Städat och klart

Snart är Saara och Anders här. Jag har städat!! Visst jag välte julgranen, två ggr =/ hällde en kaffe kopp på de ny tvättade golvet, fick en gardin stång i huvudet och hade sönder ett glas under diskningen men nu är det städat!

Ska på bio ikväll. Se Avatar filmen. Antagligen första gången i historien jag och Saara e överens om vilken film vi ska se. Insåg dock att jag kommer få leka tredje hjulet hela veckan med dom två. Bjöd med Kimmy på bion så jag slipper känna mig lika mobbad där iaf. Nyår är nog lugnt dock, Saara e för söt för att leka par med Anders och dumpa mig =)

Ska nog ta och brygga lite kaffe och ta en cigg på balkongen. De stinker rengöringsmedel här =S

vadå sömn ?

Det är mitt i natten. Om 3 timmar och 45 minuter ska jag ta bussen för att åka till jobbet. Kom hem så sent så de kändes som en dum ide att sova, e för bra på att försova mig för de. Ska inte jobba 12-timmars pass två dagar irad nu så att missa en natts sömn gör ändå inte så mycke.

Försöker fördriva tiden nu. Kollade lite på Arkiv X men tappade intresset ganska fort. Var väl helt enkelt inte på humör. I stället roade jag mig med att läsa alla mina tidigare inlägg. Vad extremt ointressant min blogg är! Jag bara gnäller och ordbajsar. Fast lite intressant för mig själv att läsa de. Jag ser saker i mina texter som andra inte gör, jag ser exakt vad jag menade med mina små extremt dunkla antydningar, jag minns varför jag skrev det, vad jag kände, hur jag mådde. Ingen annan vet, bara jag. Vissa misstänker nog en del men ingen vet.
Och först nu, såhär långt i efterhand kan jag se hur uppfuckat det var ibland.

En sak som nyss gjorde mig lite paff var antalet på mina besökare. Brukar vanligtvis ha ett genomsnitt på tre besökare om dagen. Vet att du är här bland Lollo dom andra underar jag över ibland..? Men i dag (egentligen igår) hade det hoppat upp på 23 besökare (!!??) wtf lixom
Blev lagom paff iaf..

På tisdag kommer Saara och Anders hit =) Vet att Saara e taggad och underar vad Anders kommer tycka om nyåret här i stockholm. Av det Saara sagt har jag förstått att nyår i huddik är väldigt olik nyår i stockholm. Är glad att ni kommer iaf. Annars hade jag väl haft ångest över vad jag skulle göra. E nog första gången vi hälsat på varandra två ggr på en månad sen du flytta sötnos vet du de?

dumma jobb dumma tåg

Länge sen jag skrev något här...

sovit hela dagen efter att en miss gjorde att jag jobbade 25 timmar i streck. När jag 'ntligen kom hem i morse sov jag innan jag lagt mig och vaknade först vid nio tiden. Smått oskickligt då jag ska jobba imorgon natt och skulle behövt sova inatt. Menmen..

Jag älskar snön! den är jätte mysig och underbar och allt sånt men jag hatar hur tågen fungerar när snön kommer. Har fått vänta löjligt länge på tågen hela helgen. Men egentligen, snön kommer varje år och varje år går det åt helvete med sl trafiken. Man tycker juh att efter alla dessa år med snö så borde dom lärt sig något eller gjort något så tåg helvetet kan komma i tid!

Btw, haha sucker!

uppskjutnings metoden

Jag måste städa =/ och diska.. om två timmar kommer folk och då måste jag vara klar ändå sitter jag här och skriver om det ist för att göra de.. Så typiskt mig. Lyckades få in alla mina kläder i garderoben i går så inga mer sopsäckar! nått i alla fall =)
Och Alice kommer snart oxå. Hon blir kvar över natten. Hoppas de funkar med Mattias, han är juh inte speciellt förtjust i hundar. Men Alice e snäll.

Nää städa var de.. Tror jag gör lite kaffe först