De här med att göra saker


Måste sova nu. Ska upp tidigt om jag ska hinna göra allt innan jag börjar jobba imorgon.

Måste förbi mamma och hämta paket och kort. Iväg och hämta biljetterna till fotbollen. Gå förbi banken.

Blää!
Måste säkert gå upp redan vid nio =/

Gnäll


Sitter hos mamma och dricker kaffe. (Ovanligt, jag vet) Känner egentligen ett stort behov av att tvätta håret och hitta en borste. Är glad att jag inte planerar att visa mig någon annan stans än här och hos pappa idag.

Funderar oxå på om jag måste byta nr. Vill inte gillar mitt nummer men det här börjar bli jobbigt. Vart går egentligen gränser för att kunna kalla någon stalker? Tycker det har gått för långt för att bara vara efterhängsen nu... =/

Tele2 är elaka oxå. Fick dubbla räkningar och självklart betalade jag in båda innan jag upptäckte att det blivit fel. Så har spenderat nästan en timme med telefon kö och tjafs med dom. Ringer för för mycke pengar gör jag oxå.

Blää det här va ingen bra dag


Känner mig så het idag !


Visste ni ?


...visste ni att den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV.

...visste ni att man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

...visste ni att saippuakauppias betyder tvålförsäljare på finska och är världens längsta palindrom.

...visste ni att laser står för Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

...visste ni att munnen innehåller många fler bakterier än anus.

...visste ni att ett annat uttryck för hicka är "hyperneuroakustiska diafragmakontraktioner".

...visste ni att skådespelaren Vin Diesels riktiga namn är Mark Vincent

... visste ni att på 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000.

... visste ni att under andra världskriget avslöjade tyskarna åtskilliga amerikanska spioner genom att studera hur de åt. Amerikaner har nämligen för vana att skära hela biffen i småbitar innan de börjar äta den.

...visste ni att jag är gamska uttråkad


Vet ni


Jag ska upp om sex timmar. Bäst att jag går och lägger mig nu.

Ville bara dela med mig av lite av nattens underhållning

They say we can't shoot certain animals

anymore unless they're posing an

immediate threat. Therefore, before we

shoot something, we have to say; "It's
coming right for us!"




Paus från verkligheten


Jag vet jag har sugit på det här senaste dagarna. Senaste veckan har slitit på mig. Både när det gäller hälsan och ekonomin.

Senaste tiden har jag inte mått så bra. Många olika saker har gått fel och av ren frustration över att jag inte kunde hitta någon lösning på någonting gjorde jag det jag gör bäst. Jag förträngde hela skiten och bara roade mig.

Även om min ekonomi som sagt inte mådde så bra av det så känns det nu bättre. Ett par dagar borta från alla problem och allt oroande var det jag behövde.

Saker och ting känns inte längre lika katastrofala. Saker och ting kommer ordna sig =)



Hamnade på krogen med Sebbe.. Var och shop...

dsc07927 (MMS)

Hamnade på krogen med Sebbe.. Var och shoppade gardiner och skit med eva tidigare i dag sen skulle det spelas biljard med Malin. Sebbe hängde på och när Malin drog blev vi kvar. Nu har pojken övergivigt mig för att hämta pengar. Klockan är efter tolv så nu är de hans tur att bjuda


Alla tjejers stora problem



Håller på att göar mig i ordnig. Ska i väg och spela biljard med Emmy.

Men som vanligt har jag massa kläder men inget alls att ha på mig. Hade en ide men den förstördes av att jag inte hade några herla strumpbyxor =/ Tyvärr är mina ben helt klart för vita för att gå runt utan. Vet iaf en sak jag ska köpa imorgon.

Antagligen borde jag inte sitta här och skriva om jag ska hinna bli klar i tid

Inte alls mitt fel


Jag hade en väldigt enkel plan. God mat, filmerna The Football Factory och This is England... Finns sämre sätt att spendera kvällen på när man är bakis och för liten för kryssningar. Vänta ni bara, 1 månad och 24 dagar kvar sen är jag 21!


Jag hann iaf halvvägs genom planen. Sen kom det två män i svarta kläder och sminkade, klädde upp och kidnappade bort mig till mp. Elakt eller hur?

Undrar faktiskt en del över det där ikväll. Det heter Riddar Jakob men det kallas MP... Hur går det ihop..?

