Bara fel

Har du någon gång haft den där känslan av att något är fel. Du kan inte riktigt sätta fingret på det men det är något som helt klart ine stämmer.  Jag tror de flästa någon gång känt så men frågan är, vad gör man? Ska man låssas som ingenting eller ska man försöka klura ut vad som e felet? Väljer man första alternativet så finns chansen att alt sen går åt helvete och man kommer att hata sig själv för att man hade känslan men valde att inget göra. Väljer man andra alternativet så är chansen att inget är fel men genom att försöka ta reda på felet så skapar man fel och efteråt kommer hata sig själv för att man förstörde nått när man försökte laga det som inte var trasigt.
Jag har gjort båda misstagen. Hur vet man? Hur vet jag vad som e bäst nu?

Saknad

Det suger hur saker aldrig kan gå som man vill. Hela veckan har blivit omplanerad hundra gånger för att jag ska kunna träffa min Saara, men nej. Ville träffa min flicka!! Råkade läsa på hennes blogg nyss att hon hade en present åt mig oxå så nu känner jag mig ännu mer skyldig för att jag inte kom. Skit piss å bajs säger jag bara.
Men sötnos hoppas du vet att jag verkligen vile komma.. Saknar dig grymt mycke...

Sitter i soffan å tittar på ett sånt skit pogram som singing bee.. på en fredags kväll sitter jag å tittar på skit tv med mina mödrar... Vad har hänt med mitt liv egentligen? Tänkte att de lät skit bra att bara jobba heljer. Tänkte att du skulle jag vara ledig en massa men med all ob tjäna lika mycke pengar. Missade visst bara de där med att hela mitt sociala liv försvann. När man jobbar 8-20 lör å sön så finns de inte så mycke tid till å gå ut med polarna. å vilka polare föresten? Med min Saara borta finns de inte så många kvar som jag faktiskt tycker om. Nej nu e jag dum. Det finns ett par kvar men ändå. Varje gång jag försöker träffa min andra flicka hänger hennes nya "bästis" på. Inte för att de e nått fel på henne men som dom säger så funkar inte tre tjejer tillsammans. Saknar dig oxå Lollo och du finns ändå här.

Nej, nu har jag klagat så det räcker för i dag så Puss å Hej å Kiss å Bajs

kissåbajs oxå

Just nu suger nästan allt!!
På senaste tiden har jag jobbat en massa s¨å praktiskt taget de enda jag gör förutom de e å sova. De senaste två kurs gångerna har jag stressat ihop min uppgift timmarna innan så känns som mina arbeten bara suger.. Sen har jag grymt dåligt samvete oxå, har inte hört av mig till folk på jätte länge.. lollo å anderas har jag knappt pratat med de senaste veckorna å till o med sara börjar jag  bli dålig på å höra av mig till.. Så nu e jag en dålig vän, yeey..
har knappt träffat pojken på senaste heller å när vi setts har jag bara velat sova ändå =/
å ingen lägenhet hittar jag å allt e bara kissåbajs