Sitter på kursen och lär mig saker. Just n...

dsc08768 (MMS)

Sitter på kursen och lär mig saker. Just nu: Vad är kunskap ?


Är på skansen och njuter av solen =)

dsc08764 (MMS)

Är på skansen och njuter av solen =)


Det börjar bli vinter, frosten är här =/

dsc08763 (MMS)

Det börjar bli vinter, frosten är här =/


Jag jobbar hårt, jag lovar!

dsc08758 (MMS)

Jag jobbar hårt, jag lovar!


Jag är helt jävla fucking slut... Varför s...

Jag är helt jävla fucking slut... Varför sover jag inte? Jag vill sova!


Btw


Mobilinlägg är tydligen inte att lita på då det missats två stycken idag =/

Sussa sött
Akta dig för sängmonstrena

och sist med inte minst
Glöm inte bort mig

 

Nostalgi på hög nivå...


En nu ännu tröttare Catitzi är på väg hem ...

dsc08760 (MMS)

En nu ännu tröttare Catitzi är på väg hem till sin älskade säng. Men hon har fått nybakade muffins så de e lugnt!


Ordbajsar bara

Kom hem för ett tag sen och halv kolar nu på Californication (stavas de så?) Har sett avsnittet men är ändå kul. Måste fan vara manliga varitionen av Sex and the city... Eller inte vem bryr sig..

Har absolut ingenting alls att skriva egentligen... Har betalat räkningar nu så är smått fattig igen =/ Fast inte så farligt...

Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis kursträff. Ska ta en snabb fika med Andreas oxå vilket ska bli kul. Har knappt träffat pojken sen vi slutade skolan. Men så är det väl med de flesta därifrån. När skolan tar slut tappar man lätt kontakten

Skit samma nu ska jag göra ett försök att komma i säng vettig tid

Sussa sött

Btw jag här pengar igen och därmed cigaret...

dsc08756 (MMS)

Btw jag här pengar igen och därmed cigaretter. Yeey för mig!


Jag erkänner en del av min nördighet



Bläddrade på tvn och råkade fastna på ett avsnitt på Star som handlade om Daniel Radcliffe (aka killen som spelar Harry Potter)

Jag har läst alla Harry Potter böcker flera gånger. Vissa nästan för många gånger. karaktärerna känner jag utifrån och inifrån. Jag älskar dom böckerna och kommer alltid göra det. Vilket tyvärr gör att jag hatar filmerna.

Filmer lever nästan aldrig upp till böckerna. Det finns helt enkelt inte plats och tid nog att få med allt i en film som finns i en bok. Men med Harry Potter filmerna funkar det inte alls för mig. Jag älskar Stolthet och fördoms boken och älskar även filmen. I Harry Potter filmerna är det helt enkelt för mycket de missar, för mycket de ändrar för många dåliga val.

 

Ett exempel är hur de valde att gestalta karaktären Sirius Black. Gary Oldman (som spelar rollen) kunde varit fantastisk i den rollen. Så det var inte felet, utan felet var hur löjlig karaktären blev. Löjligare än den behövde bli.

Men sen så är det kanske just det att jag har förutfattade meningar om filmen just för att jag älskar böckerna så mycket? Jag tycker filmerna rakt igenom suger! Men nu när jag satt och tittade på avsnittet om Daniel Radcliffe måste jag bara undra om det verkligen stämmer.

Så jag har beslutat mig för en sak. Sista delen i filmserien kommer snart ut (om nått år iaf) och när alla filmer komit ut ska jag sätta mig ner och titta på dem alla. Och det ska jag göra utan att koppla dem till böckerna. Jag ska se dem helt som egna filmer och se om de kanske är värda något ända.

Det svåraste kommer vara att komma över Harrys pottfrilla i de förtsa filmerna =/
Kan jag göra det kan jag nog göra allt


Bild lånad från google


Jag flyr fältet


Vat ni vad jag ska göra nästa helg? Jag ska åka till Nuppinen i norrland =D Håller tummarna för att jag kan få Lollo att följa med oxå.

