Det blev att jobba nu på förmiddagen vilke...

dsc09020 (MMS)

Det blev att jobba nu på förmiddagen vilket inte hörde till min planering. Är skit trött! Nyss har jag besökt banken och lekt vuxen =P


...



Det är lite synd men tyvärr var det för tydligt för att ens jag skulle kunna ignorera det. Jag var inte intresserad av mer än vad som redan fanns och om jag inte var så stolt kanske det kunde få vara. Dock har jag en värdighet att tänka på och detta kapitel får nu vara avslutat.
Glöm inte bort mig bara... och vem vet, vi kanske ses någon annanstans =)


Inte helt med här



Jag har inte tagit mig hem ännu. Börjar kännas som att jag flänger runt lite väl mycket just nu. Tror jag ska ta och ha en riktigt hemma kväll med mig själv snart och varva ner lite. Och kanske sova bort dom mörka ringarna under mina ögon oxå

Men nu ska jag hitta något att äta

 

                                     

           






Senaste 24 timmarna


Jag har precis varit ute och rökt. Tänkte gå och sussa men fick för mig att jag borde berätta att jag lever först.

Igår firade vi Lollo. Det var kulit. Blev först in till Stan med Sebbe och dom till ett överdrivet packat ställe för att ta en öl innan Lollo hörde av sig och sa att hon va på mp. Så blev raka vägen tillbaka igen. Jag hade bestämt mig för att vara riktigt festklädd och ni vet i min värld är det visst ganska lika med uringat. Jag blev kallad tuttlisa x antal gånger och Lollo drog igen min kofta var femte minut =P

Har inte speciellt stora minnen av att jag tog mig hem. Minns att jag gick till tåget och sen satt och väntade på det men efter det är mitt minne ganska blankt. Dock vaknade jag ensam i lägenheten och ingen hade snott min tv så verkade inte för farligt.

Självklart hade jag försovit mig =/ Vaknade av det 12:e terror samtalet till min mobil. Hann i  panik ringa en taxi innan Anders knackade på mitt fönster. Stackars hade blivit dit skickad för att väcka mig =P Han var underbar nog att ge mig skjus så jag slapp betala en taxi med pengar jag inte hade.

Hann till Solna innan färdtjänsten dök upp och sen bar det av till en heldag på tomtits. Resan dit var hemsk! Har ni någongång vaknat extremt bakis, extremt sen, fått extrem panik och sen åka bil med någon som kör som en galning? Det är inte något jag rekomenderar. Hade inte ens fått en koppkaffe i mig. Eller ett glas vatten för den delen. Men blev kaffe och macka när vi kom fram så jag mådde lite bättre.

Annars är tomtits något jag kan rekomendera, var skit kul! Vi var där ända till kl fem och hann inte bli uttråkad en enda gång =D

Efter tomtits blev et hem till mamma. Va för kallt för att försöka ta mig hem. Här har jag lagat mat, tittat på ett brinnande ljus och varit ut i snön med vovvarna. Och nu ska jag som sagt sussa

Så då vet ni att jag lever och vad jag har haft för mig.
God natt och sussa sött


Btw, om någon försöker nå mig så lägg ner. Min mobil dog imorse och får inte tillgång till laddare fören jag lyckas ta mig hem imorgon. Vilket kan ta ett tag

Ses på andra sidan


Efter en halvflaska vin i ett rosa vinglas ska jag strax dra vidare =)

Imorgon blir det dock til Tom Tits tidigt så får nog ta det liite lugnt'

Pusselipuss så länge


Trååååkit !!


Nu är jag hemma igen. Och grymt uttråkad! Försöker fundera ut vad jag ska ta och hitta på här de närmsta timmarna innan det blir utgång för att fira Lollo... Tycker att det bara ska säga "Poff" och så är klockan 7 så man kan börja böra sig iordning.

Försökte få tag på Sebbe för å kolla om han ville börja förkröket redan nu men muppen svarade inte. Lollo är nyvaken och fortfarande bakis så där får vi vänta några timmar.

Suck...

Kanske bara ska ta och sova ett par timmar..?

Im gone alien! Sussa sött

catrine2 (MMS)

Im gone alien! Sussa sött


Alltid roligt att stå och vänta på bussen ...

dsc09014 (MMS)

Alltid roligt att stå och vänta på bussen när den är över tio minuter sen


Vad jag har för mig



Igår var jag iväg och fikade med mor och morfar. Riktig kulit och morfar var sötast och bjöd på en super god macka och kaffe.
Sen var det möte och sen mer kaffe som gällde =)



Tänker alltid innan jag fikar att nu ska jag ta kort och visa er men oftast är det i det här tillståndet jag kommer på det tyvärr



Min söta morfar som faktiskt ville vara med på bild här. Dock skrockade han glatt åt sig själv när han såg bilden.



