Idioter


Jag har funderat lite över det här och efter att ha pratat med Nuppinen har jag kommit fram till att jag har rätt. Det har jag egentligen alltid men bra med backup

Att jag var tio minuter sen till en intervju är dåligt ja men va fan. Jag brukar inte springa omkring i stadshagen vanligtvis, jag bad om ursäkt och förklarade att jag inte hittade alls i området och min själv ritade karta inte var den bästa.

Ändå uppförde sig snubben som att jag begått största synden någonsin. Som om jag sket i att dyka upp i tid till mötet med flit eller nått. Jälvla idiot!

Har bestämt mig för att om han ska vara så jälva uppstoppad kan han bara dra åt helvete för då vill jag inte ha jobbet !



Påminn mig om att jag måste radera de här om jag faktiskt får jobbet

Dålig dag


Jag har en jätte rolig måndag. Verkligen. Jag håller på och tvättar nästan allt jag äger så jag slipper springa runt i smutsiga kläder. Jag försökte mig på matlagning och har just ätit en pasta och tonfisk röra som så ut som spya.


Jag gick vilse i morse så var sen till anställningsintervjun och tror han redan bestämt sig för att jag inte skulle få jobbet då.

Plus att jag mår som skit. Tror jag har dragit på mig en förkylning =/


Sussa sött


Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla skräckis =)


Jag är för trött för att komma på en rubrik...


Skippade vandringen i dag. Är inte helt säker på hur jag lyckades gå med på att följa med från början. När jag satt på tågen (kl 8 på morgonen!) insåg jag plötsligt, det är tänkt att jag ska promenera 12 km.. Jag skulle antagligen ge upp efter 1 km, slå mig ner på en stubbe och ta en cigg. Så jag messade Jocke och föreslog att vi drog in till stan å käka frukost ist =D

Så jag spenderade förmiddagen med frukost i kungsträdgården och shopping. Något som passar mig mycket bättre än vandringar!



Lekte turist en kort stund innan batteriet i kameran tog slut





Dagens shopping: Diskborste, tandborst glas och lite ögonskugga =)


Fotboll på gång här.. Hänger inte helt med...

dsc08121 (MMS)

Fotboll på gång här.. Hänger inte helt med i vad som händer men vi leder iaf


De här med rökning

Jag läste ett inlägg i en blogg nyss som handlade om just det här med rökning. Hon började ganska bra med att hon inte förstod det. Det är farligt och hon tycker det luktar äckligt.

I slutet av inlägget sa hon dock att alla rökare är patetiska och svaga och att hon aldrig skulle kunna anställa någon som rökte eftersom hon inte ville omge sig med just svaga äckliga människor  ..

Är det bara jag som tycker det var ganska osympatiskt sagt?

Okej jag erkänner, jag är en rökare. Jag har flera beroenden (laster, dåligavanor osv) alla de största av dem representerade där uppe i min header.

Men låt oss göra en sak klart nu. Jag vet att rökning är dåligt för hälsan. Jag vet att jag måste leva med att gå runt och lukta rök. Jag vet att de irriterar folk när jag röker. Allt det här vet jag och ändå röker jag. Så varför? Självklart till stor del för att det är ett beroende men även till stor del för att jag väljer att göra det.

Alla har någon grej som dom riktigt njuter av. Det finns choklad, en joggigtur, ett glas vin, att shoppa, god mat osv. Alla har den där speciella grejen som ger dom avkoppling och njutning. Det är just det cigaretter är för mig.

Jag kämpar inte med att sluta röka. Det kostar pengar, det är farligt och inte så mysigt men jag trivs med det.

Och till det här med att det stör människor omkring mig. Jag försöker okej. Jag skulle aldrig komma på tanken att ställa mig i en busskur och röka, jag ställer mig en bit bort. Jag sätter mig inte på en bänk och tänder en cigg om det sitter någon där. Jag försöker visa lite respekt för dom som inte röker.
Jag vet att ni säker känner röklukt ändå men jag försöker iaf.

Men tillbaka till poängen. Jag röker och jag kommer med största trolighet fortsätta med det. Om det gör mig till patetisk, äcklig, svag och inte värd att anställa.. ja.. Fuck off, då får jag väl vara det!






