Patetisk

Jag kan inte låta bli att undra om han bara e blåst eller helt enkelt inte vill. Entusiasmen från igår påvisar nog de sist nämnda. Jag känner mig patetisk hur som helst så vad speler det för roll? Men ändå, betydde jag så lite att han inte ens bryr sig om att kämpa? Det är egentligen det värsta att han inte ens försöker. Att han inte ringer att han inte gör någonting. Att han bara låter mig gå?
Men om han hade försökt vad hade hänt då? Jag vet inte.. Skulle jag kunat förlåta honom? bara tanken på att jag skulle övervägt de får mig att känna mig patekisk men likväl e de för sant.
Jag vill så gärna vara med honom.. Att jag ens förtfarande vill det e sjukt men de vill jag. Om jag hade klarat av det e en annan fråga.. om jag hade försökt e de med.. Men det lär aldrig någon få veta ändå så vad speler det för roll?
Va de inte ens värt att kämpa för?

Sorglös

Det är som ett skrik bygger upp sig. gömnt långt bort och inlåst i ett litet rum finns det. Detta är hur det ibland känns. I detta rum blir även annat instängt. Saker som jag bara inte orkar hantera, vissa som kanske bara är inbillningar andra som är faktum och en del som antagligen är en blandning av dem.
De säger att de första steget mot bättring är att erskänna problemet. Det har jag gjort, jag har insett att jag aldrig hanterar saker. Allt som händer, vare sig de har varit saker från när jag var liten lr en pojkes svek så om det känts svårt har jag bara förträngt det. Jag hanterar ingenting, min sorglösa tillvaro bygger på min underbara förmåga att förtränga.
Ibland hatar jag människor jag älskar för saker de gjort. Men det handlar nog mer om avsky för hur de inte ser vad de gjort påverkar mig. Men hur skulle de kunna se? Inget påverkar mig. Inget rör vid mig. Allt är inlåst så att inte ens jag känner av det.
Det är bara ibland under sömnlösa nätter jag kan känna av saker som för tillfället lyckats undanfly mitt lilla låsta rum 


Jag babblar bara

En kompis klagade på mig över att jag aldrig skrev något i min blogg. Och om jag ändå aldrig tänkte skriva nått kunde jag väl lika gärna ta bort den..

Så nu tänkte att jag kanske skulle ta å förtydliga vad meningen med de här stället är, jag skiter fulständigt om nån läser de här lr inte, jag tänker inte skriva om nått speciellt, jag har inget intresse av att skriva här regelbundet. Allt jag har de här till e för att när jag känner för de ska kunna skriva av mig lite så om de händer två ggr om dagen lr en gång i månaden kan jag inte säga nått om.

Söker du en blogg däer du kan följa med i någons liv lr liknande så råder jag dig till att hitta nått nytt