Undviker att göra vettiga saker

 
 
Just nu sitter jag i sängen och slänger då och då en missnöjd bild på min kamera som ligger en bit bort. Hade tänkt ta och ladda upp bilderna från sverige som jag tog i helgen men då måste jag ta och leta reda på den förbannade sladden för att ladda in dom på datorn. Tror det får vänta tills senare.
 
Annars sitter jag och kollar på Dexter. Kom på för ett tag sen att jag faktiskt aldrig sett första säsongen av det. Började kolla först på andra. Så laddade ner första och nu har jag kommit till fjärde avsnittet. Hade glömt hur bra den serien var!
 
Nä tror jag ska gå ner och dra ut dom andra för en cigarett. Kanske kan jag övertala dom att gå till vinyard för lite käk och några öl. 
 
Det sista tvivlar jag dock på =P
 

Fucking skit!

 
 
Horkuksugarfittäckelsfuckingskitsvin

Kanske lite pinsamt

 
För ett kanske ett halv år sen började jag kolla på The Daily Show och Colbert report. För några månader sen började jag hänga en massa på Reddit.
 
Insåg just att inte bara vet jag mer om det, jag är även mer intresserad av USAs politik än vad jag är av Sveriges.
 
Det är kanske lite pinsamt.
 
...
 
 
Men till mitt försvar så bor jag inte i Sverige så missar en hel del genom att inte läsa tidningen på tåget flera ggr i veckan
 
Btw bara 1 timme och 25 minuter kvar nu innan jag går på semester =D
 

Bara en kvart kvar nu

 
 
Den sista timmen på det sena passet (16-17) är helt olidligt tråkig. Vid den punkten har man spenderat flera timmar av dagen på reddit, gått igenom alla bloggar av intresse, spelat sig trött på spelen, kollat igenom 9gag, gjort allt jobb relaterat som man kan tänka sig behöva göra och sist men inte minst så är det nästan ingen annan människa kvar i bygget. Hatar att ha det här passet för man är verkligen så fruktansvärt rastlös mot slutet.
 
Tänka att jag kunde dela med mig av de gifar jag samlat på mig för att lägga till i samtime chatten sen jag fick den här datorn för kanske tre månader sen. Bara för att jag inte har något bättre för mig =P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och ja vi tycker väldigt mycket om varandra och är vädligt lyckliga på mitt jobb
 
 

Sjuk och jävlig

 
Går dagen spenderade jag i sängen. Var vaken samanlagt kanske 6 timmar under gårdagen. Idag har varit bättre. Har ingen feber och knappt hostat alls det enda är att jag tappat rösten lite. 
 
Självklart gjorde jag dock bort mig lite imorse och sket i att åka in till jobbet för att fixa en tid hos doktorn där. Lär inte bli något problem med jobbet men får inge betalt för igår eller idag. Menmen jag överlever väl.
 
Imorgon blir det att jobba. Förhoppningsvis är rösten bättre och om inte så håller vi tummarna för att det är tillräckligt lite samtal för att jag ska klara mig ändå.
 
Känns som att jag kommer börja klättra på väggarna snart, jag är så trött på att bara vara hemma
 
 

Lets get drunk =D

 
Nu blir det supar spel till Jurassic park 3
 
Förra helgen körde vi ettan och tvåan så tänkte att det var lika bra köra klart
 

God morgon!

 
 
Idag är det fredag =D Det är alltid bäst!
 
Är oxå bäst att jag fick sova enda tills kl halv åtta i morse. Nackdelen är väl att jag slutar först vid fem men efter en vecka av att ha gått upp 5 på morgonen så är det helt klart värt det.
 
Sitter och väntar på att Mattias ska bli klar med ett samtal så att jag får röksällskap. Sen ska jag köpa något att dricka. Vill ha kaffe men det är så drygt långt att gå dit så blir nog bara en cola eller redbull ist. Menmen det duger väl.
 
Ikväll är det teamnight med swedish pool. Kommer bli lite tajt om tid då man ska vara där kl 19 och jag slutar först 17. Blir att dra hem och turboduscha sen en taxi in till city center. Lär inte bli någon lång ute kväll för mig. Är för drygt seg sen försöker Jag spara pengar till när jag åker till sverige oxå.
 
Men nu ska jag gå ut och röka. Yeey!

Payday =D

 
 
Jag är på ovanligt bra humör idag. Kanske för att det är löne dag. Eller för att det är torsdag så vackan snart är slut. Kanske för att jag sovigt bra hela natten. Spela roll varför egentligen.
 
Andreas drog till sverige imorse så nu har jag mitt rum helt för mig själv ett tag. Då extra människorna är roliga att ha i huset så blir det ändå lite trångt ibland. Men nu kan jag bre ut mig och sova över hela sängen om jag vill. Vilket är min plan för kvällen. Nästan iaf. Tänket ta och köpa lite chips eller popcorn på vägen hem sen ska jag ladda ner några action och skräckfilmer sen mysa i sängen resten av kvällen.
 
Har ni några tips på bra action filmer?
 
Hmm får väl hänga en stund på imdb idag