Nu ska jag iaf sova en massa för imorgon är det middag med flickan min som gäller =)


Sussa sött!!


Ute på promenad med vovvarna. Skulle hellr...

dsc07917 (MMS)

Ute på promenad med vovvarna. Skulle hellre ligga i sängen med en påse chips. Kom på ett nytt suparspel med tärningar igår så mår lagom bra idag.


Stanken av gammal fylla och spya som finns...

dsc07908 (MMS)

Stanken av gammal fylla och spya som finns på natt bussen e en av de värsta saker man kan uppleva. Men ändå så utsätter man sig själv för det gång på gång. Snart är jag dock hemma i min säng. Fast fan ska hem till mor min, sova på soffan och leka hund vakt imorgon =/


Sällskaps sjuk ?


Efter mycket om och men har jag nu nått att göra senare ikväll =D

Undrar vad som hände egentligen, en ganska lång period ville jag mest bara va hemma ta det lugnt och typ ligga och läsa och nu vill jag plötligt ha nått att göra, någon att träffa varje dag. Kanske är det här med att våren e påväg vem vet.

Lite svårt har det dock varit då större delen av min vänskapskrets inte verkar vara så pigg på att fest på vardagar. Förstår inte varför. Typ.

Ego time

Bara för att jag leker med kameran









Jag lovar det är jag där bakom


God morgon!


Har tagit mig hem till mamma för att dricka mitt morgon kaffe. Sockret är slut hemma hos mig. Egentligen har det varit de ett par dagar men har inget emot att dricka kaffe utan socker. Förut i dag, idag ville jag ha socker i kaffet.
Och det kändes helt enkelt lättare att åka hem till mamma och dricka kaffe här än att gå och köpa socker. Har ändå tänkt åka och handla massa imorgon.

Tyvärr gjorde jag en missberäkning. Jag vet att mamma brukar åka till jobbet vid tre så såg till att komma hit vid ett. Men just i dag ska hon självklart åka redan vid två för att hon ska förbi morfar först. =/


Min humor =D


Jag kommer aldrig sluta älska South Park. Att man kan se alla avsnitt på southparkstudios.com gör mina nätter.
Bästa avsnittet någonsin är "Woodland critter christmas"

-Lets have a blood orgy

- Yeey!

 


Bara för att


Vet ni ett ord jag hatar. Womanizer. Det är inte ordets mening jag har problem med direkt utan det är själva ordet. Womanizer. Det bara låter så fult.

Nej helt klart ett av de fulaste orden som finns enligt mig



Sen hjälper de antagligen inte att låten suger

Tänkte bara säga Hej



Sitter hos mamma nu och ska snart iväg på kurs med Alice. Kan juh säga att jag inte räknade med det här skit vädret när jag bestämmde att jag skulle med. Men men livet vill väl djävlas med mig

Min natt

Helt ärligt, jag försökte faktiskt sova. Jag stängde av dator, tvn, släkte alla lampor och kröp ner under täcket.

Sen låg jag där. Jag växlade mellan att ha jobbpanikångest, göra pruttljud, fundera över det förflutna, fundera på vad jag ska ha på mig imorgon och på närmsta fest, fundera över hur jag ska förklara för mamma att jag måste flytta hem igen då jag inte har några pengar att betala hyran med, undra över försvunna smörknivar, tänka mig själv om 10 år då jag är gammal ful och misslyckad, tänka mig själv om ett halv år då jag är bäst på det där dröm jobbet jag sökte tidigare, ha lite mer jobbpanikångest.

För en timme sen beslutade jag mig för att ge upp sovandes och lösa gåtan med de försvunna smörknivarna.

Ni förstår då jag först fick min lägenhet för typ ett halv år sen (seriöst har jag bott här så länge? Har juh varken soffa eller köksgardiner) så köpte jag ett två pack smörknivar från Rusta. Tyckte jätte mycke om dom för dom var spygröna. Iaf så har jag inte sett dom sen jag flytta hemifrån.

Dom fanns lixom inte med i de andra kökskartongerna. Då tänkte jag att dom väl fanns i någon av de kartongar jag inte packat upp än. Men än har dom inte dykt upp.

 

Så jag gav mig in i garderoben (mitt här lägger jag all skit jag inte vet vad jag ska göra av) Drog ut de tre kvarstående kartonger och tömde dom. Grejen e bara den att jag inte hittade några smörknivar. Så nu har jag en hall som ser ut som ett helvete och jag är fortfarande vaken och snart arbetslös

 

Nejdå jag har inte sömnproblem


Hat!


