Söndag

 
 
God morgon!
 
Jag sitter i köket och dricker mitt morgon kaffe nu. Skit skönt att sova så pass länge som jag gjort idag. Tror jag ska fortsätta i helgens tema och inte göra ett skit idag. Egentligen skulle jag dragit till Anders och käkat pizza och kollat film. Men med det förbannade regnet är det inte direkt en lockande ide att promenera bort till tågstationen. Så får bli en annan dag.
 
 
 
Färgade btw håret igår. Blev riktigt nöjd med färgen tror jag. Vad tycker ni?
 
 
 
 

Lördag

 
 
Sitter smått bakis i soffan och dricker underbar cola just nu. Gårdagen spenderades bara hemma. Först spelade jag och Andreas massa Saints Row 3 (blev klara med 2an förut) och sen blev det till att spela trivial pursuit med de andra pojkarna.
 
Antons sista dag på jobbet var i onsdags så han hade med sig lite spel och sånt för att sälja av innan han åkte hem till Sverige. TP köpte egentligen Sanna men då hon och Håkan skulle direkt till flyget efter jobbet fick jag med det hem så länge. Jag köpte ett Alfapet samtidigt som jag muttrade över att han redan lovat bort poker markerna.
 
Jag kan juh säga att jag inte vann igår men helt sist kom jag nog inte heller. Att spela TP är väldigt mycket nostalgi och lite ångest för mig. Vi spelade det ofta hemma hos pappa när jag var mindre och jag vet inte säkert om det beror på att jag var yngst eller om det bara för mina smarta syskon men har aldrig vunnit i det spelet. Och alltid kännt mig sämst när jag spelat det. Insåg först igår att jag undvikit det spelet i många år nu. Lite samma sak brukade det vara med Alfapet oxå förut. Men det kom jag över efter allt betapet spelande på jobbet =P
 
Idag blir det iaf att bara ta det lugnt. Vi var förbi spar förut så Andreas ska fixa fattiga riddare åt oss till frukost om ett tag och jag tänket nog bara läsa och hänga med datorn eller nån serie hela dagen. Senare i eftermiddag ska jag titta in på Skype en stund och hälsa på familjen oxå
 
 
Så farligt bakis tycker jag ändå inte att jag ser ut =D
 
 

Nu är vi friska!

 
 
Så, nu känner jag mig helt frisk igen. Och det är bäst att det håller i sig den här gången. Senaset 3 veckorna har jag varit hemma sammanlagt 5 dagar.
 
Först var det när jag lyckades halka i trappen här utanför och slog i ryggen/rumpan så att jag inte kunde göra annat än att ligga på mage och eventuellt stå lite ibland. Blev hemma 3 dagar för det för 3 veckor sen.
 
Sen så var det förra fredagen som jag vaknade och helt plötsligt fått hostan från helvetet. På fredagen drog jag mig till jobbet ändå. Tur att det var ganska lugnt med tanke på att jag tror jag satt där med feber halva dagen. resten av helgen försvann i ett moln av sömn och feberyra. På måndagen hade den mesta av febern försvunnit men blev hemma två dagar till så att man kunde öppna käften utan att hosta.
 
Men nu kan jag stålt säga att mitt vackra stora blåmärke bleknat och känner inte av någon hosta alls! 
 
Känns inte riktigt som att det är så populärt att vara hemma så mycket under så kort tid. Nu har juh iaf doktorn på jobbet sjukskrivigt mig båda gångerna så jag har varit såkallat "certified sick" med betalt så egentligen kan inte Manpower säga något. Men ändå, det är rörigt och mycket nog nu på jobbet med alla nya.