Jag hittade något att roa mig med =D Det fanns en liknade bredvid. Två ungar kom och en av dem klättrade upp på den bredvid min medans den andra stirrade ledset på mig. Men det sket jag i, jag var där först!

Nu är jag hos mamma och lekar hundvakt. Senare ska jag till pappa och käka och imorgon  blir det att fira Mollymos =)


Hihi vi är och hämtar morfar och när det ä...

dsc09005 (MMS)

Hihi vi är och hämtar morfar och när det är massa snö ute ska man ha badmössor på fötterna =P


Grattis Mollymos!!


Min sötaste älskade Mollymos fyller 19 år idag =D


Grattis!!!


Älskar dig massor sötnos!

 

 

 


Det är jätte vitt ute =D

dsc09003 (MMS)

Det är jätte vitt ute =D


Blääig natt



Jag har sovit som skit i natt. Pendlat mellan vaken och sovandes hela tiden vaknat till och kollat på klockan typ en gång i timmen, drömt mardrömmar och grejer.

Nu ger jag upp!

Insåg att jag bara hade en cigarett kvar (som jag rökte upp för några minuter sen) så bestämde mig för att jag lika gärna kan ta en promenad bort till centrum och köpa cigaretter. Och förhoppningsvis piggna till lite så jag kan leva på den här nattens dåliga sömn idag =/

 

En fördel antar jag är att jag inte lär försova mig till min tvätt tid kl 11 iaf =P


Nostalgi



 

 

 




 

 

 

 


Jag <3 Prince



Det är lite facsinerande. Men skulle kunna tro att efter att i en vecka rökt extremt lite pga av ikke existerande ekonomi och därmed löjligt begränsad till gång till cigaretter skulle ha vant mig och helt enkelt inte röka lika mycket.

Istället håller jag nu på att kedjeröka, nästan om att mitt undermedvetna försöker ta igen all förlorad tid.. Kanske ligger något i det Saara alltid säger om att hon röker dubbelt så mycket när hon är med mig =P

Skit samma, jag och mina röda prince har ett seriöst och kärleksfullt förhållande helt enkelt!


Och ja jag lästa artikeln i aftonbladet om bloggares påvärkan på¨unga om rökning så fyra saker nu

1, Det är korkat att börja röka. Det kostar pengar, är ohälsosamt och man luktar inte lika gott. Börja inte röka!

2, Jag röker av eget val för att jag tycker om det. Jag har ingen tanke på att sluta för jag vill inte sluta. Punkt.
3, Om du börjar röka för att du läser en blogg där bloggaren röker... ja ta då och förbered dig på ett jobbigt liv för det visar nog mest att du är en människa helt utan egen personlighet eller vilja. Kom igen ska du verkligen härma allt du ser hos människor du... ser upp till..? Lär dig göra egna val ist
4, Jag har inte tillräckligt många läsare för att behöva oroa mig om att påverka någon.

Men om du känner att du vill börja röka pga vad du läser i min blogg skicka et mail till mig så skriver jag tillbaka och säger åt dig att låta bli. Okej ?

Sussa sött nu


Har ni sovit gott?


Jag undrar om jag någonsin kommer lära mig stiga upp då klockan ringer på morgonen..?
Missade iaf min tvätt tid imorse =/ Aja jag överlever nog någon dag till.

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Mamma har varit med vovvarna i rastgården så hon gick med på att hämta mig. Får stressa lite men det är det värt för att slippa åka buss och greja.

Ses sen

...


Irrar runt utan någon plan. Ingen vet vad de vill. Ingen vet vem som är vem. Hopplöst. Dött. Det är som mörkast innan gryning. Efter regn kommer solsken. Som om det gör någon skillnad, vi kan ändå inte se. Innan regn, efter mörker vad finns då? En vinflaska åker in i väggen. Tusen små vassa bitar. Den var inte tom, fan. Försvinn snälla försvinn. Vi kämpar vidare men för vad? En ensam spricka i taket växer.


Bara så ni vet vad jag har för mig



Tror ni inte att dom ringde och bad mig jobba imorse? Jodå och jag var dum nog att säga ja. Så hela dagen har jag vandrat runt i ett moln av trötthet.

Efter jobbet blev det till far min för middag och kortspel =) Var där tills för typ en timme sen.

Imorgon blir det att vakna tidigt och tvätta, till banken och sen till mor och fika. Stackarn är sjuk =/
Hur kvällen blir får vi se. Har lovat att hålla mig ledig för att jobba men va inget säkert, dom skulle ringa på förmiddagen och säga hur det blev. Annars får vi se vad för skojit jag hittar på.

Nu tänkte jag leka lite med datorn och bläddra lite på tv men blir nog sängen snart. Måste tvätta imorgon!


