Juste

 
 
Kom på att jag bytte så jobbar inte ens måndag. Blir en lång helg för mig =D
 
Bara strax över 3 timmar kvar nu
 
 

Sunset Beach

 
Det är ovanligt lugnt ikväll. Antagligen för att det är påsk och inte många spenderar kvällen med att jobba. Antagligen kommer det vara ännu lugnare på måndag då det är en riktig röd dag oxå. Om inte något går åt helvete och något viktigt system går ner någonstans. Men vi hoppas på det lugna.Jag är fullt nöjd med att sitta här och kolla på serier.
 
 
Tidigare i veckan hittade jag en serie som jag sporadiskt letat efter länge nu. Sunset Beach. När jag var liten gick det varje dag på tv4 sådär ganska lagom efter att man slutat skolan så såg en hel del av det. Jag och Tires kollade ofta tillsammas på det. Men ofta missade man och har velat se det igen.
 
Kollade upp det och tänkte först, men lugnt det är bara 3 säsonger så det kan jag juh faktiskt klara av. Sen insåg jag att varje säsong har ungefär 250 avsnitt. Jag borde ha räkna ut det redan innan då det var en sån eveighets serie. Ni vet typiska sopan där samtidigt som det känns som att massor händer hela tiden så kommer dom ändå ingenstans. Menar har tagit mig igenom 17 avsnitt nu och fortfarande har inte alla personer i öppnings presentationen (eller vad det nu heter dom kör i början av ett program) varit med än.
 
Men kul är det! Skit löjligt men kul =D
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

 
 
Så nu sitter jag på jobbet. 1 timme och 10 minuter kvar på det här passet sen så blir det att åka hem. Det funkar ganska bra ändå. Fast sen så får jag än så länge bara samtal från mitt förra konton och där vet jag juh redan hur allt funkar så lite fusk kanske.
 
Innan jag började skiva här satt jag på fb och kollade på gamla foton, stalkade lite folk man tappat kontakt med osv. Nostalgi tripp som fan just nu kan jag säga.
 
Finns vissa saker jag verkligen saknar från förr i tiden. Vissa personer, vissa aktiviteter, vissa ställen.
 
Men till större delen är jag ganska nöjd med hur mitt liv ser ut idag. Jag har vänner jag gillar, en pojke jag gillar, en underbar lägenhet jag trivs i, roommates som är relativt lätta att bo med, ett jobb som jag kan överleva. Jag har det ganska bra ändå
 
Men längtar ändå hem ibland
 
 

Önska mig lycka till!

 
 
Sjukt nog börjar jag faktiskt bli nervös. Om några minuter ska jag promenera bort till jobbet för mitt första OOH pass. Läskigt!
 
 
 
 

Gnäll

 
Så igår lärde jag mig vilken bullshit det är att inte kunna boka bord för mindre än 6 pers. När vi ringde för att boka och de sa det så tänkte vi, okej men då måste det juh gå att få ett bord för två ganska lätt. Problemet var att sen när vi kom dit var det 45 minuters vänte tid. Om om ni aldrig käkat på Capain Americas tidigare kan jag berätta att banligtvis betyder 5 minuters väntetid att man får bord om 20 min. 
 
Det stör mig. Själva grejen med att boka bord är juh att man inte ska behöva vänta en timme innan man får sätta sig. Varför i helvete får man inte boka bord för ett sällskap mindre än 6 stycken? Hmpf!
 
Iaf bestämde vi oss för fuckit vi går någon annanstans. Så ist blev det att prova Nandos för första gången. Man har juh hörst så mycket gott om stället. Först tyckte jag menyn var lite tråkig men när vi väl fick maten så var den ändå ganska god. Däremot så var det lite störande att när vi satt kanske halvvägs genom maten så kom servitrisen och bad oss betala för att de skulle gå upp med kassan. The fuck? Ska väl nämna att det var en timme innan de stängde oxå så var inte det det handlade om. Sen när vi käkat klart, jag har högst 3 sek tidigare lagt ner gaffeln så kommer hon igen och tar våra tallrikar frågar om vi vill ha kaffe eller om vi är klara. Kanske egentligen inte så farligt men det kändes verkligen som att de bara ville bli av med oss. Och att komma och be oss betala när vi sitter och käkar förstör lite känslan.
 
Jaja vi sket i det och drog hem och söp oss fulla med pojkarna i huset ist. Det var kul det med även om jag gav upp först runt 2 tiden i natt
 
 

Yeey

 
Nu blir det middag och drinkar =D (och antagligen en öl eller två)
 
 
 
 
 

Lördag

 
 
Så den här saken uppdateras inte speciellt mycket nu för tiden. Försökte göra ett inlägg tidigare i veckan men sen krånglade bloggen och skiten varken publiserades eller sparades. Vilket antagligen var lika bra. Mycket möjligt att även om jag inte fått sparken så hade jag nog fått en ordentlig tillsägelse om det inlägget spridigts på jobbet. Jag var väligt arg den dagen det skrevs. Känns som att jag varit arg och frustrerad var och varannan dag senaste veckorna när det kommer till jobbet =/
 
Men nästa vecka är det nya tag som gäller! Jag har äntligen fått den efterlängtade förflyttningen till mitt nya team =D (bara lite mer än 3 månader efter att jag faktiskt fick jobbet) Så på måndag börjar jag på Out of Hours teamet. Kommer bli väldigt rörigt i början för mig då jag inte än fått träning i hälften av de 8 konton jag nu kommer supporta och den träningen jag fått har varit exremt basic. Men till att börja med kommer jag bara vara inskillad att ta samtal för 3 konton. Var av ett är mitt egna lilla som jag kan nästan utan och innan. Sen är det en extrem lättnad att jag iaf första dagarna kommer gå dubbelt med OOH subben jag ersätter.
 
Första veckans schema är väl ingen dröm, 16-00.30, men det kommer växlas om med nätter och helger senare. Just nu är jag bara fruktansvärt glad att äntligen få byta =D
 
Ikväll blir det relatvivt lugnt. Ska in på skype senare och hälsa på Mamma och Eva som fyllt år i veckan sen lite senare blir det middag och drinkar med pojken som gäller. Funderade på bio men fanns inget roligt här i blanch och city kändes för långt bort så vi nöjde oss med käk ist.
 
Men nu ska jag dricka lite mer kaffe och lata mig