Btw, personligen stör jag mig på alla människor som stinker parfym för det sticks i näsan och kliar i halsen. För att inte tala om alla ungar som springer runt. Kan vi inte ta och förbjuda dom små skitarna på offentliga platser? Jag skulle iaf bli lyckligare då


På väg med gigantiska buren till eskilstun...

dsc08101 (MMS)

På väg med gigantiska buren till eskilstuna och hämta Therese nu


Superstar !


Jag är nästa superstjärna! Nu har jag gjort min skivdebut. På en skiva som faktiskt säljs på riktigt iaf. Jag kommer bli största sångerskan i världshistorien!


Man kan väl få drömma lite. Sanningen är att jag knappt kan ta en ton så blir jag superstjärna någon gång lär det inte bli som sångerska. Men jag är faktiskt med på en skiva.

 

För nästan 1 1/2 år sen bad mitt ex som leker musiker att jag skulle babbla in en rad till en låt åt honom. Och nu har skivan kommit ut och jag är faktiskt med.

Gruppen är Stormfågel och skivan heter Eldvakt. Jag är med på låten "I see no more then the shadows of ghosts" Vilket råkar vara just det jag säger.

Musiken är inte en personlig favorit men helt okej att lyssna på ibland! Jag föredrar som sagt disney låtar =)

Skivan finns att köpa här




Har letat efter den här färgen en vecka oc...

dsc08091 (MMS)

Har letat efter den här färgen en vecka och nu har jag hittat den =D


Kväll hos min pappa. Kaffe, kortspel, tvti...

dsc08090 (MMS)

Kväll hos min pappa. Kaffe, kortspel, tvtittande och cigaretter. Borde ha med mat oxå men den e inte klar än =) Och dålig humor var svårt att få med på bild


reklam eller inte reklam ?


Jag ligger och kollar på Sex and the City på Comedy Central. Det är något slags maraton så har sett ett par avsnitt nu.

Varje gång det blir reklam så blir jag sådär små irriterad och börjar bläddra bland kanalerna som man nästan alltid blir av reklam.

Sen kom jag på en sak.

Jag har alla dom här avsnitten. Den lilla Sex and the City boxen jag köpte för något år sen ligger faktiskt bara en halv meter från tvn. Det skulle vara hur lätt som helst att slå på den och slippa all reklam.

Men jag låter bli. I stället ligger jag här och skriver ett blogginlägg under reklampausen.

Helt enkelt inte samma sak på dvd


Jag testar


Jag testar en teori här som jag fick höra idag

Ryska håriga fittor

 

Tack det var allt =P



update: Det funkade inte så nu har jag testat klart och lägger ner grejen


Säg hej till Gunnar! Dom senaste åren har ...

dsc08089 (MMS)

Säg hej till Gunnar! Dom senaste åren har Gunnar bott i fruktskålen hemma hos min mor. Ibland är det lite tomt med frukt i skålen men annars trivs han väldigt bra.


Tänkte bara säga Hej

Hej

Klar


Jag sa att jag skulle säga till när jag lyckats bli klar med alla räkningar och nu har jag de! Kan juh säga så mycket som att det är tur att jag varit smart nog att lägga undan pengar till Saaras student/min födelsedags vecka annars hade våra planer om en hel veckas festande inte alls fungerat så bra.

Btw så skickade jag igår natt ut injudningarna till min "Pirater vs Fjortis vattenkrig" fest som ska vara den veckan. Det ska vara ett stort vattenkrig (uppenbarligen) sen tänkte jag att vi skulle köra några olika lekar med vatten inblandade. Problemet är att jag bara kan komma på en sån lek, vattenleken.

Någon som har några idéer till andra lekar med vatten inblandat?

Lite förvirrad kanske


Nu var jag hemma igen. Var på en intervju idag. Tror tyvärr inte den gick speciellt bra. Ska på en annan intervju för marknads föraresenare i veckan och blandade nog ihop mina svar lite där ett par gången.

Det blir lite fel när det är två helt olika tjänster vi pratar om.

Aja nu ska jag lata mig framför tvn en stund innan det blir hem till pappa. Och sen kursträffen såklart. Elakt att de regnar i dag =/



Jag vill ha!!

Vet ni vad jag har kommit på? Jo jag fyller år snart =D Om 23 dagar för att vara exakt.

