Underbara värld

Två viktiga saker.
1. Min mor och Eva är nu gifta!! Bröllopet var jätte fint och festen var kul. Älskar er massor och vet att ni kommer få ett underbart liv tillsammans!

2. Jag fick lägenheten! Jag fick den jättejättejätte underbara lägenheten med äckligt stora balkongen, klädkammaren och stora köket =D Jag flyttar antagligen in till nästa månadsskift och då blir de inflyttningsfest =D

ZzZz

Nej, nu lägger jag ner den här dagen. Nu är det sängen som väntar och tror aldrig jag varit lyckligare över det

Sussa sött

Bara babbel

Sitter och dricker kaffe med min mor nu. Gillar våran lilla morgonrutin. Någon timme eller två nästan varje morgon då vi sitter å dricker kaffe, röker, tittar på tv å snackar. Det ger mig en bra grund för dagen...

Borde sätta igång och städa. Har tvättstuga om en timme och imorgon kommer saara och anders. Fördelen och nackdelen med när saara kommer är att det inte räcker med att plocka undan lite utan måste städa ordentligt då hon är pälsallergiker. Lite jobbigt men då får jag iaf ordentligt städat och tro mig de behövs.

Ska bli kul när dom kommer, va flera veckor sen jag träffa Saara. På fredag ska vi alla dra å shoppa. Jag, Lollo, Saara, Anders, Stevi och eventuellt Sara. Och lilla Felizia och Liam lär juh följa med oxå.
Har hittat en jätte fin röd pennkjol som jag vill köpa, får bara hoppas att den inte är slut på fredag. Funderar på att köpa en grymt snygg väska oxå men den kostar 600:- och är inte säker på om jag har råd med de. Får vänta och se vad järfälla hus säger när dom ringar på fredag förmiddag.

Lägenheten var helt perfekt. Hade en balkong som var löjligt stor och en klädkammare och allt. Ja, jag är kär men vem skulle inte vara det i en etta på 55kvm? Den ligger i ett hörn så det är fönster från två håll så snacka om att den är ljus. Håll tummarna för mig nu! Eller mörda människan som är innan mig om ni e rikltigt söta =P

Ska väl ta å göra nått vettigt nu
Pusselipuss

Veckan

Intressant hur saker och ting inte kan sprida ut sig mer. I veckor i streck är man halvt utråkad för att de inte händer så mycket intressant sen plötsligt händer så mycke att man knappt hinner med.. nästa vecka tror jag kommer bli en sån vecka.

De största av allt är bröllpet!! Om exakt en vecka gifter mina kära mödrar sig =) Hur underbart och kul som helst men faan va mycket de e som måste fixas när man ska ha bröllop.
Sen e de kursena. Eftersom religionen blev uppskjuten har jag två kurser som startar den här veckan. Religionen på måndag och filosofi historia på torsdag. Hoppas båda kurserna blir kul och har en massa roliga människor =D
Eftersom det är bröllop så kommer juh en massa människor hit oxå. Saara och anders kommer på torsdag och dom kommer juh bo här vilket e lugnt. Saara har bot här tillräckligt mycke för att sluta vara gäst och bli mer familj men sen e de juh släkten från småland... Lär bli lagom trågnt och många att underhålla.
Sist men inte minst så ska jag på en visning nu på måndag =D=D Ligger tvåa i kön så har en chans att få den. De är en etta men den e stor och har ett ordentligt kök och en balkong =D

Blir nog fullt upp men som tur var jobbar jqag inget alls nästa vecka e bara imorgon jag ska dit

Sussa sött


Dumma dumma människa

Allt mitt tjat om min nya kurs å vad händer... Jo min dumma kursledare går och blir sjuk =/
Dom ringde från universitetet kvart i nio (!!) imorse och sa att kurs starten blivit uppskjuten till nästa måndag. Skit kul verkligen. Sen kände man sig lagom smart oxå sådär nyvaken som man var.. =/..
Tror jag ska sluta se fram emot saker. Då kan man lixom inte bli besviken när de inte blir av med när saker faktiskt händer så blir man glatt överaskad.

Tänkte dra iväg å träffa kursfolket eftersom jag ändå var ledig men Malin skulle inte gå och tror inte att jag skulle hitta till det dumma stället utan henne. Jag går vilse för lätt. Plus att Lollo ringde och tyckte jag skulle fika med henne så de lät bättre än att gå vilse.

Riktigt trevligt sällskap vi var, lilla Lollo var sjuk och jag var grinig, så vi klagde mest på allt. Men det är väl så de ska vara =)


...

Vet ni vad jag saknar mest med att vara i ett förhållande.. Det är inte samhörigheten, kärleken, myset eller ens sexet. Jag saknar att somna brevid någon... Att kurra ihop sig riktigt nära någon och känslan man får då någon kramar om en då man somnar. De saknar jag verkligen, fuck all den andra skiten de e sovsällskapet som ger mest.
Har ni någongång tänkt på hur trygg man känner sig då? Hur allt egenligen är så känns det just då bra. Kanske är det bara jag, kanske inte men när någon jag älskar håller om mig då jag sakta somnar tror jag inte jag klarar annat än att känna att allt är bra.

Vad kan man förvänta sig

Livet är lite skumt ibland. Men det är väl det som gör det roligt.

God natt och sussa sött

...

Jag är så förbannat djälva trött på döden. Människor dör. Jag har fattat vinken, låt mig vara nu!

Plugga igen

Yeey för mig! Den 14:e den här månaden börjar jag plugga religion =D Började bli lite smått nervös över om jag kommit in eller inte för fick brevet först igår. Men nu vet jag så yeey för mig!

Ligger i soffan och latar mig =/ Har jobbat natten så känner mig halv död men e för uppe i varv för att sova. nackdelen med kaffe antar jag...

Har absolut inget intressant att skriva är bara uttråkad..

Visste ni att Titanic skulle klarat sig om dom bara kört rakt in i isberget ist för att försöka svänga? Eller att grisar har nästan 30 minuters orgasm? Eller att det finns ett djur som heter typ havsnågonting som äter å skiter ut samma hål?