetter! Tror jag iaf. Sidan fuckade så har ingen aning om köpet gick igenom eller inte. Tänkte ge det en stund och se om jag får något bekräftelse mejl innan jag börjar bråka med det.
 
Fyfan vad jag hatar Ryanair ibland. Är bara intresserd av att ha en inchecked väska med mig när jag åker tillbaka till irland (kostar extra med dom ni vet) men det alternativet har dom självklart inte. Så kom på att det är väl bara att jag bokar två separata enkelbiljetter ist. Kollade och biljetterna gick på samma pris men jag behövde bara betala 25 euro för väskan så skit bra
 
Problemet var bara att hur jag än valde språk och land så när jag ska åka bara från sverige till irland så kommer priserna upp på svenska. Vilket i sig inte är ett problem. Problemet var att jag inte kunde få något irländskt betalnings alternativ. Valde irland som land och allt men ändå kom inte mitt irländska maestro kort upp som alternativ. Suck!
 
Slutade med att jag sket i det och köpte båda biljetterna samtidigt med väska åt båda hållen.
 
Var bara tur och jag inte fick för mig att boka enkelbiljetten till sverige först. Det hade sugit så hårt!
 
Har fortfarande inte fått något bekräftelse mejl. FAN FAN FAN
 
 

Onsdag 22/8

 
 
Jag hade två planer igår:
 
1. Laga mat
2. Dra till gymmet
 
Laga mat gjorde jag faktiskt. Stekte bara lite kött, fixade sallad och blandade ihop en dipp. Sen gick jag upp och skulle kolla på senaset avsnittet av Grimm innan jag gjorde något vettigt. Då var klockan kanske halv 7. Såg kanske halva avsnittet innan det blev att sova ist. Sen sov jag. Vaknade till lite vid vid åtta då andreas sa vad klockan var och frågade om jag ville forsätta sova och ännu en gång vid 2 inatt då jag gick på toa och gick ut och rökte. När jag lämnade sängen nästa gång var kl halv 7 och det var dags att dra till jobbet.
 
Kanske borde jag känna mig dålig för att jag slösat bort en hel dag på det sättet. Antagligen borde jag känna mig ganska så utvilad.
 
Helt ärligt dock så känns det som att jag sovit mina vanliga 7 timmar men samtigt känns det inte på minsta sätt som att jag slösat bort någon tid genom att sova. Jag gillar att sova. Sova är alltid en bra ide.
 
Nu blev det här värsta långa inlägget. Jag sitter egentligen bara på jobbet nu och är smått utttråkad och ville skriva av mig lite. Jaja
 
                                 

Semester

 
 
Nu har jag entligen fixat semesterdagarna. Blir att åka hem torsdag till måndag om några veckor. Hade egentligen velat stanna längre men har få dagar som det är nu. Om det inte var för att jag måste skaffa nytt pass hade jag sparat alla till julen. Men iaf om typ en månad åker jag hem!
 
Nu är det bara att köpa biljetter när lönen kommer på torsdag. Och hålla tummarna för att priserna inte stiger extremt på två dagar.
 
När jag är hemma så ska jag fixa lite små saker som att förnya passet. fylla på ostbågs och cigarett förådet och lite sånt. Men mest kommer det bli att gosa med vovvar och hänga med familjen och träffa lite vänner. Håller tummarna för att det är fint väder så kanske man kan få se Mamma och Evas nya husvangstomt och är det riktigt fint kanske man kan bada lite med vovvarna.
 
Har inte badat alls i år. Känns lite misslyckat faktikt.
 
Annars så händer lite små kul nu den här veckan. På torsdag ska vi dra till ikea. Vi skulle juh dragit i söndags  men efter bergsklättringen kände vi att det var nog med äventyr för en helg
På fredag verkar det som att vi ska till någon liten comedy club här i Dublin. Sen på lördag tänkte jag åka och trackasera Anders med pizza då han har sin oncall helg.
 
 
 
 

Utkast: Aug. 20, 2012



Nu är jag irriterad igen. Så där äckligt irriterad. Fast har börjat fundera på om det är så att jag måste sluta hänga bland så mycket saker som är så förbannat irriterande eller om det är mig det är fel på som blir irriterad på saker som ingen annan blir.

Irriterande tanke...

Jaja i helgen var jag iaf och klättrade berg. Vad jag trodde skulle bli en kanske två timmars utflykt slutade med en helt förstörd mig ca 8 timmar senare. Vackert var det men vette fan

Här har vi lite bilder som jag stulit från Rebecca och Andreas iaf

 
 
 
 
 
 

Aj

Det var jobbigt.


Allmänt babbel på jobbet


Efter gårdagens ilska har jag nu lugnat ner mig lite. Har gått ifrån förbannad till bara trött på skiten.

Då dagens planer att köpa flygbiljetter och söka semester gick åt helvete har jag ist bestämt mig för att efter jobbet försöka muntra upp mig med att köpa ett par billiga, mjuka och mysiga jeans från Pennys. Måste även köpa lite annat skit som schampo, balsam och sånt.

Helgen verkar som att den blir rolig iaf. På lördag ska vi iväg för att klättra upp på ett berg bara för att kunna supa oss fulla på toppen och på söndag blir det en tripp till Ikea. Köttbullar <3

Men innan dess så är det fortfarande dagens 4 timmar och 20 minuter sen hela morgondagen kvar att jobba. Men det är väl sånt man måste överleva


Jag hatar!


Det är dagar som den här då jag bara vill antigen strypa alla jag ser eller helt enkelt slå tills det bara är en blodigpöl kvar av dem.

Så vi kan väl tacka de två lata idioterna för att dom finns. Den korakde idioten för att den fuckat upp min lön. Idioterna i ett annat land som fuckar upp och sen får jag skiten för det och varför inte lägga till vad det nu än är som fixade regnet så man blir dyngsur så fort man lämnade lägenheten i morse.

En kort stund när jag låg i sängen i morse funderade jag på att sjukanmäla mig. Länge sen jag allverligt funderade på det.

Just nu önskar jag väldigt mycket att jag faktiskt gjort det.

Menmen här har ni en creepy bild på mig ist