Vet ni vad som händer när man fyller år då. Jo man får massa massa massa presenter. Och ingen vill juh ge mig en dålig present så jag har skrivit en liten önskelista som ni får ta del åv



Catitzis önskelista


1.
Psyko badrumsmatta (som matchar mitt duschdraperi)

2. Hubba bubba (den rosa sorten)

3. Aladdin och Lejonkunge (DVD)

4. Armband

5. Resident evil filmerna

6. Askopp

7. Kaffekoppar

8. Neon grönt nagellack

9. Klubbor (Gärna med colasmak eller sånna som färgar tungan)

10. Roliga saker =D


Så glöm nu inte att köpa något åt mig


Bild från google

Svaret!


Svaret på den stora frågen Vad ska hon ha det till var tyvärr inte alls speciellt roligt.

Tydligen ska man undvika att duscha med bandage och då funkar plast med tejp om. Eller så var det bara en bortförklaring och det handlar egentligen om några konstiga kinky grejer, vem vet

Nu ska jag iaf göra fest inbjudningar som jag skjutugt upp ett par dagar och sen blir det sussande


Ser ni den svarta pricken i mitten? Det är...

dsc08065 (MMS)

Ser ni den svarta pricken i mitten? Det är en gigantisk geting. Smått livrädd för getingar som jag är har jag stått med en flugsmälla och stirrat på den i snart fem minuter. Jag närmar mig några centimeter bara för att backa en halv meter fram och tillbaka.. Tror jag väntar tills Sennait kommer tillbaka ist. Står här och vaktar så länge


Min kollega plockade fram det här, la det ...

dsc08039 (MMS)

Min kollega plockade fram det här, la det på bordet och lämnade rummet. Nu är jag väldigt nyfiken för jag ser inte sambandet. Någon som har några idéer om vad hon tänkt använda det till?


Jag leker hundvakt och det är väl okej men...

dsc08037 (MMS)

Jag leker hundvakt och det är väl okej men tyvärr verkar inte hundarna ha förstått att de inte ska brottas när de går i koppel


När det är 20 grader varmt ute innan klock...

dsc07994 (MMS)

När det är 20 grader varmt ute innan klockan 10 på morgonen, ja då är sommaren faktiskt här =)


Vad man gör när andra jobbar

Vill ni veta hur man slössar bort en hel dag..? man går och lägger sig tre på natten och vaknar 19.30 dagen efter.

Det är vad jag gjorde idag. Lite imponerad är jag faktiskt av att jag lyckades sova 17 timmar i streck men mest av allt känns det ganska dumt. Jag sov bort en hel dag. Visst att sova till tre på eftermiddagen men till halv åtta på kvällen.. De e inte okej på samma sätt.

Nu ligger jag i sägen och funderar på om det ens är någon ide att försöka sova lite innan jag ska åka till jobbet om 6 timmar.

 Tror faktiskt inte det

Som sagt, bra att veta


Är det bara jag som roar mig med facebook tester då jag är uttråkad?






Måndens största hat


Vet ni vad jag ska göra? Jo jag ska lägga in månadens alla räkningar

Jag ska bara förbereda mig själv med en cigg, lite tv tittande, kolla min facebook och mail och sen antagligen en till cigg

Säger till när jag e klar (Antagligen någon gång efter helgen)


Jag badar oxå!

dsc07992 (MMS)

Jag badar oxå!


Ute och badar med hundarna

dsc07985 (MMS)

Ute och badar med hundarna


Stavning och sånt


Jag ber om ursäkt till mina läsare (läs:syster) för min dåliga stavning. Kan juh även varna för kommande särskrivningar, icke existerande ord, konstiga böjningar, grammatik fel och allt annat sånt där.

Jag suger på den skiten och så jag skiter i det. (hihi jag skiter i skiten)

Bara så ni vet =P

Min stad !

dsc07983 (MMS)

Min stad !


Bara så ni är medvetna

dsc07972 (MMS)

Bara så ni är medvetna


Hej! (vinkar här)

Tänkte bara säga Hej och dela med mig av en gammal bild jag hittade


Super söta Denni <3



Saknar den pojken



Halloj!



Snart bär det av för att köpa en ny tv. Inte till mig tyvärr men man kan juh låssas

Sen blir det hem till pappsen och sen iväg till kursträffen.