 

Det är precis vad jag behöver, en liten mini semester till min Nuppinen. Få komma bort från all skit här och hinka kaffe, spela mario party 3, snacka skit och äta tacos. Seriöst sötnosen visst har vi en ganska stabil rutin när jag hälsar på dig ändå? Synd bara att jag ska jobba och Saara börjar skolan annars hade jag åkt redan imorgon. Men man kan inte alltid få allt man vill.

 

En till sak som min mor ringde och berättade nyss är att min låssas syster är i stan. Så ska dit imorgon och träffa henne. Var grymt länge sen vi sågs så ska bli kul att se hur livet leker för henne.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det mys framför tvn resten av kvällen =)


Dagens plan



Är att göra en massa kaffe och sen stanna i soffan med täckte och pyjamaskläder och skriva lite.

Svårare än så var det inte =)




Grattis !



Grattis till min favorit blogg Egoina som blev årets blogg !!


Nu ska det dirickas vin och kollas film =)



fattig


Sitter i sängen och kollar på tv. Blev en hemma kväll för mig då jag har exakt 2 kr kvar att leva på den här helgen. Orättvist att få lön den 27:e ist för 26:e eller 25:e som större delen av mänskligheten =/

Min mobil ligger på ljudlöst längst bort i andra änden av soffan. Hör hur den vibrerar ibland men har ingen lust. Den får ligga där, jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på någon dålig film.

Kursen



Kursen i går var faktiskt kul och tror att det kan bli riktigt intressent. Läraren är som en bra lärare ska vara, entusiastisk, kunnig och lite smått virrig. Hur de andra kursfolket är återstår att se men de verkar helt okej.

Något jag lärde mig

En av greklands sju vise män sa:

"Tala inte om vad du har för dig, ty om du inte lyckas kan du bli utskrattad"


Någon som vill bjuda på skräpmat ?


Jag är så bakis man bara kan bli just nu. Eller nej det är inte riktigt sant men bakis är jag.

Igår var faktiskt riktigt kul och jag lyckades med målet att bli av med ångesten över livet i allmänhet. Det är lite synd bara att den bytts ut mot ångest över att jag gjorde av med nästan tusen kr på alkohol, att jag lyckades gå vilse och spenderade mina sista pengar på en taxi som släppte mig på fel ställe och faktumet att inga problem egentligen försvunnit.

Men som sagt, ångesten över livet är borta. Nu är jag bara bakis istället =)

Så ska det se ut!

dsc08754 (MMS)

Så ska det se ut!


Jag har haft en super pissig dag och tycke...

Jag har haft en super pissig dag och tycker att livet i allmänhet suger just nu. Men tanken på att jag är påväg till första lektionen för nya kursen nu och den alkohol jag planerar att hälla i mig ikväll gör livet lite bättre. Är btw grymt nervös just nu


Det är så typiskt. Inte ens när jag här en...

dsc08753 (MMS)

Det är så typiskt. Inte ens när jag här en och en halv timmes sovmorgon kan jag ta mig upp i tid. Nää jag vaknar likväl en kvart innan jag måste gå till bussen =/


22/9


Är hemma hos pappa nu och ska snart käka. Hoppas det är någonting gott, har inte kommit för mig att fråga än.
Sen blir det väl kortspel och kaffe drickande för mig.

Är sådär överdrivet nervös inför imorgon. Inte att jag ska till jobbet dårå, för det gör jag juh ganska ofta. Nä här pratar vi om att jag ska börja skolan igen. Eller skola och skola ska börja nys kursen men ni vet vad jag menar.
Men skrivkursen jag gick för två år sen hade jag jätte tur. Niklas Krog som var "lärare" var skit duktig på det han höll på med. Bra på att lära ut, förklara, var rolig osv. Kurskamraterna där var oxå bra (Har juh fortfarande kontakt med de flesta av dem och de säger väl någonting)
Religionen jag gick förra året hade jag inte riktigt lika tur med. Läraren där var ocå underbar. Ni vet entusiastisk, vetande och lite smått virrig. Däremot var kurskamraterna inte alls lika roliga. Dom sög faktiskt. En tråkigare hög människor är svårt att hitta.
Om trenden tänker fortsätta lär det väl bli så att den här gången kommer läraren suga och kurskamraterna va roliga.
Men hoppas verkligen att jag får både och!
Ni får hålla tummarna för mig imorgon helt enkelt.