Jag har börjat känna stark avsky för arbetsförmedlingen/platsbankens hemsida. Jag är trött på att leta jobb, söka jobb och all den skiten. Fan jag är juh ledig nu så jag tänker inte gå in där igen på hela veckan, jag orkar inte!


Trött som ett svin är jag oxå så bör väl sova. SKa göra mycket imorgon. Först ringa två jobb sen leka med Lollo. På kvällen e Det kurs med Alice sen blir det att tracka Sebastian lite.

Helt klart sängen nu

 

Sussa sött


Men nej!


Ni ar väl hört de där om att vulkanaskan har ställt in flyget över större delen av Europa. Jag har hört lite smått om det men inte riktigt orkat bry mig. Menar jag ska inte åka någonstans och är egentligen mest bitter mot dom jag känner som ska åka någonstans.

Men vet ni vad jag kom på för en stund sen. Min Nuppinen är i England nu! Hon är planerad att flyga hem först om 1 1/2 vecka men tänk om det fortfarande håller i sig då? Jag har juh tänkt tvinga ner henne til stockholm när hon kommer hem juh!
Tänk om det håller i sig jätte länge och hon missar sin student och min födelsedag? Hon kommer få vara kvar där i flera år och när hon kommer hem kommer jag ha blivit gammal och grå och hon kommer vara en tråkig britt i tweedkläder!

Mitt liv är över! Jag och Lollo kommer åka till norrland och det kommer inte finnas någon där som gör kaffe åt oss


                                                      Det här är hemskt!!

 


By the way


Jag vill inte gnälla på er som läser här, absolut inte. Att jag har folk som faktiskt läser de här är fortfarande förvirrande för mig och jag är löjligt glad över det. Vi behöver inte nämna at jag trackar alla jag känner för att dom ska läsa

Men, jag är smått besviken över att ni aldrig kommenterar. Inte ens när jag ställer en fråga.

Så jag tyckte att när ni tittar in här kan ni väl ta er någon minut och svara på den här frågan.

Tack så mycket =)


Vad man gör när andra jobbar


Har placerat mig på balkongen med kaffe och en bok =)

 



Och ja posen är medveten




Drömmer


Sitter inne på ving resor och drömmer mig bort. Skulle ge mycket för att få åka bort en vecka eller två.

Men är man snart arbetslös är det sånt man får klara sig utan. Djävla skit oxå jag måste hitta ett jobb


                           

jo...


...In the well known movie trilogy The Lord of the Rings all the background swords are made of melted down skateboard wheels

...The penalty for masturbation in Indonesia is decapitation

...The characters Bert and Erine on Sesame Street were named after Bert the cop and Ernie the taxi driver in Frank Capra's "Its A Wonderful Life"

...Pocahontas appeared on the back of the $20 bill in 1875

...The first toilet being flushed in a motion picture was in the movie Psycho

...Winston Churchhill was born in a ladies' room during a dance

...All the clocks in Pulp Fiction are stuck on 4:20

...All of the Earth's continents are wider at the north than in the south - and nobody knows why

                       

Måndag kväll


Jag är uttråkad. Människor är aldrig någe roliga på måndagskvällar. Misstänker att de har med jobb och skola och sånt att göra.

Funderar på att bädda ner mig själv i sängen och umgås med Arkiv X eller Sex and the city resten av kvällen. Kanske skulle man köpa något gott att snaska på. Nej vänta, allt e stängt och jag är ändå pank så det går juh inte... Fan. Fast har nog lite ris jag kan koka.


Runway städning


Vet ni vad jag brukar göra. Som sagt är jag ganska förtjust i skor, specifikt klackar. Men som ni vet är inte klackar alltid det lättaste att gå i.

Så när jag köpt nya skor och inte är helt säker på dem än så brukar jag ta på mig dom när jag städar. Säkert en rolig syn, jag i klackar och pyjamasbyxor springer runt med en dammsugare.

Kanske gör det mig till lite av ett freak men de funkar faktiskt


                                                   



En liten undran


Om du fick välja en tv karaktär att dejta, vilken skulle du välja?

