En nackdel med att jobba natt

 
Igår när solen sken och det var varmt som in i helvete ute och jag tog på mig ett linne och kjol i glada färger med bara ben så var det väldigt logiskt och ganska snyggt.
 
Nu när det är helt grått ute, spöregnar och nära nog stormblåser ute så är det inte lika logiskt. Jag ser snarare bara konstig ut. Och fryser gör jag oxå.
 
Så löjlig känner jag mig att jag faktiskt ringde och väckte pojken och bad honom ta ett par jeans ur garderoben och ge till Mattias så han kunde ta med det när han kommer in om en timme. Känner mig lite skyldig men väldigt glad över det ändå
 
 
 
 

Bravian

 
 
Och så hade vi ett nytt beroende. Bravian. Började faktiskt bara igår kväll när jag började mitt 12 timmars skift men är helt fast. Förutom de 6-7 timmarna jag sov på dagen så har jag varit in och kollat och byggt minst en gång i timmen. Men kul är det! Och faktiskt ganska bra att ha när man sitter på jobbet flera timmar utan att ha något att göra.
 
 
 
 
 

Yeey

 
30 minuter kvar sen ska jag hem och sova =D
 
 
 

Några dagar

 
Onsdag:
Spenderade dagen med att bara slappa hemma och njuta av min sista lediga dag den här veckan. Började kolla på serien Vikings men la ner efter 20 minuter. Kanske borde jag ge den ett nytt försök, den kanske blir bättre efter en stund.
På eftermiddagen promenerade jag bort till Sanna för att hämta henne och åka in till City. Började med en fika sen blev det att på 2 1/2 timme klara av kanske 200 meter av gatan full med affärer. Blev inte så mycket köpt för min del, mest lite små saker som en kajal och sånt.
Mötte upp Sjömannan på The Church och vad som skulle bli en öl slutade i 3 och sen några till när vi tagit oss hem till mitt vardagsrum. Sen insåg man att klockan va mycket och alla skulle upp och jobba dagen efter.
 
Torsdag:
Hade ett dagpass som spenderades med ett kundbesök hos en av de Irländska kontorna vi supportar. Va väl ganska intressant men skulle nog vara roligare om jag faktiskt hade nån support med dom så jag visste vad de pratade om. Det var ett av de kontorna jag inte fått min training för än.
Efter jobbet delade jag, pojken och Sanna en taxi till shoppingcentret. Sanna skulle köpa lite smått hon glömt eller inte hittat dagen innnan och vi skulle köpa ett skydd till balkongen. Slutade med att jag kom hem med dubbelt så mycket som dagen innan och var väldigt nöjd med mig själv.
Helt perfekt för min blogg gick Rebecca förbi igår och tog kort som jag nu kan stjäla =D
 
Den är lite för kort men vafan mycket bättre än innan.
 
Sen satt jag i köket och hällde i mig vin (hittade black tower här i irland som jag var tvungen att köpa) och höll pojken sällskap när han bakade inför sin Cockie friday som han tydligen hade. Blev riktigt bra måste jag säga och uppfattade det som att folket på jobbet höll med =)
 
Fredag:
Jobbade åter dag och fortsatte med samma training jag hade förra veckan med några väldigt underhållande pojkar. Gjorde ett "slutet på training" test som jag klarade galant! Jag vet jag är bäst =P Störde Sanna massa för att få röksällskap och gick och stal kaka från pojkens desk.
Efter jobbet lallade vi lite hemma, skulle ta en powernap på 30 min som slutade i två timmar, kollade lite Daily Show och Grimm, höll pojken sällskap när han lagade mat och drack antagligen lite för mycket alkohol.
 
Lördag (idag):
Vaknade väl runt 12 tiden och kom ner till nybryggt kaffe (det bästa som finns) Har varvat hela dagen med att städa och spela Bioshock (skit kul btw) nu har jag suttigt på jobbet ett par timmar och har hela natten kvar framför mig med jobb.
 
 
Tada! Där har ni allt i närheten av intressant som hänt de senaste dagarna =P
 
 

Min måndag

 
Efter att ha jobbat alla mina timmar i helgen kom jag hem i morse vid 9 tiden. Käkade lite av gårdagens middag sen  körde jag i gång en film och stenslocknade i sängen. Vaknade när pojken kom upp med kaffe vid 6 tiden. Väldigt skönt att sova ut måste jag säga!
 
Nu är jag ledig fram tills på torsdag då jag igen ska ha training så blir ett till dagpass. Har training för samma konto som förra veckan och pojkarna där att trevliga och roliga så ska inte bli några problem alls.
 
Mina lediga dagar ska jag mest ta det lugnt på. Måste göra lite sånt som att tvätta och städa bara. Pojken jobbar från jobet den här veckan så kommer bli ensam hemma alla dagar vilket kan vara lite skönt ibland. En eftermiddag skulle jag oxå följa med Sanna in till stan för att hjälpa henne hitta en klänning till ett dop. Det är bra för då vet jag att jag kommer lämna  lägenheten iaf någongång de närmsta dagarna.
 
Men nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och läsa lite bloggar och sånt
 
 
 
Ni ser nog inte så bra men har blivigt kär i min nya tröja jag hittade på Pennys. Den är full med Musse och Mimmie Pigg. Vill försöka vara lite mer färgglad nu till sommaren
 
 

Lite grejer

 
Har blivigt frågad vad jag önskar mig i födelsedags present senaste dagarna. Så här kommer en lista med lite random saker som jag skulle bli glad över
 
1.  Dunkudde (ar)

2.  Zippo tändare - I borstat stål

3. Våffeljärn
 

4. pyjamas byxor

5. Ringar

6. Fler kakfat, dom är bäst =D

7. R2-D2 Kakburk
 


8. Lysande skosnören!

9. Solstol med en mysig mjuk dyna

10. Lysande nagellack

11. Ögonfransförlängning (ca 60-80 euro)

12. En jordglob


Yeey

 
 
Nu blir det
 
 
och
 
 
Kommer att blir bäst!

Så underbart

 
 
Jag bara älskar flödet av information på mitt jobb. Då jag inte längre kan stjäla pojkens jobbdator idag så håller vi tummarna för att jag faktiskt får ett sms med tider och plats nån gång. Annars blir det bara att dyka upp då jag egentligen börjar imorgon och hoppas på det bästa. Har jag otur har dom redan dragit och då får jag väl roa mig med training under dagen.
 
Men fyfan vad det stör mig ibland att det ska vara så jävla svårt.
 
Nu ska jag fortsätta min lediga dag med något avsnitt av The Borgias och senare blir det en fika hos Sanna
 
 
 
 

Nyförälskad

 
 
Jag har blivigt kär i mina nya strumpbyxor! Har insett att jag nog saknar min gammla "trash" stil lite. Eftersom det är vissa kläder man helt enkelt inte kan ha på jobbet så har dedt blivigt så att man bara inte köper sånna kläder. Kanske ska ta och ändra lite på det...
 
 
Sen hjälps kanske trash grejen av mina skitiga fejk converse och att jag sitter på marken utanför ikea på bilden =P
 

Cliffs of Moher

 Bildbomb
 
 
Här sitter vi fast på motorvägen påväg dit. Vet fortfarande inte om det var en olycka eller ett vägbygge med helt stilla stod vi i ca 20-30 minuter
 
 
 
 
 
 
Betalade man 2 euro kunde man gå upp i tornet och se utsikten 5 meter högr upp. Eller om det hade varit öppet kunde man det