Btw, jag frågade och det blir stuvademakaroner och köttbullar

Att diskutera politik med min familj är g...

Att diskutera politik med min familj är ganska intressant. Kan ni verkligen tro att det är sant, inte bara erkänner jag att jag diskuterar politik, det här är även mitt andra inlägg som rör politik på mindre än ett dygn.. Undra om jag är sjuk..?


Hallåj


Är hos mamma och ska dricka kaffe =)

       



Politik =/


Jag borde nog läsa "politik för idioter" eller något liknande. Så alliansen vann men dom är inte glada för moderaterna har inte majoritet... Blev det rätt..? Helt ärligt hänger jag inte med helt. Det enda jag med säkerhet tror jag förstod är att SD fick massa mandat(?) i rikstaden och alla partier verkar vara upprörda över det.

Men tycker ändå att alla partiledare gnäller lite väl mycket om resultatet. Så här blev det när folket i Sverige valde och eftersom det är vi som lever här så får de väl bara ta och rätta sig efter vad vi tycker.
Eller är jag helt ute och cyklar med den tanken  ?

Men nu måste jag faktiskt sova för ska upp och jobba imorgon.

Btw så kliar det väldigt mycket i nacken i kväll

Stella ville inte låta någon vilt främmand...

dsc08743 (MMS)

Stella ville inte låta någon vilt främmande gubbe rota runt i hennes mun så hon åkte ut ur tävlingen. Annars var hon jätte fin. Så vi var snabbt klara här, nu ska vi bara fika och åka förbi Therese sen blir det hem igen


Om det är någon som undrar så är det så hä...

dsc08722 (MMS)

Om det är någon som undrar så är det så här en hundutställning ser ut


Nu är vi strax över halvvägs framme. Jag h...

dsc08721 (MMS)

Nu är vi strax över halvvägs framme. Jag har fått kaffe så håller på att sakta vakna här men för säkerhets skull har jag kudden med.


Det går inte helt bra för mig här.. Har ly...

dsc08715 (MMS)

Det går inte helt bra för mig här.. Har lyckats vinna en av fyra gånger.. Bättre än ingen antar jag


Säger bara Hej!



Hej!

Okej säger lite mer

Bion var bra även om jag inte är helt förtjust i slutet. Bäst för dom att 5:an kommer snart.

Har svängt förbi hemma för att hämta upp Lollo så nu bär det av för att spela biljard ist.
Men ingen alkohol! Ska upp tidigt imorgon. ... Inte mycket iaf

Pusselipuss på er!

Kaffe, bio, utställning och segt fungerande


Sitter i sängen och tittar på sex and the city med Lollo och väntar på att kaffet ska bli klart.

Igår va kulit. Vi var på ett ställe som Lollo varit på ett par gånger förut men inte jag. Det var som sagt kulit. (mina hjärnceller fungerar inte riktigt så bra idag) Menmen, ölen var billig och det var live musik. Vad mer kan man kräva lixom..?

 

Senare i kväll blir det bio. Jag ska se nya Resident evil filmer =D Yeey för mig!

 

Imorgon blir det till Eskilstuna och hundutställning med Mamma. Hon ska hämta mig kl sex imorgonbitti =/ Så lär bli en lugn kväll ikväll. Kl 06.00 på morgonen. Vad gör man inte för sin mamma och vovvar

 

 


Det finns inget värre än att vakna med g...

Det finns inget värre än att vakna med gårdagens krigs sminkning. Eller jo de gör det men ändå. Nu har jag iaf tvättat bort det, druckit en liter vatten, tagit två ipren och planerar att sova många timmar till


Film film film


Jag har ett nytt uppdrag åt mig själv!

Har ni hört talas om den där boken "1001 filmer du måste se innan du dör"  ? Jag har hittat listan på nätet och har bestämt mig för att jag ska se alla filmer.

Egentligen fick jag idén av Anders flicka Mikaela då hon och hennes kompis redan börjat med det. Men va faan har aldrig varit speciellt originell av mig så kan lika gärna sno den idén.