Funderade lite över det här och har kommit fram till att mina två favorit tv karaktärer är extremt olika

Först: Jensen Ackles karaktär "Dean" från Supernatural
Andra: Matthew Gray Gublers karaktär "Reid" från Criminal minds

    

Så för att sammanfatta: Jag vill ha en badboy nörd..?

Jag borde nog sova för de där va inte alls logiskt


Jag börjar bli smått nervös


Nu har jag sökt trehundratusenfemhundrasextiofyra och ett halvt jobb.


Jo jag var visst rökare


Jag har vunnit kampen om cigaretterna!!

När jag åkte från jobbet hade jag tre cigaretter och 27 kr. Det är då man undrar varför fan tog de bort de små paketen? När jag kom hem och insåg att min rikedom utökades till 29.50 kr tyckte jag att mitt liv var förstört. I typ fem minuter medans jag tog en cigg.

Men sen kom snilleblixten! Colaflaskor = Pant = Pengar Och tror ni inte att det visade sig att jag hade pantflaskor värda hela 14 kr.

Så jag rusade iväg, kom till affären en kvart innan den stängde och nu är jag hemma ett cigarett paket rikare.

Vad jag gör när det här paketet är slut är inte ett problem jag tänker bry mig om nu.
Någon gång ska jag försöka lära mig det här med ekonomi



I dag har Valdemar namnsdag. (Inte för att...

dsc07904 (MMS)

I dag har Valdemar namnsdag. (Inte för att man ser mycket med min mobilkamera) Jag kände förut ett dött djurhuvud som hette Waldemar men var länge sen vi sågs nu. Hoppas iaf att han har det bra och önskar honom grattis på namnsdagen!


Go natt


Nu har jag hittat hem även om det tog sin tid. Lyckades missa varje buss och tåg jag kunde på vägen hem. Förstår inte riktigt det här med hur jag lyckades hitta vänner som alla bor på fel sida om stan. När alla förutom jag kunde ta skjus med Patricia eftersom de låg på vägen kändes det smått orättvist.
När jag satt i vällingby och skulle få vänta en halv timme på bussen kom jag på den smarta iden att jag sover hos Sebbe ist =D Men nej människan hade mobilen avstängd, sen när började han med det ?

Som sagt nu är jag dock hemma. Kvällen va kulig, Mattias hade ett föråldrat frågespel med fel svar på frågorna, Jocke ville ge oss sockerkick, Malin va hög på spraylim och jag fick använda mina nya skor för första gången! Ska försöka lägga in vanan att ta med (och använda) min kamera lite mer tror jag.

Men nu borde jag sova, ska upp til jobbet imorgon. Är inte helt säker på vilken tid dock. Börjar antingen 8 eller 9. Tror det är ´kl 9 jag ska börja så vi hoppas på det. Ringer dom och frågar vart jag e imorgon så får de vara. Hellre en timme sen än en timme tidig faktiskt. Och btw e jag ledig nästa vecka Yeey för mig!!


Sussa sött


Tårtkalas utan tårta på gång här. Ses ikväll

dsc07899 (MMS)

Tårtkalas utan tårta på gång här. Ses ikväll


Jopps


Jag e lat jag vet men hey jag har jobbat hela natten så jag har rätten

Förmiddagen bestod av promenad med mor och vovvarna. Länge sen jag gick så långt på en och samma gång kan jag säga.
Sen dess har jag tvättat och nu sitter jag hemma hos pappsen.

Väldigt intressant liv jag har här



Sängen ropar på mig


Nu ger jag upp för ikväll. Jag, min bok och min säng ska spendera lite (mycke) tid tillsammans nu

Sussa sött


Tvilling


Något jag tycker är intressant men som jag inte riktigt är säker på vad jag tycker om är det här med stjärntecken. Horoskop tror jag inte alls på även om jag vet att det är nära koplat till stjärntecken.
Själv är jag tvilling och kanske lurar jag mig själv men tror ändå att jag passar in ganska bra i vad som sägs om dom. I alla fall till viss del.

En beskrivning av Tvillingen 

Det tredje stjärntecknet är Tvillingarna och symbolen med två streck som ramas upptill och nedtill av tvärstreck är också symbol för det dubbla i tecknets karaktär.

Du är en utåtriktad person som har lätt att få kontakt med andra människor. Andra uppfattar dig som en charmig och generös person full av glädje och roliga idéer. Du tycker om att prata och är inte blyg. Rastlös och otålig som du är trivs du bäst med ett rörligt och omväxlande arbete. Helst ett där du ofta får chans att lära känna nya människor och se nya platser. En av dina sämre sidor är att du sällan har tålamod att fullfölja dina projekt.