Det känns som att det är för mycket att göra i dag med för lite sömn. Men bättre än att vara uttråkad antar jag

Pusselipuss

Inte riktigt med

Jag vet jag suger men e skit trött just nu..

Tänkte försöka återförenas med verkligheten snart men tills dess får ni nöja er med det här

 




Its the scaryest thing ever. Its killer Al...

dsc03111 (MMS)

Its the scaryest thing ever. Its killer Alice! RUN!!


It's the most dangerous animal on the plan...

dsc03121 (MMS)

It's the most dangerous animal on the planet. Shark on wheels! RUN!!


Its the big face monster! Run!!

dsc07700 (MMS)

Its the big face monster! Run!!


God morgon!


Jag är uppe riktigt tidigt idag! Visst är ni imponerade?

Har en riktigt bra morgon oxå med skagenröra smörgås till frukost och kaffe i solen på balkongen =D





Jag kan en pose så den kör jag på


Mat


Ska snart börja åka hem till mamma. Therese e hemma över helgen och nämnde något om att bjuda på pizza. Kan det inte vara så varje dag?

Igår bjöd Jocke på en riktigt god middag och i dag ska Therese bjuda på pizza...

Någon som vill bjuda på käk imorgon?


Nää måste bra nu. Pusselipuss


De här med jobbpaniken igen


Räknade nyss och har visst sökt 15 olika jobb i natt..

Sömn


Jag sover inte. Eller jag sover väldigt lite. Många av mina vänner tycker att jag sover ovanligt mycket men det stämmer nog inte. Ibland sover jag väldigt många timmar i streck men det är sällan jag sover två nätter i rad. Oftast somnar jag framåt nio på morgonen och sover till runt tolv.

Varför det är så vet jag inte. Det är dumt och jag mår bätte när jag sover bra. Jag bara somnar inte

När jag sov tillsammans med mitt ex brukade jag ofta låssas att jag sov. Om han tex gick upp mitt i natten och gick på toa eller nått så låg jag still, blundade och låssades sova.

Att missa en natts sömn för mig är inget problem. Det är nästan skönare för då är det lättare att somna natten efter. Då vet jag att jag inte kommer ligga där och bara stirra in i väggen.

Om jag börjar räkna på det tror jag att jag i genomsnitt egentligen sover lika mycket som en vanlig människa. Jag gör det bara på ett annat sätt. Jag är vaken länge och sen sover jag. I stället för att sova bara några ynka timmar varje natt.

Långt och totalt meningslöst det här inlägget blev...


Känns som att det borde finnas något vettigare att göra


Senaste nätterna har jag hafr flera olika underhållningsmetoder. För några nätter sen låg jag och kollade igenom alla klipp med Magnus Betnér som fanns på youtube. Någon natt senare alla med Russell Brand.

I natt har det varit tjuvlyssnat och min favorit för kvällen var



Ung men inte dum

Cafeteria, Uddevalla sjukhus

En pojke ~4 sitter med en kvinna som verkar vara hans mormor/farmor.
Kvinnan: Du ska få en så stor peng som glassen kostar. Vad kostar glassen?
Pojken: Tusen kronor!

Helt enkelt bara bäst




Får jag sno texter från andras sidor sådär btw? Talade om vartifrån den var iaf


Mest spelade på min mp3 just nu



Bad things - Jace Everett

Cruella De Vill -101 Dalmations

Change - Black Sabbath

A beautiful mess - Jason Mraz

Over my head - The Fray

Dead wrong - The Fray







Sebbe (silverrygg) har övertalat mig mig t...

dsc07961 (MMS)

Sebbe (silverrygg) har övertalat mig mig till att åka nattbuss ikväll. Jag lär juh ångra mig lagom imorgon med tanke på att detta skulle bli en tidig kväll.. Undra hur det kommer sig att nästan uteslutande när jag är ute med den har pojken så vaknar jag morgonen efter med ångest över hur mycke pengar jag gjort av med och att jag borde somnat tidigare


Sitter på fåtöljen och väntar nervöst meda...

dsc07960 (MMS)

Sitter på fåtöljen och väntar nervöst medans Jocke håller på och läser det jag skrivit. Är det skit eller inte? Grejen är att de ska vara en ganska komiskt text men killen rör inte en min =/ Förutom dom litet skratt som slank ur honom för en stund sen


På väg nu



Klar för att åka på intervjun nu. Ska gå till bussen om en kvat och är grymt nervös.