Det lär hålla mig road ett tag iaf. Har inte ens orkat läsa igenom hela listan än =P



God morgon! Jag sitter och dricker kaffe i...

dsc08713 (MMS)

God morgon! Jag sitter och dricker kaffe i sängen och det är underbart =)


Jag hade lagat en grymt god middag åt mig ...

dsc08710 (MMS)

Jag hade lagat en grymt god middag åt mig och Lollo och jag hade tänkt ta en kort för att visa er hur gott det såg ut men jag glömde bort det =( Så ni får helt enkelt titta på min tomma tallrik för inte en chans i helvete att jag inte kommer skryta om det här. Så det så!


Ut i världen!



Jag vill åka på semester. Bara åka iväg någonstans en vecka eller till och med en helg för att få vara någonstans.

Skulle vara skönt men det är väl bara att fortsätta drömma

 


Jag och Lollo kör på frukost här.. Vilket ...

dsc08709 (MMS)

Jag och Lollo kör på frukost här.. Vilket är väldigt ovanligt i den har lägenheten.


Nyttiga ligan


Resident evil 3 går på tv just nu men Lollo är tråkig så måste kola på efterlyst ist. Det suger ganska hårt =/ Men eftersom jag har datorn får hon ha kontrollen över tvn.

Båda vi är jätte sega idag, vet inte verför för vi har typ inte gjort något annatr än varit i solna och tatuerat mig och handlat. Det finns löjligt mycket mat hos mig just nu. Kanske inte löjligt mycket men mer en vad som brukar finnas.

Det har bestämts att vi ska var nyttiga den här veckan som Lollo bor hos mig. Bara tanken på fullkornsbrödet i skafferiet och broccolin i frysen får mig att vilja ha chips. Men men får väl se hur det går.

Sitter och (ovanligt jag vet) dricker kaffe nu. Bara så ni vet vad jag har för mig lixom


Jag har en tatuering =D det gjorde lite ont

dsc08706 (MMS)

Jag har en tatuering =D det gjorde lite ont


Det är synd om mig


Kaffet e slut =(

Inte slut egentligen, finns massa kaffe men måste brygga nytt och det är jobbigt så det orkar vi inte just nu.

Ville bara säga det

Kaffe och idol



Sitter i pyjamasbyxor, dricker kaffe och kollar på idol tillsammans med Mollymos nu. Vi är båda lika pigga och glada i alla fall.
Snart dyker Erik och hans kompis upp oxå, vilket bra sällskap vi kommer vara.

Om jag glömt nämna det innan så är det så att Lollo ska bo här hos mig en vecka nu. Det lär gå bra även om vi nog inte skulle passa att bo tillsammans på riktigt. Vi har väldigt olika åsikter om praktiskt taget allt, städning/inredning/disk/kläder/pojkar och allt möjligt. Vilket är lite en sak jag älskar med henne, vi är så olika man kan bli på sätt och vis =)

Btw jag är jätte nervös för imorgon =/



Jag behöver hjälp!



Med att välja vilken stil

1.



2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

Vilken ska jag ta??!!


Kaffe är bra grejer! Det gick bra på nya s...

dsc08705 (MMS)

Kaffe är bra grejer! Det gick bra på nya stället idag och ser faktiskt fram emot att komma dit igen.. Nu blir det hem till mor för att klappa vovvar och hämta extra nycklarna till lilla mollymos


Okej ni kan sluta applådera för den här...

Okej ni kan sluta applådera för den här flickan kommer bli sen till första dagen på nya stället. Men det är inte mitt fel! Självklart ska sl ha fucking skit problem just idag =/


Det är nästan att jag kräver applåder här....

dsc08704 (MMS)

Det är nästan att jag kräver applåder här. Jag klev upp bara en kvart efter att klockan börjat ringa och både duschat och ätit en macka.. Det här har inte hänt på länge


Btw


Jag borde så sova just nu. Ska vara på nya stället imorgon kl 8 så ska åka hemifrån redan fem i 7 =/ Innan det måste jag duscha oxå och med tanke på hur duktig jag är på morgonen borde jag väl gått och lagt mig för fyra timmar sen

Men spendera tid i sängen är kanske inte så hemskt =)




Haha



Kommer inte ihåg om jag sa något om det här men för ett par månader sen då jag som vanligt var sömnlös och uttråkad sökte jag till ett nytt program som ska börja. Sveriges nya mästerkock.

