Måndag

 
 
 
 

Middag och bio

 
Tänkte bara säga hej lite fort innan jag strax måste springa ner till taxin. Då blir det att åka och käka något sen blir det Skyfall på bio. Bond filmer är nästan alltid kul och Daniel Craig är juh snygg. Gillade casino royale jätte mycket men var inte lika förtjust i quantum of solace så hållar tummarna för att den här är bättre än dom både =)
 
 
 
 
 

Vi testar

 
 
Så jag ville bara testa om den här tidsfunktions grejen på bloggen funkade.
 
Ni kan väl roa er med den här bilden om det funkar och inlägget kommer upp kl 9
 
 

Torsdag

 
 
 Torsdagar är bra daga. På torsdagar får man lön =D Visst det här är betala hyran veckan men det är alltid roligt att få lön ändå.
 
Den här månaden blir det juh billigare hyra oxå eftersom det blir rumbyte och grejer. Fast det blir antagligen först nästa helg. Men ändå.
 
Igår ville jag mörda våra grannar Dagiset. När jag kom hem från Anders på kvällen var jag så trött så jag gick och la mig nästan direkt. Efter att ha sovit i kanske en timme, med mitt fönster lite öppet, så går dagisets larm igång. Det fucking larmet var så jävla högt! Efter första hjärtattaken av det plötsliga tjutet smäller jag igen mitt förnster. Vilket inte hjälpte speciellt mycket alls. Fick lyssna på den skiten i nästan en halv timme innan det la av. Skyller på dom att jag var så förbannat trött imorse.
 
Nu sitter jag på jobbet och lallar. Inget händer så här tidigt så det är bara att hänga på reddit eller liknande. Om en kvart dyker Andreas upp och vi får hålla tummarna för att kan har köpt lite kaffe till mig då
 
 
 
 
 

Måndag

 
 
Måndagar är alltid sega och jobbiga. Spelar ingen roll hur mycket/lite man egentligen har att göra, tycker ändå dom halvt suger.
 
Kommer ihåg för några år sen när jag brukade älska måndagar. Då jag jobbade fredag till söndag ibland måndag morgon. Måndagar var då min fredag. Men nu är jag med kontorstids folket som jobbar måndag till fredag vecka ut och vecka in. Suck.
 
Hade en jobbintervju idag. För ett Project Manager jobb inom ibm jag skulle vilja ha. Jag tror det gick ganska bra. Jag har egentligen inte all erfarenhet för jobbet med intervjun gick bra. Tror jag. Fuck jag vet inte. Lika bra jag slutar btänka på det. Kommer inte få veta något om det på flera veckor ändå så ska jag sitta och älta det kommer jag bara bli galen.
 
Men hoppas lite kan man väl alltid...
 
 
En gamal glad bild på mig påväg till ett födelsedagsfirande. Om jag inte minns fel var det en bra dag =)
 

Söndag

 
 
Funderade en stund på om man faktiskt skulle försöka göra något idag. Men nää tror jag skippar det. Sitter i soffan nu med min filt, dator och halva gårdagens smink kvar och tror det får duga för idag. Blir nog att fortsätta kolla på Sons of Anarchy (är på säsong 2 nu) bara lata sig och eventuellt beställa hem lite mat senare. 
 
Låter som en perfekt söndag tycker jag =)
 
 
 
 

Lördag kväll

 
Så gårdagen blev intressant. Planen var enkel, middag sen bio.
 
Vi började på Captain America vid 7 tiden så att vi hade tid på oss innan bion började kvart i 9. Eftersom vi var i blanch hade vi inte brytt oss om att boka bord så när vi kom dit och fick veta att det var en timmes vänte tid så sög det lite. Kände att vi inte hade en timme på oss att bara sitta med drinkar så vi drog vidare till Fridays ist
 
5 minuter senare kommer vi till Fridays och får veta att det finns ett bord edigt om ungefär en kvart. Nöjda med det sätter vi oss i baren för att vänta. Jag dricker Appeltini och känner mig som att jag är med i scrubs. Faktiskt ganska goda.
 