Det finns en dubbelhet i Tvillingarnas karaktär. Du skiftar ofta humör och kan ena minuten vara glad och pratsam och nästa stund tyst och tankfull. Ena dagen är du en elegant världsdam och nästa dag står du och målar en stol eller skrapar båten i gamla kläder.



Vet inte riktigt egentligen. Kanske är det som med religion, jag finner det intressant och roande men inte något jag direkt tror på. Känner flera personer som är raka motsattsen till vad det sägs att de ska vara när det gäller deras stjärntecken så antagligen är det bara en slump att jag finner vissa likheter i mitt.



Babbel


Fan vad dålig jag har varit på det här med att blogga senaste dagarna... Aja thats life

Sitter hos pappa nu och ska snart iväg till kursträffen. Tänkte göra ett försök på att inte vara en timme sen idag. Vilket betyder att jag borde dra till tåget om en kvart. Ojdå kanske borde gå nu.
Va med mamma till morför tidigare idag. Träffar honom sällan numera och lite läskigt hur han bara blir virrigare och virrigare. Men men är väl sånt som händer när man blir äldre.

Pappa klagar på sushi just nu. Vi är överens om att det är äckligt och vi förstår inte grejen med det.

Jag hade verkligen mycket intressant att säga idag. Lika bra jag lägger ner nu tror jag



Hallå måndag


Vet ni när livet verkligen är elakt..?

Jo när man vaknar och har en skum känsla av att bara vara glad och tillfreds med livet (det finns inte riktigt med mitt morgonhumör) sängen är mjuk och mysig och du ser hur det är ljust och fínt utomhus. Du bara känner att de kommer bli en bra dag.

Sen inser du att du vaknadeför att klockan ringde och du måste kliva upp för att gå till jobbet. Plötsligt känner du dig trött igen, ljuset därute lockar inte alls och e du kanske inte lite sjuk.

En månad och 18 dagar kvar


den 24 augusti 2009, 00:10:22

Teori

Människor kommer alltid att leta efter den stora kärleken. Antingen medvetet eller omedvetet. Vi kommer alltid att söka efter lyckan och till lyckan hör den stora sanna kärleken. Vare sig vi vill det eller inte så kommer vi alltid att tråna efter att ha någon som vi hör ihop med.

   En vän berättade en gång för mig att hon trodde att hon inte behövde leta, utan när hon hittade den ”rätte” så skulle hon veta det. Hon skulle helt enkelt veta att detta var den människa hon hörde ihop med. Den hon passade perfekt med. Sen skulle inget annat spela någon roll.

   Jag trodde att jag hade hittat den människan. Allt var bara rätt. Jag älskade honom och hela jag fungerade så rätt med honom. Jag kände aldrig någon anledning att fundera på framtiden, på vad som skulle hända, på hur vårt liv skulle se ut om 5, 15 eller 50 år. Jag älskade honom, han älskade mig så vad spelade det då för roll om vi om 30 år var gifta med tre barn eller levde som pundare på gatan eller vad fan som helst? Jag brydde mig inte. Jag var med någon jag älskade och jag var lycklig. Det var bara vi helt enkelt.

    Sen blev allting fel. Bara fel. Han älskade mig inte tillräckligt. Jag förstod det först inte. Själva tanken på att han inte älskade mig som jag älskade honom, den hade aldrig slagit mig. I efterhand hör jag hur fåfängt och löjligt det låter men jag kunde bara inte greppa iden om det. Den meningen raserade hela min världsbild, hela mitt allt. Ett tag i alla fall.

  Ibland har jag fortfarande svårt för det men jag har förlikas med det. Det är bara så det är och det finns absolut ingenting jag kan göra åt saken. Så varför älta det.

   Min väns teori fungerade uppenbarligen inte för mig men jag hoppas att den gör det för henne. Trots allt så var det hennes teori så hon om någon borde få det rätt. Hon förtjänar det.


Sitter och väntar på tåget från jobbet. Är...

dsc07882 (MMS)

Sitter och väntar på tåget från jobbet. Är för trött för att bry mig, skulle ge mycket för att få åka direkt hem till sängen. Först blir det dock till far min och fira hans 55 års dag. Hiphip hurra för pappa!