Har inte tänkt mer på det sen jag fyllde i det lilla formulären men gissa vad. Nu har dom skickat ett mail och vill att jag kommer på audition om ett par veckor.

Haha antingen så skämtar dom eller så skickar de ut mail till alla som sökte för jag avarade så oseriöst jag kunde på alla frågor .

Men vad tror ni, skulle jag passa som kock eller ska jag och mina nudlar stanna hemma?






En sugig lördagskväll


Jag är grymt uttråkad. Mina kära vänner sviker ikväll. Ingen vill ut på krogen med mig. Till och med min pålitliga suparpolare Sebbe svek ikväll, vilket tro mig är en ovanlighet. Så nu sitter jag i stället i min säng och är uttråkad =/

Egentligen ska jag väl inte säga något då jag själv sviker oftare än dom när det gäller sånt här... Men det behöver vi väl inte nämna?

Tidigare idag var jag med Eva och syskonen på en stor Secondhand affär i Täby. Ville mest hitta en snygg fåtölj men fanns ingen som passade. Istället kom jag hem med e stor mysig jacka, en kavaj och fem nya böcker. Och sist men inte minst en stor kastrull =D Nu kan jag poppa popcorn!! Extremt yeeyit enligt mig. Nu ska jag bara köpa popcorn och olja oxå.
Sen blev det tacos till middag och jag åt för mycket. Men gott var det och antaglign värt det.

 

Har egentligen inget roligt att skriva men lovade juh ett inlägg. Nej blää blir att glo på tv nu ist.

 

Prutt


Jag vet, jag suger



Har haft fullt upp så har inte hunnit skriva men lovar att försöka göra ett inlägg ikväll


Pusselipuss

Vet ni vad som händer när man sitter och l...

Vet ni vad som händer när man sitter och läser på bussen, jo man missar sin hållplats och får gå en massa =/


Misslyckande


Jag var bara tvungen att prova det här nya fenomenet men att sms frågan "vad kommer jag bli när jag blir stor" till 118100.

Har läst på flera andra bloggar om där dom gjort det och alla har fått grymma svar som tex, du kommer bli rik för det och du kommer bli känd för det osvosv. Om alla skriver de svar dom faktiskt fick vet jag inte men nu hoppas jag verkligen inte det för då blir bara mitt svar ännu värre.

"118100 tror att du kommer bli något inom vård och omsorg eftersom detta är den vanligaste yrkesgruppen i sverige."

Snälla bara döda mig nu..?

Shoppa


Ska snart ge mig iväg för att träffa Lollo. Vet ni vad vi ska göra? Jo vi ska köpa skolgrejer eftersom jag kom in på kursen =D Det är viktigt att ingen missar den detaljen.

 

SJälvklart lär fika oxå men det är inte det viktiga idag.

 

Jag undrar vad det blir för tema i år. Till skrivkursen hade jag juh Betty Boop och till Religionen döskallar så vad ska det bli nu. För ni vet man kan inte bara ha ett tråkigt vanligt block och några helt vanliga pennor. Det funkar bara inte. Halva grejen är juh att köpa ett helt nytt set med grejer innan varje kurs. Då vet man liksom att det här bara är till just den här grejen.

 

Aja

 

Ska till pappa senare och käka oxå. Och till mamma en snabbis innan och hämta ett brev så blir nog en bra dag =)

 

 


Bibeln

En bok om mina vänner (tänk er kompisbok man hade när man var liten fast för lite äldre människor)

 

 

Fick den här boken i julklapp för läänge sen. Under åren har jag tvingat många att fylla i den och tänkte dela med mig av några av mina favorit svar.

