Home sweet home


Har varit hemma i typ 45 minuter och kan bara inte sluta njuta av vetskapen att jag är ledig imorgon =) och dagen efter och dagen efter de och en dag till =D
Har varit fullt upp på jobbet hela dagen så e helt slut körd nu. Fick inte mycke sömn i natt heller då jag var ut med Malin och spela biljard igår så kom hem först kvart i ett och hade svårt å somna. När jag väl somnat så sov jag ändå inte speciellt bra. Hjälpte antagligen inte att jag varannan timme blev sms trackad av en full pojk.
Enda gången jag suttit still va i 1 timme å 40 minuter då jag å en boende va på bio. Såg filmen "farsan" och e smått besviken. Gillar verkligen "Jalla jalla" och den här va grymt mycke sämre =/

Men som sagt imorgon e jag ledig och ska sova lääänge!! Ska se om jag orkar hitta på nått vettigt på kvällen. Känner mig lite sällskapssjuk...


Så förutsägbart...


Och varför sover inte Cattis? Jo för att hon e störd och ska jobba 12 timmars pass om 5 timmar =/


Mentalnote, borra inte hål bara för att


Jag höll mig vaken! -yeey för mig- Jocke kom hit och vi skulle börja borra. Först inser vi då att jag inte behagat mig köpa ett vattenpass så vi försöker fixa det bäst vi kan genom att mäta med tumstocken. Efter ett tag tror vi att de verkar bra, ritar fyra små prickar på väggen och plockar fram borrmaskinen. Dör stöter vi på det lilla problemet att borren e för stor för vad som behövs i väggen. Mycket om och men senare tycker jag att de e en bra idé att iaf prova att borra så vi e säkra på att deinte passar.
Nu har jag ett hål  min vägg som inte fyller någon som helst funktion. Utom möjligtvis påminna mig om att man inte ska testa allt bara för att vara på den säkra sidan.
Vi gav upp borrandet och såg film ist vilket passade mig utmärkt då jag tydligt bevisat hur värdefull jag var när det gällde att sätta upp hyllor.
Såg American psycho. Ganska dålig faktiskt. Kul och speciell ja men inte bra alls..

Imorgon blir de att jobba sen ska anders hämta mig så har vi mini road trip till eskelstuna för å kika på therese nya hem. Och självklart kolla om dom lokala pizzeriorna e nått att ha.
Ska upp om 6 timmar s¨nog bäst att jag tar å sussar lite nu


Inte sova


Lyckades ramla på vägen hem idag igen. Snart kommer det se ut som att mina bens naturliga färg faktiskt e blå =/
Sitter och försöker hålla mig vaken. Väntar på att Jocke ska komma hit och misstänker att om jag somnar kommer jag fortsätta sova hur mycke min mobil än låter. Så det känns som en extremt dålig idé att somna.
Jag har faktiskt städat lite =D Lite i att jag har slängt ner alla kläder i en tvättkassa och gömt den i garderoben och sen staplat disken lite finare. Fast tro mig blev en stor skillnad.

Har i över en vecka irriterat mig på att böckerna jag beställde förut inte dykt upp. Klagat och varit irriterad. Sen råkade jag kolla min mail igår och för en vecka sen fick jag visst en mailavi.. Jaha.. Tycker dom kan meddela en om dom ska börja skicka de via mail ist för ner i brevlådan för jag känner mig smått blåst nu =/ Dumma böcker!

Nej jag har absolut inget intressant att skriva och de här e bara slösseri med tid jag vet. Men nått måste jag juh göra medans jag väntar på att min wampire wars energi ska laddas upp.

Nä tror jag ska ta en cigg och sen hitta nått roligare att göra

 


En nörd och ett ex

En Helt okej dag förstördes av slutet med att vänta på tåget i en evighet. Och ja jag kommer fortsätta klaga på sl tills dom slutar irritera mig.