Har varit ut med mamma och hundarna. Mysig...

dsc07881 (MMS)

Har varit ut med mamma och hundarna. Mysigt men kallt och underhållande när leksaken fastnade i trädet. Nu blir de hem och spela kort och imorgon jobba


Badankor


Hade nästan glömt bort mitt nostalgi tema här.


När jag var 14/15 år så grundade jag en ny religion, den så kallade Badankskulten. Detta var något jag tog på stort allvar (nästan iaf) och bland annat spenderade jag tid på att försöka få fler anhängare och övertala min religionslärare att jag borde få göra mitt projekt arbete om Badankskulten. (Den disktutionen slutate i att han sa nej och jag gjorde det ändå)

Något jag gjorde då jag mot förmodan lyckades värva nya anhängare var att skicke ut ett "välkomms mail" Självklart känner jag mig tvungen att dela med mig här


Hellu!
Detta är det du med stor förtjusning väntat på. Ditt medlems brev från Badankskulten!
Badankskulten är en relativt lätt tro att följa men har, precis som de flesta kulter, vissa budord och vissa synder.

Budord:

1. erkänn Badankorna som de mest överlägsna varelserna i allt. Erkänn dom som gudar!
2. erkänn Cattis som din ledare
3. hjälp de försvarslösa om dom förtjänar det
4. ha inga dumma idéer som tex: vara oskuld tills du gifter dig, vara nykterist, tycka att rökning borde vara olaglig och sådant dumt.
5. behandla alla rättvist tills dom bevisat att dom inte förtjänar de
6. ha kul!



synder:

1. att vara en fjortis
2. att plåga någon varelse utan anledning
3. att inte följa Cattis
4. att vara respektlös mot en badanka, även om det är en dåligare variant ty dom är alla avbildningar av våra gudar.
5. såna där dumma idéer som nämns i budorden
6. att vara tråkig


Kan du följa dessa budord och undvika dessa synder kan du känna dig välkommen att erkänna dig som en Badanka.




(Jag gillar mig själv som 15 åring =D)

Bara för att


Då jag just för tillfället inte orkar berätta om något vettigt men ändå känner att jag vill göra ett inlägg så tänkte jag dela med mig av lite totalt onödigt vetande

Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.

Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord. (Och folk klagar på att jag dricker så mycke kaffe..?)

På Al Capones visitkort stod det att han sålde begagnade möbler.

Jag äger 22 par skor varav 10 bara blivigt använda en gång och fyra ingen gång. (Av de fyra är tre par nyköpta vårskor)

I varje avsnitt av tvserien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på. (Letar alltid efter stålmannen så fort jag ser Seinfeld numera)

Sköldpaddor kan andas genom rumpan.

 


Nu har jag packat klart så snart blir det ...

dsc07875 (MMS)

Nu har jag packat klart så snart blir det att åka hem. Tanken var att vi skulle åka vid 12 tiden men bakis som vi är gick det inte så bra. Är väldigt extremt jätte glad att det inte är jag som kör. Fast Lollo kommer säkert inte låta mig somna


Fyllemat!!

dsc07872 (MMS)

Fyllemat!!


Rök paus nu. Folk här dansar som dom gjord...

dsc07864 (MMS)

Rök paus nu. Folk här dansar som dom gjorde på disco i fyran. Kan juh säga så mycket som att vi äger dans golvet! Puss på er


I bilen på väg mot dåligheter. Möjligheten...

dsc07848 (MMS)

I bilen på väg mot dåligheter. Möjligheten finns att jag blir onykter och trackaserar bloggen så ni vet och är beredda att förlåta mig. Vi ses på andra sidan


En fråga


Om man ska gå ut och fira sin födelsedag i city, vart går man då?

Skulle uppskatta förslag jätte mycke för jag börjar få slut på bra idér här


(Stockholms city menar jag)


Jag leker ego med mobilkameran just nu. Va...

dsc07735 (MMS)

Jag leker ego med mobilkameran just nu. Var förbi systemet för en stund sen och nu blir de att ta det lugnt ett väg innan vi drar in till huddik.


Extremt dålig humor



Ett bevis på vår underbara dåliga humor

Saara:
Jag har en sticka i strumpan som sticker mig.
Jag: Är det en stickig sticka?
Två fnittrande flickor




Sussat sött?