Men egentligen varför skulle dom inte anställa mig? (Förutom att jag inte fixar de här med de och dem. Ja jag är medveten om det)

Jag är juh bäst, snyggast och smartast i hela världen!         Eller hur..?








Jag har inget att vara orolig för


Humor



Hihi tröttnar aldrig på den här

Skulle lägga in själva videon på bloggen men har inte räknat ut hur man gör det än

Det finns fler

Här

Här

och

Här


Framsteg


Vill ni veta en sak? spela roll om ni vill eller inte ni kommer få veta ändå.

Jag ska på arbetsintervju imorgon!

Yeey för eventuelt ett jobb så jag kan betala mina räkningar och inte bli av med lägenheten men hatar jobbintervjuer.  Bara läskit med tanken på att någon ska sitta och döma en. Värst är att jag bara vill kedjeröka för att lugna nerverna innan men vill inte komma och stinka rök  så ist röker jag inte alls vilket gör mig ännu mer skakis.

Menmen håll tummerna för mig imorgon vid tio!


Hellu

Jag och Lollo roar oss med mammas dator




Snyggast i stan!

Mitt nya hem


Sitter hemma hos Lollo nu. Trots att vi känt varandra i massvis av år har jag väldigt sällan varit hemma hos henne men efter i dag har jag kommit fram till att de måste bli ändring på det.

Jag har fått mat (Grilladkyckling och potatissallad), blåbärstårta, ballerinakladdkakor och kaffe. och jag har bara varit här strax över en timme. Undra hur det blir om jag stannar hela kvällen =P

Men så blir det inte. Sitter och väntar på att Lollo ska klä sig nu så vi kan promenera upp till mamma och hälsa på Alice =) Saknar henne!


Trött och lycklig


Är helt slut här. Kom hem från jobbet för en stund sen och är grymt lycklig över att vara ledig ett tag nu.

Ikväll blir det ett långt bad och överdrivet mycket sömn!





Mörkt


Det är strömavbrott på hela min gata och så långt jag kan se från balkongen. Ringde mamma och där lyser det iaf.

Har 1 timme och 42 minuter innan datorn dör nu

Scary stuff


Ni vet alla är juh rädda för något. Även om det inte är en direkt fobi så finns det alltid något som gör en rädd.
Tänkt iaf dela med mig av några saker som skrämmer skiten ur mig

1: Clowner
Seriöst hur kan någon tycka dom e roliga? Med sitt fejkade smile och faktumet att dom helt enkelt är creepy

2: Myror
Myror är äckliga och livsfarliga! Tro mig dom små skitarna väntar bara på rätt tillfälle att utplåna oss människor och ta över världen. Har ni någonsin tänkt på hur många myror det finns och hur få av dom det egentligen skulle behövas för att käka upp en människa. Och jag snackar inte om våra små svartmyror (även om dom oxå e läskiga) utan dom här större äckliga sakerna som finns i blandannat afrika och australien.

3: Att bli gammal
Jag är livrädd för det. Jag har inte ens fyllt 21 än men har redan åldersnojja och ångest. Tror det mesta av det ligger i att jag är rädd att vakna upp en dag, inse att jag är 35, vara misslyckad och undra vad jag egantligan gjort i livet. När jag skulle fylla 20 var det knapprt att jag ville fira för jag hade sån ångest över att jag inte längre var tonåring =/

4: Cyklar
För några år sen körde en cykel in i mig bakifrån i väldigt hög fart. Egentligan gjorde ingen av oss allvarligt illa sig. Han flög några meter in i bukarna och jag hade fina knär och händer och ett par trasiga byxor..
Men än idag blir jag fortfarande nervös när jag hör en cykel bakom mig.

Nää nu får det räcka.. Vad är du rädd för?


Btw min syster är smart! Bevis här


Shopping förbud fungerar bra här


Hemma nu från att ha sett Clash of the titans på bio. Ovanligt dålig film måste jag säga men det vara skojit.

Gjorde misstaget att ta en sväng genom centrum tidigare idag och som vanligt har jag gjort av med för mycket pengar. Jag borde antagligen inte släppas lös i närheten av några affärer eftersom jag så tydligt inte är pålitlig.