Var hos pappa några timmar på eftermiddagen och btw jag kickar ass på poker! Och förlorade på plump men de behöver vi inte nämna
Sen blev de kursfika. Nörd söker flicka var dagens stora ämne och det kommer bli näste stora grej. Och Jag Anna Mailn och Julia kommer bli rika!! Och jocke får en passande flicka så han behöver inga pengar =P
Sen blev de en öl med exet. Egentligen en äcklig drink men sak samma. Första gången jag träffar pojken sen jag skrek och slängde saker på honom för snart ett år sen. Ångrar sakerna då det var hans födelsedags present som jag fortfarande hade kvittot på men tänkte nte så långt just då. Det var.. trevligt..? Hmm aja... Känns skönt att ha det gjort. Förr eller senare skulle jag stött på honom på stan eller nått och vet inte hur jag skulle reagerat då jag inte var berädd på det. Att kräkas eller hoppa på honom och slå hårt är två alternativ. Men idag var jag ist fullkommligt trevlig och inte alls illamående. Och smått skadeglad men det är en till sak men kanske inte ska nämna
Nu blir de å spela lite mer vampire wars och sen sussa =)

Nybryggt kaffe och bowling


Blev att fika med mor och bowla med pappa och bröderna i dag. Riktigt kul faktiskt men måste erkänna att jag sög på det. Fast fick en strike och jag har bevis på papper!
Mamma bjöd på den bästa frukosten på länge! Vitlöks baguetter med ost, en super god skina, brieost, paprika,tomat, gurka och nybryggt kaffe. Jag säger bara mums!! Plötsligt känns inte mitt rostbröd med jordnötsmör lika lockande längre

Blir inga hyllor uppsatta i morgon heller. Men håller tummarna för torsdag. Speciellt efter att jag slog tån i som tidigare i dag och helt klart tröttnat på att dom befinner sig på golvet å inte väggen.
Fast ändå, varför köpa en egen borrmaskin när man kan övertala söta pojkar att komma och borra åt en =P

Läser Jilly Coopers "Divor" igen. En av de mest underhållande och oförutsägbara böcker jag läst. Tror nog de e dags att krypa ner i sängen och lästa lite mer =)


Sexiga skorna

 


20/2


Då jag väntat på tåget en halv timme bara för att inse att  jag skulle få vänta 40 minuter till gav jag upp. Åkte taxi hem, sl betalar!! Fast lär väl få vänta länge på dom pengarna. Hämtade iaf en blankett i spärren innan jag letade reda på en taxi. Har redan fyllt i den å planerar att posta den imorgon.
Lyckades halka oxå =/ mitt knä gör ont..  Såg nog ganska roligt ut, satt där i säkert 20 sekunder innan jag reste på mig igen. Har inte varit min dag i dag nånstans..

Ska ta mig Förbi morgondagen sen på måndag har jag nått att se fram emot. Ska köpa nya pyjamasbyxor =D Helt klart mitt favoritplagg! Sörjer självklart mina älsklingar men måste erkänna för mig själv att dom har gett upp. Hålet från rumpan till knävecket övertygade tillslut mig


Visst e de sött ^^

 

okej..?



Hur lyckdes jag få fyra besökare innan kl 7 på morgonen?


God morgon


Tre timmars sömn lyckades jag med i natt iaf. Har varit vaken i snart två timmar och bara väntat på att tiden ska gå så jag kan göra mig i ordning för å åka till jobbet. Kommer vara helt slut ikväll... Lär väl ändå inte kunna somna då heller och vara lika sliten på söndag.
Antar att jag får de efter pappa, han sover juh nästan aldrig. Undra om jag kan skylla kedjerökandet på honom oxå.. Fast sover gör jag juh tillslut

Nä ska väl ta en snabb dusch å åka till jobbet. Om jag kommer fram

Sen, sen igen och åter igen sen


Skulle ta ett tidigare tåg till jobbet idag än vad jag brukar. Tänkte att då hinner jag springa förbi affären och sen käka lite lunch på jobbet innan jag började. De gick juh åt helvete. Kom i stället 10 minuter sent. Sl är dumma!! Egentligen är det väl snön som e dum men helt enkelt inte lika tillfredställande att vara sur på snö.
Var en hemma en timme senare än vanligt oxå så återstår väl att se hur sen jag blir i morgon bitti =/


Skumt

Jag tror det är först nu, 12 timmar efter mötet, som de faktiskt börjar slå rot i min hjärna. Efter den 30 juni kommer jag inte längre jobba kvar på mitt jobb.. skumt...
Det är nästan exakt två år sen jag började jobba extra på heljerna där. 1 1/2 år sen jag fick min egna schema rad. Och nu ska jag sluta.