(nämner inga namn, bara frågor och svar)

 

 

Det här skulle jag inte göra ens om jag fick en miljon:

Flytta ihop med Gia och Cribba

 

Konstigaste sexuella upplevelse:

Daniela

De två svaraen är antagligen roligare om man umgick med oss på den tiden

Politiker jag älskar:

Ingen älskar politiker

 

Detta djur är jag lik:

Valfri parasit

 

Pluggar och vill bli:

Homosexuel och lycklig

 

Sexigaste kroppsdel:

Min lilltå, ser ut som en ostbåge

Vi är alltid extremt seriösa 


Person jag alltid kommer vara kär i:

Cattis

Naaw

 

Pluggar och vill bli:

Världshärskare

 

Så här många är det totalt:

57 1/2

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Bli kejsare

Vi är ambitiösa iaf


Jag var
13 år gammal när jag förlorade diverse oskulder

Eh, trodde man bara hade en..? 


Jobbar men önskar jag kunde:

Lata mig

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Sova

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Vara ledig

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Sova

 Ser jag en trend här

Jobbar men önskar jag kunde:

Sova

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Tänka

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Slippa jobba .. ?

 

Jobbar men önskar jag kunde:

Sova mer

Man blir som man umgås..?


Plugga igen


Jag har spenderat hela dagen i sängen med att ligga och läsa och kolla på tv. Det har varit en bra dag =D Smått irriterande att jag inte kan stanna kvar ett par timmar till men ska på en jobb intervju snart. Vilket är lite yeeyit det med. Är mest kvällar och helger så kan ta både det och det jag her nu.

Vet ni vad föresten, fick mitt antagningsbrev idag! Den 23:e börjar jag plugga filosofihistoria =D
Kommer bli lite surt med ´det på torsdagar, skrivkursträffarna på tisdgar när det är just tisdgar och torsdagar vi brukar vara hemma hos pappa.. Menmen det är ett senare problem

Sömnlös




Resident evil och en skål nudlar.

Tror jag kedjeröker oxå.

Hatar nätter som den här.



...

Jag är trött. Jag vill mer, så mycket mer.

 


Påven är glad idag

dsc08697 (MMS)

Påven är glad idag


Suprise suprise jag dricker kaffe igen

dsc08696 (MMS)

Suprise suprise jag dricker kaffe igen


Jag håller så på att vinna här !!

dsc08688 (MMS)

Jag håller så på att vinna här !!


Så ska det se ut =D

dsc08685 (MMS)

Så ska det se ut =D


Att vara dyng


Ni vet den där känslan man ibland får av att bara supa skallen av sig? Den har jag just nu... Lika bra att göra något åt det antar jag.

Vi ses på andra sidan







Årets största hemlighet är avslöjad


Det här skulle jag aldrig trott !



Om ni inte ser vad det står:
"Sandra Oh, alias Dr Christina Yang, har asiatiska rötter. Hennes föräldrar som båda är biokemister, utvandrade från Korea till Kanade på 60-talet"


Säg hej till vad mitt liv kretsar runt.

dsc08684 (MMS)

Säg hej till vad mitt liv kretsar runt.


Sussa sött



Nu ska den här flickan sova

(och hålla tummarna för att de inte ringer mig imorgonbitti för jobb)

 



Min Mollymos och jag


Titta vad jag har =D

dsc08681 (MMS)

Titta vad jag har =D


Visste du att ...


...Visste du att Det finns bara ETT Mc´donalds i världen som inte är rött och gult, det ligger vid fotbollslaget Fenerbahces arena. Skälet är att Galatasaray (ärke-rivalerna) är röd-gula


...Visste du att Möss tycker bättre om smaken av choklad än ost


...Visste du att Pingviner trillar på rygg när det flyger flygplan över dem. De följer nämligen flygplanen med blicken tillräckligt länge för att tappa balansen


...Visste du attDet finns över 500 namngivna fobier. En sällsynt är Anglofobi där man har en rädsla för England


...Visste du att Drakar finns i nästan varje kultur på hela jorden.


...Visste du att Guinness rekordbok har rekordet i att vara den mest stulna boken från biblioteket


...Visste du att Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att han själv levde i celibat.  

...Visste du att George W. Bush var cheerleader i skolan. 