Men skit i det nu för jag har hittat årets solglasögon (ett par i svart och ett i spygönt då ja inte kunde bestämma mig), ett nytt vårigt linne som e sockersött och inte alls jag och massa nya underkläder =D Jag skulle egentligen kolla efter ett par nya byxor men gick inte så bra.

Kände mig jätte skillad igår när jag hittade en påse i hallen med en klänning och ett kvitto. Köpte den för två veckor sen men orkade inte prova den i affären. Kom hem och insåg att den inte alls var snygg på så skulle lämna tillbaka den. Men nej, glömmer man skiten i hallen så går öppetköp datumet ut. 300 kr åt helvete.
Ingen som e intresserad av en svart spetsklänning?

Nu ska det sussas och imorgon jobbas

Pusselipuss


Varför ?


Min pappa ställde en fråga till mig igår som jag inte kunde svara på. Hela dagen har den poppat upp i huvudet på mig och jag undrat lite över det.

Hur kommer det sig att mjukt bröd blir hårt när det blir gamalt och hårt bröd (knäckebröd) blir mjukt?

Okej knäckebröd blir kanske inte riktigt mjukt men det blir mjukare och segare när det ligger tillräckligt länge. Frågan är alltså varför...

Är det för att brödet egentligen är så naturligt och det helt enkelt går tillbaka till sin ursprungs mjuk/hårdhet? Eller är det för att de hårda och mjuka brödet vill komma närmre varandra och därför går halva vägen var?

Eller har nån någon bättre teori?

Eels "I need some sleep" känns som soundtr...

Eels "I need some sleep" känns som soundtracket till mitt liv just nu.


Nattkrök


Klockan är snart fyra och nu ska jag börja kröka. Har jag fel dygnsryttm eller har jag konstiga vänner?

Önska mig lycka till, imorgon lär jag sova läänge

Puss på er

Prutt


Jag är trött och vill sova!! Så är jag hungrig oxå..

Blää

En fråga


En liten fråga till leverpastej ätande människor. Ska man ha smör under leverpastejen? Jag tycker hela grejen med leverpastej är ganska äcklig så på den punkten e jag tyvärr helt lost.

 


God morgon


Just nu sitter jag på balkongen, njuter av mitt morgon kaffe och lyssnar på fågelkvitter.

Synd bara att det är på tok för tidigt, jag är på jobbet och måste snart börja jobba.

Efter i dag bara 11 pass kvar!

Snart börjar pubarna stänga =/ någon som v...

dsc07950 (MMS)

Snart börjar pubarna stänga =/ någon som vet en kul efterfest? Ring mig då!


Håller på och provar en grej här och funka...

dsc07913 (MMS)

Håller på och provar en grej här och funkar det får ni kika lite på vovvar


Dagen


Nu hemma hos pappa och spelar kort. KJag åkte nyss ut =/

Ikväll in till stan och kolla Iron man 2 på bio sen krogen.

Låter som en ganska bra dag enligt mig. Missade fotbollen men vi förlorade så spela roll.

Nu ska jag dricka kaffe =D


God natt!


Jag har en väldigt enkel plan för att göra mig lycklig. Jag ska sova och göra det tills jag vaknar. Vaknar jag i morgon eller i övermorgon spelar mindre roll.



"Årets sjukaste fest tema" tävling har tag...

dsc07948 (MMS)

"Årets sjukaste fest tema" tävling har tagit sin början. Kvällens tema var kommunism. Vi kör på hårt med rekvisitan här


Så typiskt


Kommer på där när jag ska gå och lägga mig att jag borde slänga ner kläderna jag ska ha på festen imorgon i väskan så jag inte glömmer dom när jag åker till jobber (Jag är inte så smart när jag e nyvaken)

När jag ändå håller på tänker jag att jag måste juh testa kläderna som jag valde förra veckan. Det ser hemskt ut! Så jag spenderade nyss en och en halv timme med att hitta nya kläder. Eftersom festen har ett tema funkar det inte med vad som helst. Nu är det sent och jag ska upp och jobba imorgon =/

 

Btw så har jag skjutit upp valborg en dag. Det var inget speciellt med den här kvällen. Inga brasor tändes. Ingenting hände. Okej? Imorgon firar vi ist.

 

Dagens lärdom: Tappa inte locktångar på nakna ben, det gör ont.