Jag blir egentligen inte uppsagd (eller får förlängnt vikariat som de heter) Det var jag som beslutade att de va så de fick bli. Visst de hade kanske slutat så ändå, antagligen hade jag kunnat vela om utbildning och fått 6 månaders till vikariet, kanske längre. Kanske hade de varit ekonomiskt sett smartare. Men när jag satt där på mötet och frågan togs upp så kände jag bara att jag inte ville. Jag ville inte jobba kvar längre. Inte pågrund av jobbet i sig, älskar den delen av mitt jobb känslan av att jag gör något vettigt att jag hjälper någon. Ibland stör jag mig på det men oftast tycker jag om mina arbetstider. Jag vill bara göra något nytt, något annat.

Skumt e de ändå.

Ska nog sova nu. Visst jag ska sluta men imorgon kväll ska jag faktiskt jobba


!


Hurra för mig! Klockan ringde 10.30 och mindre än en halv timme senare är jag uppe!

Sussa sött


Nej nu ska de nog ta och sovas lite. Måste faktiskt stiga upp redan vid tolv imorgon (!) Håll tummarna för att jag lyckas, skulle bli lagom pinsamt om jag försover mig till mötet med cheferna. Vilket jag inte ser fram emot, samtidigt som jag gör det. Menar ska bli skönt att få veta hur de blir med jobbet men ni vet, läskigt!



 
Bara för att


17/2

Lekte barnvakt tillsammans med Eva på styrelsemöte. Var berädd på det värsta men blev bara en unge idag. Sist hade de tydligen varit runt 10 ungar men de slapp jag. En söt 6 årig kille som inte va de minsta jobbig blev det. Upptäckte oxå att vi hade de gemensamma intresserna Transformers och Scooby-Doo och när vi gjort de så hade han mycket att berätta om alla sina spel, filmer och leksaker. I de mesta blev jag utklassad men fler Scooby-Doo säsonger hade jag =D 

Tror jag ska ta och kika på Femte elementet som jag fick hem igår nu




Va smått uttråkad i natt


Humor på hög nivå






Min nya nattliga underhållning =P

 


16/2 ... nästan iaf


Jag har ätit en semla i dag! klappar mig själv på axeln här. Förra året missade jag helt den här dagen =/ Tekniskt sett så var det i går, klockan e juh ändå efter tolv. Sen va den ganska snuskig
Jag var hos pappa och käka oxå. Och kursträffen såklart. Det var en intressant upplevelse...
Tänkte att jag skulle ta och återförenas med världen imorgon. Se om Lollo kan förlåta mig för min extremt ohyfsade frånvaro. Nejnej jag fiskar inte alls efter förlåtelse här för jag är inte alls medveten om att Lollo iblnd tittar förbi. Inte skulle väl jag göra nått sånt sötnos? Puss på dej tjejen.
Leka barnvakt ska de göras imorgon oxå. Jag är sååå lycklig =D ... Eva håller mig iaf sällskap.
Jag ignorerar det hela vägen.


Jag ignorerar!


Har spendarat dagen men att ligga i sängen och kolla på filmer helt för mig själv. Var faktiskt förbi affären oxå, cigaretterna var slut. Hela dagen har gått ut på att fullkomligen ignorera vad det är för dag idag. Och det gick faktiskt ganska bra tills för en stund sen då jag fick ett mess av mitt ex. "En liten kram på Alla hjärtans dag!" Låt mig påpeka att den pojken inte e singel. Visst varför inte bara komma och skjuta mig ist? Skulle kännas ungefär lika bra.
Men åt helvete med de, nu tänker jag fortsätta låssas att jag inte alls e medveten om att jag e singel och sitter ensam hemma på alla hjärtans dag... Så de så!

Kanske


För tidigt för att säga något egentligen men kanske ett jobb på gång =D=D
Som sagt egentligen för tidigt för att ens nämnade det, ingenting säkert alls bara en eventuell grej.. Men ändå kanske ett jobb på gång!!

Allt handlar om framsteg, framsteg, framsteg =)