Nu sitter jag och dricker mitt kaffe. Har insett att Saara inte litar på mig. Hon går och väcker mig flera gånger. Inser hon inte att jag planerar att gå upp så fort jag har sovit lite till..? Fast i morse var jag lite förolämpad, när jag faktiskt gick upp så var inte kaffet klart!? Vad e de för stil egentligen? 
Men som sagt nu har jag fått kaffe.

Ikväll blir de utgång i huddik. Saara säger att vi kommer bli rädda för alla bönder här som går ut och festar i joggingkläder och meckbyxor. Antar att vi kommer bli utstötta med våra fest kläder.
Vi tänkte köra på hårt även om ingen annan gör de. Är för sällan jag Lollo och Saara har möjlighet att gå ut tillsammans för att inte göra det ordentligt.

Hade ett missat samtal från nått skumt nr och när jag messade det till 118100 visade det sig vara från någon Gunnar i Enköping. Vad kan Gunnar från Enköping vilja mig? Tror jag måste ringa och kolla när jag druckigt upp kaffet.


Jag kan ha uptäckt att jag har en kamera på min lilla dator. Skål!

 


Snögubbar


Jag har gjort en snögubbe! Inklämd i en lånad, för liten overall i sexigaste mössan på femsidan av Saaras hus och jag har bild bevis!


Lollo och Saara stod och tittade på. (Latmaskar)


Extremt sexigt jag vet


Saara gjorde en mini som hon döpte till Darin. Fråga mig inte varför

Han fick låna min mössa och halsduk så han inte frös


God morgon!


Nu har jag fått i mig kaffe och frukost. Saara bakade scones... Jag är inte säker på att dom faktiskt kan räknas som scones men annars smakande dom helt okej. Typ...

Nu ska det bli till att spela lite Mario party 3 och sen ska jag bygga en snö gubbe =D
Får jag påpeka att de är löjligt mycke snö här, känns som att det är mitt i vintern igen.


Scones ?

 


Torr humor

 

Hellu!

Nu är vi framme hos lilla Nuppinen i kalla Norrland. Tro mig här finns det inga tecken på att våren är påväg. Om jag är väldigt tyst framöver är det nog för att jag frysit ihjäl.

För ovanlighetens skull har vi druckit massa kaffe och sitter nu och spelar tvspel. Tyvärr har Saara bara tre kontroller till spelet och nu är vi fyra eftersom Lollo är med. Skulle tagit med mig en extra men glömde det så blir att turas om här.

En norrlands pojk humor

Norrlands pojk: Säg torrt gräs utan att röra på tungan
Jag: (Låter roligt när jag försöker)
Norrlans pojk: Haha men det är jätte enkelt
Jag: Gör de själv då
Norrland pojk: Hö!

Haha jätte kul


Nu har vi kommit lite mer än halv vägs. Lo...

dsc07806 (MMS)

Nu har vi kommit lite mer än halv vägs. Lollo är smått livrädd för att köra om lastbilar så från och till kör vi ganska långsamt men annars går det bra =)


=)


Nu kommer Lollo och hämtar mig om en 20 minuter. Jag hann iaf packa =)

Ses på vägen

Pusselipuss

God morgon!


Kl är nu halv 11 och jag ar klarat av punkt 1 och 3. Tycker jag gjort bra ifrån mig. Men vem trodde egentligen att jag och Lollo skulle komma iväg i tid?

Det är faktiskt snöns fel! Hur kan det snöa idag egentligen de var juh för i helvete vår nyss!?

Iallafall har vi skjutigt upp avgången tills 12/13 tiden. Därför bestämde jag mig för att jag har tid att sova en timme nu =)


Btw, förra veckan hände det sjuka att jag fick flera komentarer av människor jag inte kände. Blev seriöst helt varm inombords. Att det finns folk där ute som jag inte känner som faktiskt läser mig blogg =D
Sen har jag inte räknat ut hur man svarar på komentarer så tackar er öppet här ist

 

Att göra


Eftersom jag bestämmt mig för att lägga ner för ikväll så tänkte jag göra en liten "Att göra lista"

Att göra imorgon innan kl 11

1. Tvätta (förhoppningsvis är spontantvättstugan ledig)

2. Packa (förhoppningsvis inte smutsiga kläder)

3. Duscha

4. Fundera klart på om det är så smart att ha med de fem par skor jag vill ha med

5. Måla naglarna... eller inte

6. Hitta en fiske tidning som Anders glömde här vid nyår. (Jag erkänner det står inte högst upp på min prioriterings lista)

7. Hämta ut ett paket på Ica

De här bådar inte gott  =/


Stora världs problem


Jag har spenderat nästan en timme med att leta efter mitt röda nagellack (är det ett lr två l där?) När jag äntligen hittade den (uppe på tvn) upptäckte jag att det torkat. Jävla skit!

