Fanfanfan



Men gå och knulla en åsna eller dra iaf ut den jävla pinnen du har upp i arslet. DU kan tro vad i helvete du vill men lämna mig utanför den skiten 

Idiot!

Grining, hälsning och mord


Jag har en grinig dag. Bestämde mig för det när jag vaknade i morse tror jag. Sen kan det ha att göra med att när jag vaknade i morse var det första jag insåg att jag hade försovit mig. Det är aldrig en bra början på dagen.

Lennie hälsar och hoppas att alla mår bra själv så vakna han med ett glatt humör sen kom han till jobbet och då blev det sämre sen kom jag och då blev det bättre.

Naw så sött =P Btw Lennie e snubben som sitter brevid mig här på jobbet om ni undrar.

Jaja vad händer annars här. Igår kväll lekte irländaren i köket vid halv tolv på natten och lyckades sätta igång brandalarmet. Två ggr. Jag var lagom förtjust i honom då. Hade tankar som bland annat handlade om mordbrand och vart jag skulle dumpa den styckade kroppen. Men sen blev det tyst och jag bestämde mig för att min säng var för varm och skön för att jag skulle lämna den och börja göra något så fysiskt krävande som mord. Plus att jag skulle bli tvungen att hitta nuytt boende då och vem orkar med det

Tydligen tog jag för lång tid på mig att skriva det här så får väl posta det och börja på ett nytt






Söndag


Fördelen med att irländaren har haft middag här är att jag nu får äta god mat. Något skaldjursaktigt med ris och grejs. Namnam!

Annars ha jag inte gjort mycket alls idag. Spenderade någon timme ute på grösmattan med kaffe och min bok. Har lagat i sängen och kollat lite på House. Och nu ska jag försöka mig på att skriva lite.

Pusselipuss på er så länge

Min lördag


Kom nyss hem och planerar nu att byta om till pyjamas och krypa ner i sängen och läsa. Kändes som en bra kväll att ta det lugnt på. Egentligen hade jag och Camilia tänkt dra ut och dansa ikväll men vi bestämde oss för att ta det någon annan kväll. Istället tog vi det lugnt och hittade en liten thirestaurang där vi käkade och snackade skit.

Irländaren har en middagsbjudnig därnere och funderar på om jag är tillräckligt törstig för att gå ner hämta min juice i kylen eller om jag bara ska skita i det. Går jag ner måste jag säker hälsa och grejer. Känner mig inte riktigt som en people person idag =/

Jaja ni får sussa så sött inatt så hörs vi imorgon!


Skillat



Igår var jag full och glad. Och full =P Blev stan efter att ha börjat med tvspel öl och smirnoffRedbull. Sam har skaffat ett nytt fightingspel. Jag skit dålig på den. Så tog inte lång tid innan jag lyckades byta tillbaka till det spelet som jag faktiskt ibland lyckas lite halvt på.

Sen blev det som sagt city där jag blev mer full och glad och sprang runt och lallade.

Kvällen slutade dock inte speciellt kulit. Då jag var sist kvar i taxin inser jag att den där 20an jag var helt övertygad om att låg i min väska inte alls låg där. Så det fanns inte nog med pengar att betala den trevliga lilla taxin. Panik ringde Sam som vi just släppt av ett par ggr men tråkmånsen svarade inte. Så jag och den trevliga lilla taxin fick ta en tripp förbi shoppingcentret för att hämta ut pengar.

Ett tips, hur övertygad du än är att du har pengar, kolla alltid om det är du som är sist kvar i taxin. Alltid!


           


Btw



Bytte header för någon dag sen och som med resten av min design ser det inte likadant ut på olika datorer (?) Så e lite nyfikna på, vilka ser en bild på mig däruppe och vilka ser den nya headern ?


Fredag morgon


Någon gång i går kväll sa jag ja till att börja sex idag. Så nu sitter jag här och önskar att jag stannat i sängen hela dagen istället. Eller varför inte hela helgen. Det hade varit grymt skönt!

Nej men inte så farligt att sitta här. Får juh sluta en timme tidigare så kan gå hem och sove lite då ist =D


Smartheten själv


Okej jag kanske inte alltid är så smart. Men man kan väl inte alltid bara göra bra beslut? Speciellt nyvaken utan att ha fått de första kaffet i sig =P

Jaja nu ska jag ta och käka lite innan jag sväler hjäl här

Ses sen =)

                                     

 

 


Tråk


Kom hem vid halv tolv igår. Somnade någon timme senare och ville inte alls vakna i morse. Den här dagen går segt men jag och mitt kaffe hänger här tillsammans. Självklart är snubben som sitter brevid mig sjuk så jag har ovanligt tråkigt här. Lalala... Jaja ska väl spela lite spel eller nått

I eftermiddag är det att leka turist med syskonen som gäller

Inlägg som är modifierat av Anders


Sitter hos Anders just nu. Vi har varit och handlat mat och nu väntar vi på Therese. Igår bestämde jag ch Therese att vi skulle mötas inne i city men idag på jobbet tyckte jag och anders att det var en bättre idé att stanna inne och laga mat. Då jag glömt min mobil hemma och Anders jobb blockar hans så lånade jag en mobil och skickade ett sms till Yster tidigare idag.

