Veckan

Kurs i morgon då.. Ska vara en duktig flicka och gå. Ska fika med mamma först, hon ska hämta mig påvägen hem från jobbet. Sen på tisdag blir de pappa och syskonen på middag hemma hos mig. Kommer missa fantasy folket men de får jag överleva. Och på fredag åker jag hem till Saara =D=D

Btw, jag väntar fortfarande..?

Dagens shopping







Min julgran kommer vara finast i stan!! Har ny mobil och nya gardiner oxå =)




Kl 4 på natten.. eller e det morgon?

Jag tror jag kanske har vissa sömnproblem

Fuck it

Nu skiter vi i det här, imorgon ska bli skit kul!! De ska supas firas raggas lekas å supas lite till! Grattis i förskott Lollo, om en timme och tio minuter får du ett riktigt grattis sms av mig. Min tjej är 18 år å de ska faan firas stort!

Nu ska jag bara räkna ut vad jag ska ha på mig =P

Pusselipuss

Rött vs Svart

Saara vill att jag går tillbaka till rött. Jag vill oxå ha tillbaka det röda. Men jag vill ha kvar det svarta. Jag känner mig extremt smart just nu. Och intressant. Vem kan ha något intressantare att säga än jag vill ha rött/svart?

Jag vill ha en massa pengar oxå! Fast vem vill inte de? Får lön på torsdag iaf yeey! Och imorgon blir de iväg på kryssning för att fira Lollo och ikväll blir de fika med kursfolket. Har jag nått att göra iaf.

Kanske ska ta en dusch, ska åka om en timme

tänka vs inte tänka ... och spindlar =/

Funderade lite på vem jag är idag. Eller mer hur jag fungerar. Hur jag reagerar i vissa siturationer. Och speciellt hur vissa saker som jag ser som självklara inte direkt är självklara för andra.. okej den där meningen var juh extremt smart =/ Jag tänker inte innan jag gör saker. Eller jag tänker innan jag gör vissa saker men andra inte alls. Men är det inte roligare så? Om man ska hålla på och fundera på allt innan tänkt så mycke man skulle missat. Så mycke saker som var helt spontana som om man tänkt först hade skippat helt... Nää man ska inte tänka för mycket, Det blir roligare om man skippar tänkandet.

Btw det var en spindel i min säng. jag vaknade och en spindel kröp på min arm. Mosade den med boken "på y-fronten intet nytt" dålig bok men ändå. Sitter på govet i vardasrumet nu. Jag kommer aldrig sova igen

Yeey/Helvete

Hade en kul kväll.. helt klart kul. Folk kom och drog efter ett tag och lämnade halv fulla öl burkar överallt men ändå. Yeey för lyckad fest!! Men nu börjar fyllan avta och man börjar inse att de där inte var helt smart. Inte ens inärheten. Helvete oxå..

Typ nått

Om typ en timme kommer det börja droppa in folk här. Har lagt ner städningen, det får duga som det är nu. Känns inte riktigt som man har motivering att städa när man vet att man kommer behöva göra det imorgon igen. Jag har plockat undan vad mer kan begäras av mig..?
Tyckte jag var duktig oxå då jag satte upp en fin lapp i porten om att jag skulle ha inflyttnings fest. Helt klart vuxenpoäng! .. nästan iaf..
Kanske borde ta och käka nått oxå. Så mycke jag borde göra så lite ork. Vill bara att folket ska komma hit så man kan ha kul..
Har iaf betämmt mig för att funkar de inte ikväll lägger jag ner hela grejen.Nu har jag skrivit de, nu måste jag hålla de! inte för att en människa fattar vad jag snackar om men ändå. Förutom eventuellt Saara dårå..
Ska till Saara första heljen i december btw =D=D
Nää mat var det


Alice

Hon svara inte =( Så ringde mamma ist, ska åka förbi efter fikat och sno Alice ikväll. Saknar min vovve så nu får hon bo hos mig en dag eller två





Rost..?

Nu är målarna här igen.. Har sån mesn värk att jag mer än något annat bara vill lägga mig i sängen och dö men känns som en dum ide när dom är här.. Mina tapeter ser mer rostfärgade ut än röda =/ Han säger att dom e fuktiga nu och kommer inte se likadana ut när dom väl torkat. Seriöst ser dom ut som dom gör nu sen tänker jag riva ner dom och låta eva tapetsera om..
Ska på fantasyfika ikväll och de tänker jag inte försova mig till!
Insåg just att jag plötsligt saknar stevi jätte mycke.. Va för länge sen vi sågs tror jag ska sluta skriva här och ist gå ut å ta en cigg å ringa dig

Puss o Kjam

Fan oxå...

Vaknar av att jag har ont i nacken, legat i en dålig vinkel antar jag. Måste ha somnat när jag låg och läste. Liggar stilla i några minuter innan jag tar mig upp för att dricka ett glas vatten. Något känns fel. Jag står vid diskbänken och funderar på vad det är. I min nyvakna hjärna känns allt rörigt och det tar en stund. Men sen kommer jag på det. Stressar tillbaka till sängen för att hitta min mobil, lyckas slå ena tån i dörren på vägen. Hittar den bland alla sängkläder, tittar och vill i nästa sekund ha sönder något. Klockan är halv sju... Min kurs började kl sex..

