Jaha

Skrev långa inlägget nyss men datorn fucka när ag skulle lägga upp de så nu skiter jag i de här =/

Faan


Okej datorn hjälpte inte, e fortfarande uttråkad..
Och grinig, att jag aldrig lär mig =/


Hjulen på bussen åker runt runt runt


Sitter på en tråkig buss på väg till norrland. Är glad att jag fick snilledraget att ta med mig datorn så jag har nått att roa mig med. Har inte ens kommit halvvägs och har redan läst ut mina tre tidningar, tröttnat på min bok och piggnat till fö mycket för att sova.
Men det är värt de! Snart är jag i huddik hos Saara vet ni =)

Har en söt pojk mitt i mot mig och börjar smått ångra beslutet att ha mjukisbyxor på men va faan orka ha nått annat på en fyra timmars buss resa..

Det ska vara ett "måltids uppehåll" på den här resan och tycker den ska komma snart för e grymt röksugen. Men de var juh inge ovanligt.


Jag har fasnat på en blogg =/

Jag är fascinerad, jag har hittat en blogg som jag faktiskt tycker om att läsa. Förutom Saaras dårå.
http://egoinas.se Helt klart rolig tjej och faktiskt inte irriterande.. Inte helt säker på om jag gillar idén att jag gillar en blogg men.. väldigt facsinerande..

leta jobb

Leta jobb, leta jobb, söka jobb, leta jobb, ta en cigg, leta jobb, leta jobb, leta jobb, söka jobb, leta jobb, leta jobb, prova ringa Saara, leta jobb, leta jobb, bläddra lite på tvn, leta jobb, leta jobb, söka jobb, söka jobb (!), leta jobb, leta jobb, ta en cigg, leta jobb,leta jobb, vill slå huvudet i väggen, leta jobb, kedjeröka två cigg, leta jobb, fan heller nu tänker jag sova!

Och hur var din kväll?

Börja jobba igen då

Och nu måste jag snart sätta igång och jobba =/ men bara fem timmar sen får jag åka hem å sova.. tänkte skriva yeey för mig men sen insåg jag att de va fem timmar ! De lät juh riktigt långt.. menmen de brukar gå fort på morgonen.. Vill inte!! Vill hem å sova nu!!

Nää lite kaffe skulle sitta bra nu

.


Jag vet inte vad jag ska göra. Jag bara vet inte längre.


Sussa hos mor

E hos mor nu.. blir kvar här i natt så kan jag och hon fortsätta bråka med lokalen i morgon. Men vi fick en hel del handlat ändå =) Bland annat en kyl =P Personlig påminnelse till mig själv, Jag måste vara i lokalen mellan 12 och 17 den 12:e

Hoppas jag kan övertala mamma att köra mig till jobbet imorgon kväll... har faktiskt hjälpt henne massor i dag så borde inte vara så svårt


Regelbunden sömn?


Känner mig sådär extremt skicklig som bata jag kan. Det blv inge Arkiv X för mig utan jag sten slocknade ist och vaknade sxtax efter 22.. Och nu kan jag inte sova =/ Kanske ska köra på lite Arkiv X nu ist..
De värsta e att jag faktiskt har en tid att passa imorgon. Ska iväg med mamma och köpa grejer till någon lokal.
En sak som visar vilken morsgris jag är e när jag blir jätte glad då mamma ringar å frågar om jag vill med ut och handla.. Ska såklart inte bara bli handlande, först blir de lite (lr mycke) kaffe innan och sen samma sak efter =D

Jag älskar min längenhet, de gör jag verkligen men jag saknar mina pengar. Varför måste de vara s förbannat dyrt med hyra? Jag är extremt fattig och de är ändå bara den 5:e. Hur jagska överleva den här månaden är en bra fråga de. Och de hjälper inte när handelsbanken fuckar upp ens saldo. Både jag och en kompis har råkat ut för att dom först nu dragit pengar som användes för en vecka sen. Hon hade till och med ringt och klagat men allt dom kunde säga var att det antagligen brodde på att de var nyår !! Va faan lixom =/

Btw har jag fått veta vilka de andra två personer (som inte är Lollo) som läser min blogg e. Tänkte ta detta tillfälla att säga
Hej Therese
Hej Jennie
och så du inte känner dig utanför
Hej Lollo



blablabla

Jag borde göra något vettigt.. Som typ skriva eller städa eller nått i den stilen. Tror dock jag skippar de. Tror jag ska köra på att bädda ner mig i sängen och kolla lite på Arkiv X. Har inte tittat nått sen Saara och Anders dök upp. Saara e juh så extremt förtjust i läskiga saker..

E hungrig oxå, kanske borde käka nått..

Prutt de här va inge kul

Nyårslöften


I år blir det bara tre stycken. Tänkte att jag skulle hålla mig till några som jag vet att jag kanske kan hålla. Och inte några som jag vet att jag kommer misslyckas med som att sluta röka eller nått sånt dumt..

1: Få någon slags koll på min ekonomi. Just nu lallar jag bara fram och hoppas på det bästa =/

2: Lösa hela jobb grejen. Att inte veta om jag har någon jobb eller om jag ens vill ha det börjar gå mig på nerverna.

Och sist men inte minst

3: Ha kul! Rent och rakt av satsa på att bara ha kul =)


                                                                Gott nytt år!