Ojdå


Jag skulle bläddra lite i en bok och plötsligt är det tre timmar senare och boken är slut. Det är tur att jag inte ska upp tidigt i morgon!

Jag tror jag ska sova nu. Somna och vakna till en helt ny dag i morgon. En helt ny vecka till och med =P

Sussa Sött

 


Suck

Jag har haft en riktigt pissig dag idag. Efter en väldigt lång disskution kommit fram till att det är dags att säga upp kontakten med en viss person.

 

Ni vet när man lär känna någon och allt är frid och fröjd tills den människan uttrycker en åsikt eller liknande som man helt enkelt inte kan acceptera. Det suger!

 

Vanligtvis står jag för att alla människor har rätt att ha egna åsikter. Att det inte ska påverka vänskapen. Utan vad en människa gör och hur den människan behandlar andra är vad som har betydelse. Idag erkänner jag mig besegrad.

 

Det visar sig att den här personen har problem med homosexuallitet. Och då snackar vi inte om har problem som i att förstår det inte och tycker inte att det är okej, punk slut. Utan här snackar vi om åsikterna, homosexuallitet inte är naturligt utan det är en sjukdom som borde utrotas innan fler människor smittas. Homosexuella har inte rätt att till barn, jobb, vänner eller att överhuvudtaget leva. Den här personen gemställde det med pedofili och pesten (!)

 

Jag personligen kan inte förstå varför det skulle vara fel för två människor att älska varandra. Hur kan en av de vackraste känslorna människan kan uppleva vara fel? Varför ska en människas sexuallitet döma en människa?

Om två människor älskar varandra har väl de lika mycket rätt som någon annan att få leva ihop, få gifta sig, få skaffa barn.

Och kom inte med det där att ett barn behöver föräldrar av två kön för då har ni även problem med ensamstående föräldrar. Eller hade ni tänk förbjuda det också?

 

Men tillbaka till ämnet. Den här människan gick ett steg längre än problem med giftermål och barn. Personen tyckte att rätten att leva inte fanns. Och att människor runt omkring skulle smittas av homosexualiteten.

 

Jag om någon kan säga att nej homosexuallitet smittar inte. Och det av den enkla anledningen att jag är endast intresserad av pojkar.

 

Men rätten att leva? Vem är han att bestämma det? Hur kan man diskutera med en människa som har den åsikten? Hur kan man ens utan obehag vara i närheten av den här människan som så livfullt och bestämt förklarar att han tycker din mamma borde avrättas? Mitt svar är, det kan man inte.

Uppenbarligen hade den här människan ingen kunskap om min familj. Jag tog inte heller upp det. Fanns ingen anledning då personens åsikter var kristallklara. Och krisallklart att vi inte längre kan umgås

 

Kärlek är något vackert och naturligt. Så länge vi älskar en människa och den människan älskar en tillbaka på samma sätt är det inget fel. Jag har sett en människa fullkomligt blomstra och glöda av lycka på ett sätt jag aldrig tidigare sett den här människan göra. För att hon fann sin kärlek. Hon fann en underbar människa och dom älskar varandra och är lyckliga. Vad spelar det då för roll vilket kön dom har?


I ett par veckor nu har mina extra nycklar...

dsc08998 (MMS)

I ett par veckor nu har mina extra nycklar varit spårlöst försvunna. När jag satte så mig jackan idag såg jag den här galgen hänga på hatthyllan.. Ibland känner man sig bara oskicklig..


Lägg ner!


Piss skit fuck äckelrumpa och spindelfis!!!

Tack, det var bara det jag ville

Tralalalala


Tänkte bara säga att min totala frånvaro idag är för att det är ganska fullt upp här.. Har jobbat tills för en å en halv timme sen, nu är jag hos pappa och sen blir det utgång.. Ska vara duktigare imorgon jag lovar.

Har ni sett hur mycket snö det är ute btw  Hoppas det håller i sig ett tag! Har världens julkänslor just nu =D Någon som vill ha snöbollskrig?

surfin bird - the trashmen



A-well-a everybody's heard about the bird
B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a...


A-well-a everybody's heard about the bird
Bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody's talking about the bird!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird...


Surfin' bird
Bbbbbbbbbbbbbbbbbb... [retching noises]... aaah!


Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-
Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow


Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Oom-oom-oom-oom-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, papa-oom-oom-oom
Oom-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-a-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
Papa-oom-oom-oom-oom-ooma-mow-mow
Oom-oom-oom-oom-ooma-mow-mow
Ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
Well don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word


Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow


=D

Nu är jag trött på att vara hemme så ses sen ist!


Grattis!




 i efterskott till en av världens bästa skåldespelare Danny DeVito som fyllde 66 år den 17:e

 

               






Jag roar mig



 

 

 



 

En bild dedikerad till Nuppinen <3


Jag borde verkligen köpa en ny kamera någon gång...