...Visste du att Kaniner är immuna mot giftet från svarta änkan


...Visste du att I medeltal ringer 4 personer om dagen till Graceland och ber att få tala med Elvis 


...Visste du att Winston Churchills brittiska accent var falsk


...Visste du att Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna


...Visste du att Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

...Visste du att Jag väldigt ofta gör okloka val



 

 


Här görs de hyllor =)

dsc08676 (MMS)

Här görs de hyllor =)


Jag är en tråkig människa !


Jag blir lite trött på mig själv för att jag är en tråkig människa så undra egentligen vad mina vänner tycker..?

Är nyss hemkommen från att ha varit på bio, vilket var kul visst. Skulle egentligen dragit till Benji (stavas de så?) efteråt men jag har ingen lust. Jag vill liksom bara hem till min säng, dator tv och bok. På en djävla lördags kväll !

Suck...

Varför kan jag inte gå i samma tempo som alla andra? Jag kan vara skit på på att göra någonting, stutsa uppochner och nästan skrika "Kan vi göra något jag e uttråkas!!" För att två dagar senare när människor gör saker så har jag inte alls någon lust.

Sen så vet jag att pallar jag mig iväg trots att jag egentligen inte vill och fejkar jag har kul så har jag sen kul. Det handlar bara om att faktiskt göra det oxå.
Men tyvärr så har jag inte en självdisciplinen. Inte när det gäller något egentligen har jag någonsomhelst självdisciplin. Varför tror ni det gick så dåligt i skolan för mig, jo ville jag inte gå upp när klockan ringde på morgonen så gjorde jag inte det. Och hur många av er kan ärligt säga att ni vill gå upp då klockan ringer på morgonen istället för att sova någon timme till?

Prutt oxå !

 


Felizia håller på att få ett berg med pres...

dsc08654 (MMS)

Felizia håller på att få ett berg med presenter. Tyvärr äter hon tårta så hon är inte speciellt intresserad. Btw vårat paket var störst =P


Barnkalas



Ska snart dra iväg för att fira lilla Flizans 1 års dag. Försov mig imorse och då jag sov hos mamma skulle jag inte hinna, åka hem och duscha och inte heller åka iväg och köpa en present åt flickan.

Det fick bli löst med att jag lånade mors dusch och köpte in mig på presenten Lollo och Tommy köpt.
Hade kanske hunnit allt ändå men då hade jag varit tvungen att stressa och det gör man bara inte. Eller hur?

Aja ses sen =)


                     

Min kväll =)

dsc08649 (MMS)

Min kväll =)


Btw jag åt förut. Det var mumsit =D

dsc08648 (MMS)

Btw jag åt förut. Det var mumsit =D


Till mamma



Världens fegaste människa drar till reträtt då läskig människa pratar med henne i affären.

Lite mesigt, jupp. Mycket lättad, heltklart!

Vi hörs sen

Tänkte att ni bara drömde om att få se en ...

dsc08646 (MMS)

Tänkte att ni bara drömde om att få se en bild på mina underbara, perfekta och dyrkadeavalla fötter medans jag sitter och väntar på bussen från jobbet.. För visst var det så..?


Fyfan vad det var kallt ute! Har inte vari...

Fyfan vad det var kallt ute! Har inte varit uppe så här tidigt på mer än en vecka men blä så här kallt var de inte sist =S


Blablabla



Krogen var tydligen inget populärt val igår så blev att se filmen "Salt" istället. Den var väl rolig och så men Bourne är bättre.






Sen tror jag att jag tittat för mycket på serier för känns alltid som att filmer är för korta och har för lite innehåll. För lite som blir ordentligt förklarat ni vet.

Aja skit samma den va underhållande.


Ikväll blir det middag och kortspel =)

September 2009



Kollade i arkivet vad som hände då. Bloggade juh inte hälften så mycket då som nu men tre ganska stora saker hände i mitt liv den månaden. Eller aa två gigantiska saker och en lite små stor =P




Mamma och Eva gifte sig, Jag fick en kontrakt på en egen lägenhet. Jag började plugga religion =)



Nu ska jag leta reda på någon som gör mig sällskap över en öl

Jag borde fortsatt sova. Fick vänta nästan...

Jag borde fortsatt sova. Fick vänta nästan en halv timme på tunnelbanan pga växelfel och nu är pendeltåget sent pga elfel.. Jag vill bara hem till min säng =/