Nu är den stora frågan: Ska jag chansa och måla med det röda trots att jag vat att de kommer se hemskt ut? Eller ska jag använda det inte alls lika fina lila?

Svart hade varit fint men de tre svarta nagellacken torkade för flera månader sen =/


Imorgon blir de Norrland


Sitter i sängen och tittar på Big bang theory. Kul serie. Borde egentligen packa eller något annat vettigt men kör på uppskjutnings metoden här.
Imorgon blir de av till Saara i norrland med sötnosen Lollo. Saknat min Nuppinen =D Jag och Lollolis tänkte ta bilen så blir en liten roadtrip vilket är en av mina favorit sysselsättningar. Älskar att åka långt med bil, bäst är när det är mörkt och regnar oxå. Hjälper antagligen att de aldrig är jag som kör för har hört att de inte är så kul att göra det i sånt väder. Men är jätte mysigt att vara passagerare!

Planen är att viåker imorgon vid 11 tiden och kommer hem igen på torsdag. Har tänkt ta med mig den lilla datorn och de mobilanätet så jag kan skriva lite bland annat här men kommer antagligen bli mest mobilbloggande.
Som ni kanske märkt är jag riktigt stolt över att jag lyckades lära mig det. (Vi behöver inte nämna att det var löjligt enkelt)

Nu ska jag messa Sebbe innan han tror att jag glömt honom helt sen ska jag roa mig med sista delen av boken Imperiets dotter.


Jag har fått en purjolök av pappa i påsk p...

dsc07801 (MMS)

Jag har fått en purjolök av pappa i påsk present =D


Jag har gjort påsk middag!

dsc07796 (MMS)

Jag har gjort påsk middag!


Jag tycker sill är äcklig så min tallrik s...

dsc07797 (MMS)

Jag tycker sill är äcklig så min tallrik ser lite annorlunda ut =P


Nu ska jag börja kämpa med att få ihop en ...

dsc07795 (MMS)

Nu ska jag börja kämpa med att få ihop en riktigt påsk middag. Ni vet en sån där med janssons och allt de där. Har aldrig försökt mig på det förut så får se om de blir ätbart.


Nu står jag och väntar på bussen i kylan. ...

Nu står jag och väntar på bussen i kylan. Vad skulle jag inte ge för att få sova fem timmar till. Ingen som känner för att jobba för mig idag?


Glad Påsk och God natt!


Jag har inget intressant att skriva jag är trött som ett svin jag ska var på jobbet om några timmer och jobba i 12 timmar min dator segar sig så jag tänker helt enkelt skippa de här i dag.

Men puss på er och Glad Påsk!


Påväg hem från eskilstuna nu. Tur de för v...

dsc07794 (MMS)

Påväg hem från eskilstuna nu. Tur de för vårat färdgodis börjar ta slut. Funderar på att be anders köra in på nästa mack så vi kan köpa mer dricka


Hemma igen


Nu är jag nyss hemkommen och brde egentlien inte sitta här och skriva. Anders ska hämta mig kl tre och innan dess borde jag verkligen duscha.

Blev kvar hos Sebbe inatt vilket inte riktigt va planerat. Men båda två lyckades somna på soffan vid typ åtta. Vaknade vid tre i natt då Sebbe sa att han skulle gå och lägga sig i sängen och självklart fick jag sova kvar över natten. Har ingen aning om det ens är möjligt att ta sig hem från Blackeberg tre på natten så jag blev kvar.

Att Sebbe var så trött har en förklaring då pojken just kommit hem från en riga kryssning och va så där lagon bakis. Min förklaring finns dock inte. Hade juh fakitskt sovit ganska bra natten innan.

Ett samtal liggandes i varsin ände av soffan

Jag: Jag e röksugen
Sebbe: Mm
Jag: Ska vi röka?
Sebbe: Aa
Jag: Du får resa dig först
Sebbe: Okej.
Ingen rör sig
Jag: Ska vi vänta en stund?
Sebbe: De låter bra