 

 


God morgon!



Nu sitter jag med datorn i knät och dricker mitt morgon kaffe. Kan knapt tro att det är sant, Jag är vaken och uppe innan klockan 12 när jag är ledig (!!) Helt otroligt! Fast sen så kanske det beror lite på att dom ringde för en halvtimme sen och frågade om jag kunde jobba eftermiddagen men det behöver vi väl inte nämna =P

 

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och sluta babbla skit här.

 


Jag känner mig pigg och glad... Den fina kaffekoppen fick jag btw av Evas föräldrar i födelsedags present =D

En sak till, eftersom jag kommit fram till att min blogg til 80% handlar om mitt kaffe drickande kan jag juh tipsa er om ett Icas mörkrost är de kaffet som är absolut godast! Iaf om man har en perkulator. Bara så ni vet lixom =P

 


En stulen text rad jag tycker om


"Jag såg dig le & jag såg dig gå.
Jag såg imperier störta samman i dina spår."

 

God natt

 


Jag är hemma, uttråkad och speedad. (Lär bli många inlägg ikväll)



Så nu har jag druckit mit 14:e kopp kaffe för dagen. Är en jävla tur att jag inte ska jobba imorgon för tror inte jag lär somna på ett par timmar än.

Är egentligen ännu mer tur att jag insåg att jag inte ska jobba imorgon. Har gått runt hela dagen med inställningen att jag ska iväg och jobba imorgonbitti men insåg för en stund sen att dert ska jag juh faktiskt inte. Skulle jobba tisdag-torsdag men ingen har sagt något om fredag.

Hade kanske varit lite pinsamt att dyka upp imorgonoch inte vara inbokad =/

Och btw Jocke, jag kollade igenom senaste månadens inlägg och det är bara typ tre matinlägg och typ ett sovproblems inlägg. Om något så handlar min blogg om kaffe drickande. Så de så!

=P

(För er som undrar påstod Jocke i tisdags att min blogg handlade om vad jag åt och mina sömnproblem. Jag ville inte riktigt gå med på att jag hade en så tråkig blogg)


Just nu luktar det nybryggt kaffe här <3

Sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Var riktigt länge sen jag gjorde kaffe hemma sist men nu när jag kom hem kände jag att jag behövde det.

Det här har varit den lääängsta dagen i världshistorien skulle jag tro. Och det skumma är det att den inte direkt varit dålig utan bara så extrmt jälva lång.

Seriöst tidigare idag trodde jag att det borde vara lunch när som helst men när jag tittade på klockan insåg jag att jag jobbat mindre än en timme. Att vänta 5 minuter brukar gå fort om man tar en cigg men idag var det bara hatiskt.

Nej nu ska jag ta och dricka dagens 12:e kaffekopp och läsa lite en stund
(Jag räknade nyss, det är 12 och ja jag har ett mindre missbruksproblem)

Bild från i sommras

 


Jag kanske har humor ändå =D


Två av mina underbara just nu extremt älskade läsare påpekade snällt att skämtet inte riktigt var exakt som det skulle.

En av dem var tillochmed söt nog att bifoga en variant på skämtet som jag tack och lov fattar =D (Tack!)

"Det var en gång en hippie som gick på en buss. Och längst bak i bussen såg han den snyggaste tjej han någonsin sett... En nunna! Han gick fram till nunnan och sa:
-Du är det snyggaste jag sett ska vi ha sex?
-Nej, Gud är den enda jag älskar och Gud är den enda jag vill ha sex med. Svarade nunnan.
Hippien satte sig några säten framför nunnan tills nunnan gick av. Då sprang hippien fram till busschauffören helt förstörd.
-Alltså jag vet inte vad jag ska göra! Hon var det vackraste jag sett men hon sa att Gud var den enda hon älskade och att Gud var den enda hon vill ha sex med. Vet du vad jag kan göra?
-Jag vet att nunnan brukar vara på kyrkogården varje kväll och be, så klä ut dej till gud och gå dit. Svarade busschauffören.
Samma kväll gjorde hippien som busschauffören hade sagt. Klädde ut sig till Gud och gick till kyrkogården. Och mycket riktigt så satt nunnan lite längre bort och bad. Hippien gick fram och sa
-Hej, det är jag som är Gud, ska vi ha sex??
-Visst! sa nunnan. Men ta mig där bak för jag vill inte bli med barn.
Hippien gick med på nunnans krav och när om var klara så slet hippien av sej kläderna och utropade
-HAHA! Det är jag som är hippien på bussen!
Då slet nunnan av sig kläderna och sa
-HAHA! Och det är jag som är busschauffören!"