Efter att ha hängt där i kanske 20 minuter, och sett röken inne i köket och hört brandalarmet gå igen två gången kommer en tjej förbi och berättar att dom har lite problem i köket (no shit) och att det tyvärr kommer dröja ytterligare 20 minuter innan vi kan få ett bord. 
 
Vid det här laget har vi gett upp om bion med vill gärna ha mat så vi väntar glatt. 25 minuter, mer rök och två brandalarm till så kommer en ny snubbe förbi. Köket funkar inte och dom kan inte servera någon mat. Om vi vill det så får vi gärna gå till resturangen brevid och få 50% rabatt. Väldigt snällt av dom men tyvärr vet vi att maten där suger så vi tackar nej. Ist får vi då skiva upp våran adress så att dom kan skicka ut en vauter till oss. Det var juh snällt av dom.
 
Efter att vi sen står utanför och röker bestämmer vi oss för att vi ringer bort till Captain America innan vi tar och promenerar dit igen. Dom meddelar om att vi kan få ett bord om 20 minuter. Så igen till Captain America blir det.
 
Efter att ha väntat i baren i 10 min får vi som utlovat vårat bord. Käkade en riktigt god nacho tallrik till förrätt sen blev det äntligen steak till middag. Blev besviken på min då den var helt genomstekt och jag ville ha medium/rare och efter lite om och men blir det att säga till. Genast promenerar dom iväg med den och erbjuder oss en varsin gratis cocktail. Yeey
 
Slutade iaf med att maten var underbart god, servicen var bra, drinkarna för bäst. Men seriöst, nästa gång jag ska ut och käka på en Lördags kväll tänker jag boka bord. Även om det är i sketna Blanch
 
 

Nystart

 
Funderar på att ta tag i det här med bloggen på riktigt igen. Alltså inte riktigt till den frad med 4 inlägg om dagen som jag hade förut en period men iaf minst ett inlägg om dagen och när jag känner för det några fler.
 
Måste bara komma på vad jag ska blogga om. Enda sen jag drog ner har jag tappat det lite. Varje gång jag skriver ett inlägg känner jag hur det är ganska värelöst för allt jag gör bara är att babbla ändå.
 
Tror jag kör en vecka eller så som en test period och ser hur det funkar.
 
Jobbigaste kommer bli att komma ihåg att ta med kameran mer och sen fråga människor om jag kan använda kortet på bloggen. Men men får se hur jag lyckas

Min helg

 
 
 
Fredagen blev kort. Kollade Grimm och lite annat och drack massa alkohol sen fick vi för oss att det var dags att sova kl 21 eller nått. Men fan vad skönt det var att verkligen få sova ut.
 
Lördags dagen spenderade jag med att kolla på ikapp mig på nya säsongen av Big bang theroy och Revenge. Sen kollade jag på några ansvitt av första säsongen av Sex and the City för att jag tyckte jag behövde komma i rätt stämming,
När pojkarna på kvällen drog till Vinyard för att fira Peter drog jag in till City center för tjejkväll med flickorna från swe pool. Vi möttes upp på Hard rock cafe där vi käkade sen drack massa drinkar. Senare på kvällen kom lite fler folk från jobbet förbi och joinade oss. Blev inte så jätte sent för mig, tror jag drog hem runt ett tiden och fortsatte en stund hemma innan jag kom i säng runt 3 tiden.
 
En av bilderna vi lyckades ta. Vi tog typ 20 stycken likadana och ingen av bilderna var alla helt nöjda med. Tjejer...
 
 
 
Söndagen blev en till lugn dag. Sov en massa sen drog jag hem till Anders och käka pizza, drack cola och kollade på Dune.
Har laddat hem Children of Dune som jag tänkte kolla på ikväll oxå. Kom på att jag faktiskt aldrig sett hela den serien.