Det här senariot kan bara visa en sak. Tydligen så kommer jag alltid, även om den är på kvällen, försova mig när det gäller skolor. Aldrig kommer jag kunna uppnå den perfekta närvaron.

Nya tapeter!

Nu är målarna här och tapetserar om i min sovalkov. Eller snarare förbereder väggarna för att bli omtapetserade. Själv sitter jag vid bordet i köket och känner mig lagom obekväm. Vet lixom inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Men det är ett litet rum så dom bör juh inte vara här så länge ändå. Fast dom säger att dom i dag ska förberada väggarna och kommer tillbaka imorgon och slänger upp tapeterna. Hade hoppats att dom skulle bli klara i dag men blir väl att sova i sängen som står mitt på vardagsrums golvet ikväll. Antar att Det är tur att jag inte fått min soffa än för e inte säker på hur allt skulle få plats då. Börjar misstänka att jag inte får hem den dumma soffan den här veckan så de lär bli intressant hur inflyttningsfesten löser sig. Men va fan jag har juh ett golv =P

Alla lever inte på bidrag

Nä.. En sista cigg sen blir de sängen. Till skillnad mot vissa andra så måste jag tyvärr jobba

Sussa sött!


Vad gör jag?

Stötte på ett problem i dag som gjorde mig helt paff. Viste helt enkelt inte vart jag skulle ta vägen.
Grejen var att tjejen som jag jobbar med imorgon är sjuk. Ligger hemma ifeber och orkar ingenting. Jaha tänker jag då är det väl bara att börja ringa. Som alltid börjar man med vikarerna man tycker om, sen dom man inte tycker om och sist dom permanenta jobbarna.. Ofta blir de tyvärr så -då vi har löjligt få vikarier- att någon får gå in och jobba extra trots att de redan jobber heltider. Men i dag sitter jag där, har spenderat över en timme med att försöka få tag på alla. och då menar jag exakt alla och ingen kan. Då snackar vi inte om nej jaghar ingen lust eller något sånt utan en fysisk omöjlighet att vara där. Allt från att vara i småland till att redan vara uppskriven någon annanstans. Seriöst jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Efter ett tag gjorde jag de ända möjliga, att ringa cheferna nere på huset och säga att det helt enkelt inte fanns någon som kunde jobba. Men tror du att de går att få tag på dom, nej!
Efter att ringt dom var femte minut i 40 minuter tills killen som skulle jobba efter mig kom så fick jag helt enkelt gå ner till huset ¨leta efter någon människa som kunde hjälpa mig. Hittade båda två direkt, dom hade lunch. Det hela slutade med att en tjej som aldrig jobbat hos oss kommer och hjälper mig på förmiddagen imorgon och stannar så länge som möjligt. S¨till sist fick vi väl en lösning men ändå. Blev bara så paff och hade ingen aning om vad jag skulle göra =/

Ett kapitel

Fem timmar, två kannor kaffe, ett glas JägerRedBull, ett halvt paket röda prince, en skål nudlar och en trasig kaffekopp

Och 100 kr på att jag imorgon inte kommer gilla det jag skrivit... Undrar ibland om man inte bara ska lägga ner

blöta skor och gamla sår

Mina skor e dyngsura, finns inte en chans at dom torkar tills imorgon. Jag har film sällskap till imorgonkväll, måste röja lägenheten ser ut som ett helvete. Och varför kan jag inte ge fan i att riva upp såren. Man vet att man inte borde, att de läker bäst om det får vara ifred och ändå är man dum och river på sårskorporna. Idiotiskt men sant.

Borde verkligen röja men vet inte i vilken ände jag ska börja. Vet inte ens vart större delen av skiten ska ligga. En av nackdelarna med att flytta antar jag e att man måste hitta nya ställen till alla grejer.

Blir väl högklackat imorgon då. Tycker inte om dom andra skorna med med mina favoriter så blöta att de känns som att gå i en sjö finns de inte så många fler alternativ. Har egentligen inget alls emot att ha klackarna med vill ha alternativen.

Idioti utan like med ska gå å klia lite mer på såren nu

Framsteg

Och vi gör framsteg, jag har nu internet! Egentligen har jag även tvkanaler men hade glömt den lilla detaljen med att köpa en sladd för att koppla ihop de lilla uttaget i vägen till det i tvn =/ Men framsteg gör vi. Allt som egentligen saknas nu är gardiner, eller egentligen gardinstänger. Hur en etta kan ha fönster på fyra olika väggar är ganska imponerande.

Har tagit de stora beslutet att spendera dagen i sängen. Kolla på dåliga filmer, läsa, skriva osv hela dagen. Då jag ska jobba de närmsta fem dagarna tycker jag att de låter som en fruktansvärt bra ide