Den ser lite annorlunda ut men poängen är juh samma =)

 

Så nu kan jag andas ut igen och inte tro att jag är helt blåst =D


Jag har ingen humor!!!

SNälla hjälp mig jag känner mig jätte blåst för jag fattar inte skämtet.
Jag brukar alltid fatta skämtet!

Det var en gång en hippie som satt på en buss, då det kom in en nunna på bussen.
Hippin började prata lite med nunnan sen efter en stund gick hon av.
Då sa busschauffören:
- ...bara så du vet så brukar nunnan gå till kyrkan kl 18:00 på torsdagarna i klädd som Maria. Gå dit samtidigt i klädd som gud...
När torsdagen kom så gick Hippien iklädd som gud till kyrkogården. Som busschauffören hade sagt så var nunnan där i klädd som Maria.
Efter en stund när de hade suttit och pratat så sa hippien:
- Jag måste erkänna en sak. Det e jag som är hippien på bussen.
Då sa nunnan:
- Jag måste med erkänna en sak. Det är jag som är nunnan...

Om ni fattar skämtet snälla söta rara med ett körsbär på toppen, skriv en komentar och förklara det för mig!

 

 


Dagens låt

Since you hide, since you steal
Since you hate everything I feel
Since you cheat, since you lie
Since you don’t wanna try things I wanna try

Since you been gone
My life has moved along quite nicely actually

Got a lot more friends and I don’t have to pretend
Since you’re gone, since you’re gone

Since you’re not what I want
You can take everything I’ve got
Take the seat, take the drive
If I say I love you, I am a liar

Since you been gone
My life has moved along quite nicely actually

Well, meet my lover Gin and I don’t have to pretend
Since you’re gone, since you’re gone

I’ve been looking for a new direction, anyway
I’ve been thinkin’ bout my own protection, instead

Now that you’re gone my life has moved along
Now that you’re gone my life has moved along
Now that you’re gone my life has moved along
Now that you’re gone

Since you hide, since you steal
Since you hate everything I feel
Since you cheat, since you lie
Since you don’t wanna try things I wanna try

Since you been gone
My life has moved along quite nicely actually

Quite nicely actually, quite nicely actually
Quite nicely actually, quite nicely actually
Quite nicely actually, quite nicely, thanks for asking


Since Youre Gone - The Pretty Reckless





Blondiner


Ska snart gå och lägga mig. Ska jobba imorgon så är nog lika bra.

Jag har absolut inget att säga egentligen... Kanske ska dra lite blondinskämt för er?

Vad gör du om en blondin kastar en granat mot dig?
- Drar ur säkringen och kastar tillbaka den.


Vad skriker en blondin som bevittnar en bilolycka?
- Vilket nummer har 112?

Varför blev blondinen som jobbat hos en bordell i tio år galen?
- När hon fick veta att de andra flickorna tog betalt.

Hur många gånger skrattar en blondin när man berättar en rolig historia för henne?
- Tre. En gång när man berättat historien, en gång när hon fått den förklarad för sig och en gång när hon förstår den.

Vad kallar man en blondin med en brunettperuk?
- Artificiell intelligens.

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Så nu är ni roade och jag slipper hitta på något originellt att skriva eller hur?


Jag har faktiskt varit blond en gång i tiden...












Dagens låt

Somliga går med trasiga skor
säg vad beror det på
gud fader som i himmelen bor
kansken vill ha det så. 

Gud fader som i himmelen bor,
blundar och sover sött.
Vem bryr sig om ett par trasiga skor,
när man är gammal och trött

Vem bryr sig om hur dagarna går
de vandrar som dem vill.
Medborgare om etthundra år,
finns du ej längre till.

Då har nån annan tagit din stol
det vet du inte av
du känner varken regn eller sol
ner' i din mörka grav 

vem bryr sig om hur nätterna far
jag bryr mig inte ett spår
Bara jag får ha mitt ansikte kvar
Dolt i min älsklings hår.

Jag är en tvivelaktig figur.
Duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur.
Han tar mig när han vill.

Somliga går med trasiga skor,
tills de har slutat gå.
Djävulen som i helvetet bor
får sig ett gott skratt då.


Cornelis Vreeswijk - Somliga Går Med Trasiga Skor










Hallåj

Nu är jag hemma! Lite skumt att jobba i två timmar bara menb bättre än inget antar jag.

Vad som suger just nu att samtisigt som jag kom in i lägenheten insåg jag att det är onsdag och jag ska till pappa. Att att jag til pappa suger självklart inte men att om jag kommit på det 10 minuter tidigare hade jag bara kunnat sitta kvar på bussen och åka direkt dit. Det suger =/

Men men får väl hänga kvar här tills hel och nästa buss går...

Är på riktigt bra humör idag. Har varit glad lallande sen jag vaknade imorse. Riktigt kul att ha en sån dag.

Hittade en jäätte gammal bild som jag ville lägga upp här men det är en bitmappsbild och de kan man inte ladda upp på blogg.se (Är hatisk mot det) men la upp den på fb så ni får en länk iaf =D

Eftersom det här inlägget tog en tio minuter att slkriva måste jag dra nu =P


God morgon!



Tänkte bara säga hej innan jag drar iväg för att jobba halvdag

Ses ses =)



Hittade en bild då jag va jätte rödhårig.. Haha!!


Tårtkalas hos Jocke =)

dsc08997 (MMS)

Tårtkalas hos Jocke =)


Livet djävlas med mig =/



Jag har bara 100 sidor kvar på boken och det är grymt spännande. Vet ni vad som händer? Jo den jävla fucking skit lampan dör! Och jag har inga glödlampor hemma..

Så nu är frågan, ska jag sitta i hallen eller på toaletten och läsa? Kökslampan dog för en vecka sen eller nått...

 

Känns som att det blir att handla glödlampor imorgon...

 

          


Ego ego ego














God morgon!


Mitt bara lata mig råkade visst bli mecksä...

dsc08989 (MMS)

Mitt bara lata mig råkade visst bli mecksällskap. Vilket betyder att jag sitter här och läser och är röksällskap i pauserna från meckandet. Ibland hämtar jag saker oxå =P


Inte!!



Jag borde såå göra något vettigt. Men vet ni en sak? Jag tänker inte göra det!

Jag skiter i om jag behöver tvätta allt jag äger, städa hela lägenheten, diska, plugga, jobba, höra av mig till människor. Jag skiter i det! Idag tänker jag bara lata mig!!



Btw, vin+mig=huvudvärk

Nu gör vi lördag med vin och kortspel =)

dsc08988 (MMS)

Nu gör vi lördag med vin och kortspel =)


Da Vinci Koden


Vill du bli bombad med udda/skum/rolig information och underhållen på samma gång ska du läsa den här boken.

Vill du att det händer en massa saker hela tiden och inte sitta och läsa långa samtal om myter och sånt läs inte den här boken.

Jag gillade den iaf och den information som fastnade bäst hos mig var att när man gör "kanninöron" bakom någons huvud (ni vet som man gör när folk tar kort) Säger man praktiskt taget att den människan har bra spermier.

Lite kul att vet sådär =P


Bild från google


Nu vidare till "Den förlorade symbolen"
Eller aa Senare inatt vidare till den, nu har jag annat för mig

Nu är dagens krigsmålning bort tvättad och...

dsc08965 (MMS)

Nu är dagens krigsmålning bort tvättad och denna flicka ska sova. Sussa sött! Bilden är bara för att visa upp mina snygga ringar jag köpte tidigare i veckan =D


God morgon!

dsc08973 (MMS)

God morgon!


Jag tyckte mycket om filmen men nu ska vi ...

dsc08972 (MMS)

Jag tyckte mycket om filmen men nu ska vi se om boken är något att ha


Plötsligt känns det här fel.. Man ska nog ...

dsc08967 (MMS)

Plötsligt känns det här fel.. Man ska nog inte dricka oboy i cola glas


Vuxen


Jag och en tjej på jobbet som är i ungfär samma ålder som mig satt i dag och snackade om att vara vuxen.
Hur fort det händer. Just det här med helt plötsligt har man en egen lägenhet, tvättar och städar själv lagar sin egen mat. Går runt och tänker på jobb och pengar. Plötsligt blev man en ansvarsful vuxen utan att veta exakt när dt hände.

Just nu sitter jag och äter en skål nudlar med köttbullar i (min mamma gjorde det till mig när jag var liten för att nudlarn iaf skulle bli lite matigare) och fnissar till Scooby Doo

Man kanske aldrig blir helt vuxen ändå =P 


 

Bild från google


typiskt


Jag kom hem för kanske 20 minuter sen. Jag hade stora planer på att bara lägga mig i soffan och glo på tv resten av kvällen. Först skulle jag barza ta en cigarett. Det är då jag inser att jag har 2 cigaretter kvar (nu bara en)

Suck, stön och hat! Nu måste jag lämna lägenheten och gå ut i kylan igen =(

Men inte än. Kan nog vänta en timme med det 

Fast varför kunde jag bara inte tänkt på det när jag redan var utomhus? Som när jag stod och väntade på buss helvetet typ 50 meter från affären?




Igår

 

Väntade på hantverkarna en halv evighet. Eller aa mellan 8 och 12.


Åkte med mamma och fikade med morfar.


Åkte i snöstorm till bemmaningsföretaget för att lämna tillbaka mina arbetskläder.


Åkte hem till Emmy och tittade på hennes nya lägenhet och pojk. Båda väldigt fina btw =P


Åkte för att fika och snacka skit


Åkte till nästa ställe för att dricka mer kaffe och snacka mer skit


Och med alla dessa fikor och sånt så lyckades jag inte göra ett enda blogg inlägg eller ta ett enda kort..
Extremt skickligt av mig tycker jag ^^


HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!


HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Jag tror jag dör!

HAHAHAHAHA!!!!

Seriöst det roligaste den här veckan!!

Gött å leva !


Livet är gott
Världen är stor
Här sitter vi
Jag och min bror
Fisken i sjön
Sover nog nu
Den är nog trött
Eller vad tror du?

Det ska va' gott å leva
Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Nä, vi sitter inte i Paris på ett kafé
Inte på en nattklubb eller bar i S.t Tropez
Och vi springer inte runt i Thailand och letar
Vi sitter bara här och metar

Det ska va' gott å leva
Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Livet är gott
Världen är stor
Här sitter vi
Jag och min bror
Fisken i sjön
Sover nog nu
Den är nog trött
Eller vad tror du?

Det ska va' gott å leva
Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Nä, vi sitter inte i Paris på ett kafé
Inte på en nattklubb eller bar i S.t Tropez
Och vi springer inte runt i Thailand och letar
Vi sitter bara här och metar

Det ska va' gott å leva
Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

Det ska va' gott å leva
Annars kan det kvitta
Fint å leva
Annars kan det kvitta
Lätt å leva
Annars kan det kvitta
Spring inte runt och vela
Då sabbar du det hela
Spring inte runt och veva
Det ska va' gott, gott, gott
Gott å leva!

 Galenskaparna - Det ska va gött o leva


Hallåj


Morfar är återfunnen och jag är nu hos pappa.

Blir att ta det lugnt här ett par timmar sen åka hem igen. ... Mycket vettigt jag hade att säga då...

Aja skit samma

Morfar har rymt. Jag har laddat upp med ka...

dsc08964 (MMS)

Morfar har rymt. Jag har laddat upp med kaffe och väntar nu på att mor ska hämta mig så vi kan på börja operation "spåra morfar"


Hemma igen


Maten var god! och hade missat att aik spelade säsongens sista match idag så fick se andra halvlek av det oxå =P

Dock fanns det ingen tvätt tid så jag ber om ursäkt till dom som i veckn antingen kommer få träffa mig i illaluktande och smutsiga kläder eller sånna väldigt skumma kläder som jag aldrig använder.

Nu blir det lataq sig med datorn sen ska jag kanske försöka sova innan kl är tre =D


Det här ska jag hugga in på nu =D annars h...

dsc08963 (MMS)

Det här ska jag hugga in på nu =D annars har jag käkat en grym plankstek!


Va mycket klockan var


Jag borde egentligen inte alls skriva här just nu. Hade tänkt ta en bild där jag såg "inte död ut" men ljuset är för dåligt och jag hinner inte fixa med det.

Känner mig söt gör jag iaf och helt klar hungrig så lär väl dö av utmattning innan jag kommer så långt som att faktiskt äta maten.

Men nu måste jag springa til bussen

Pusselipuss

Blää och prutt



Jag har huvudvärk. Och jag har sovit mig förbi min tvättid. Vilket är ett STORT misstag då tvättstugan ska målas om och kommer vara nerstängd hela nästa vecka. Fanns inga andra lediga tider idag så mitt enda hopp nu är att spontantvättstugan är ledig ikväll.

Nu är planen att ta två alvedon och en lååång dusch. Ska juh iväg och käka sen så vill inte känna mig helt död. Och skulle inte klaga om jag slapp se ut som det heller.

Därmed påbörjar vi nu projekt "inte se död ut"

Berätter hur det gått innan jag drar

Lilla jag


Var hos morfar en stund igår och såg två gamla kort på mig som jag tänkte dela med mig av



Jag med min extremt sexiga lugg. Men där har ni beviset, jag var blond



Blev lite jobbigt med ljuset men det är iaf jag syskonen och kusinen. Jag är ungen med den hemska klänningen. Mamma påstår att jag älskade den men jag väljer att inte tro på just det


Hej och hejdå!


Kvällen blev inte helt som planerat men det var kulit ändå. Trots att jag förlorade =/

bristen på inlägg kan förklaras med att min mobil dog och ingen i det här huset har en laddare som passar =/ fascinerande hur handikappad man känner sig utan mobil en kväll. Riktiigt läskigt hur beroende man blir av saker man är van vid. Speciellt då jag velat kolla klockan och tagit upp mobilen på ren rutin bara för att inse att det inte funkar när den är död. Men nu babblar jag bara...

Ska bli soffmys med alien 4 och popcorn nu =) 

Skriver mer när jag kommer hem imorgon
Sussa Sött!

Kan inte sova



Jag tror jag just kom till insikt om en sak.

En sak jag inte längre kan ignorera. Det känns som om tusen knivar hugger mig i ryggen. Jag ville inte veta. Så dumt, så dumt, så dumt. Det gör ont och det bränner. Fan. Jag hatar nätter som den här. Kanske kan jag lyckas förtränga även det här. Det är nätter som den här man ska dränka sig själv i alkohol




Tre (ganska dåliga) halloween bilder


 

 

 

 


...



Remember when you ran away and I got on my knees and begged you not to
leave because I'd go berserk?? Well...
You left me anyhow and then the days got worse and worse and now you see
I've gone completely out of my mind.. And..


They're coming to take me away, ha-haaa!
They're coming to take me away, ho-ho, hee-hee, ha-haaa
To the funny farm. Where life is beautiful all the time and I'll be
happy to see those nice young men in their clean white coats and they're
coming to take me away, ha-haaa!


You thought it was a joke and so you laughed, you laughed when I had said
that loosing you would make me flip my lid.. RIGHT?
I know you laughed, I heard you laugh, you laughed you laughed and
laughed and then you left, but now you know I'm utterly mad... And..


They're coming to take me away, ha-haaa,
They're coming to take me away, ho-ho, hee-hee, ha-haaa.
To the happy home. With trees and flowers and chirping birds and basket
weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes and they're
coming to take me away, ha-haaa!


I cooked your food, I cleaned your house, and this is how you pay me back
for all my kind unselfish loving deeds.. Huh?
Well you just wait, they'll find you yet and when they do they'll put you
in the ASPCA, you mangy mutt! And...


They're coming to take me away, ha-haaa.
They're coming to take me away, ho-ho, hee-hee, ha-haaa.
To the funny farm, where life is beautiful all the time and I'll be happy
to see those nice young men in their clean white coats and they're coming
to take me away, ha-haaa!

To the happy home, with trees and flowers and chirping birds and basket
weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes and they're
coming to take me away, ha-haa!
To the funny farm, where life is beautiful all the time...




original recording by Napoleon XIV


Titta så söt Mys är =)

dsc08953 (MMS)

Titta så söt Mys är =)


Ett snabbt btw


Tittade på bilden på den Lagom fulla och glada Catitzi lite längre ner och mindes plötsligt mijn barnsliga glädje över

Jag var för full för att komma in!! =D


Nej!


Jag orkar inte. blev att jobba över till halv tolv =/

God natt!

Btw blev jag inte jagad med någon yxa idag

 


Andra dagen i rad nu som dom bara har haft...

dsc08952 (MMS)

Andra dagen i rad nu som dom bara har haft små muggar här =/ är på väg till jobbet nu och skulle helst sovit bort hela dagen. Sov dåligt och drömde skit skumt. Bland annat att jag skulle sminka mig men bara såg ut som en clown hela tiden och att Anders jagade mig med en yxa på jobbet. Det sista är kanske något att tänka på då han faktiskt finns på samma jobb... Hmm... Anders va söt och jaga inte mig med en yxa idag!


Jag har internet igen =D



Mitt vanliga funkar inte än men lär göra det om några dagar igen. Nu har jag dock lånat til mitt ett annat mobiltinternet av mamma och Eva.

Sitter i sängen och lyssnar på "The Pretty Reckless" just nu. Har tagit ett långt bad och precis ätit middag. Tro mig att jobba 14-22 fuckar upp ens dygnsrytm ordentligt. Till och med jag som inte ens har en blir förvirrad.

Men har bara den här veckan kvar nu så klarar mig nog. Blev helt bestämt i dag att jag inte kommer förlänga mitt kontrakt med bemanningsföretaget. Har haft kul under de här två veckorna och träffat många roliga människor men jobbet passar inte riktigt mig. Bör helt enkelt hänga kvar på mitt lathets jobb ett tag till ist.

 

Tror jag behöver hitta på något roligt att göra i helgen (läs: supa mig väldigt full) Känns som att det var förlänge sen. Som tur var ratade jag med lilla Mollymos tidigare och hon verkade villig att ställa upp =P

 

Nää nu ska jag väl ta och sova och mentalt förbereda mig för ett väldigt jobigt samtal jag måste göra imorgon pga min extrema klantighet =/

 

Sussa sött

och

glöm inte att drömma massa




Lagom full och glad Catitzi =)


Det här är maskinen jag leker med på mitt ...

dsc08951 (MMS)

Det här är maskinen jag leker med på mitt nya jobb. Men nu ska jag åka hem för idag blev vi klara tidigt =)


Mitt liv! Nu blir det att jobba till 22 ik...

dsc08949 (MMS)

Mitt liv! Nu blir det att jobba till 22 ikväll..