Jag tycker att dvärgar är hemska människor, dom är så små och äckliga. Jag brukar följa efter dom små jävlarna när jag ser dom och bränna ner deras hus. Det borde väl lära dom att inte gå ut och vara så små och äckliga.

När jag kom hem till Anders fick jag veta att hon inte fått det. En stund innan jag dök upp hade hon ringt från stan och frågat om han hört något från mig för jag svarade inte i mobilen.

Jag känner mig som en hemsk människa!


Men vi har iaf köpt mat som Anders håller på att göra i ordning för att gottgöra henne lite. Kanske borde jag hjälpa till men finns bara en skärbräda...


ojdå...


Sitter hos Anders just nu. Vi har varit och handlat mat och nu väntar vi på Therese. Igår bestämde jag ch Therese att vi skulle mötas inne i city men idag på jobbet tyckte jag och anders att det var en bättre idé att stanna inne och laga mat. Då jag glömt min mobil hemma och Anders jobb blockar hans så lånade jag en mobil och skickade ett sms till Yster tidigare idag.

När jag kom hem till Anders fick jag veta att hon inte fått det. En stund innan jag dök upp hade hon ringt från stan och frågat om han hört något från mig för jag svarade inte i mobilen.

Jag känner mig som en hemsk människa!


Men vi har iaf köpt mat som Anders håller på att göra i ordning för att gottgöra henne lite. Kanske borde jag hjälpa till men finns bara en skärbräda...

Never Ending Love



Jag och min älskade återförenades i helgen!

Många många gånger <3




Jag saknar dig redan min älskade och jag lovar att återvända till dig igen!


=)





 

 

 

 




 


 

 

 




 

 

 


Blää


När jag äntligen får ett flyg utan mellanlandning så jag slipper stressa sönder mig för att hinna med anslutningsflyget, ja, då lyckas flygplatsen ist slarva bort ens bagage ist. Efter två timmar av att hata livet på flygplatsen lyckades dom iaf hitta skiten. Blev en taxi hem och här somande jag typ innan jag lagt mig ner.

Nu är bara frågan hur jag ska lyckas somna för att gå upp i tid till jobbet imorgon oxå..  Jaja ett senare problem.


Litet bildregn























Home sweet home


Nu sitter jag hemma hos pappa. Han håller på med maten nu så la ifrån mig mys som suttit i mitt knä sen jag kom hit och tänkte säga hej lite snabbt.

Förmiddagen spenderade jag och mamma i rastgården med vovvarna. Sen drog vi och Annki och köpte kina mat till lunch. Ska vara kvar här hos pappsen i några timmar till sen hämtar Bastian upp mig och så ska jag träffa Lollo =D

Dagens roligaste var när jag ringde lilla Mollymos och berättade att jag var hemma i Sverige =P

Men nu ska jag dricka lite mer kaffe och röka


Btw, en grej jag förträngt var allt jävla hundhår som fastnar på alla kläder


Jag är hemma!



Känns underbart men är helt slut så ska sova nu.


Men glad är jag!

<3

Bara så att ni vet =P


Prutt


Någon som känner för att skrika lite? Jag är på ett lagom irriterande grälhumör..


Kanske bara ska gå och lägga mig ist =/


Jaja


Den här dagen går väldigt långsamt. Segt segt seeeeegt...

Det är bara lunch nu. Betyder att det är tre och en halv timme kvar av dagen. Bara så att ni vet.

Måste tvätta i kväll oxå. Skulle slängt in en maskin igår men självklart var det rdan någon i huset som tvättade då.  Intressant liv eller hur? Men sen är det juh familjen på skype oxå. Så borde jag packa oxå. Ska jag bara svänga förbi hemma imorgon efter jobbet och hämta väskan.

Inte för att jag ska packa så mycket. Blir väl kanske två ombyten och någon bok jag ska ha med mig. Haha undra om det kommer se konstigt ut for flygplats personalen när dom skannar min stora väska och jag typ inte har något i den =P Men är juh faktsikt när jag åker tillbaka jag ska ha med mig massa saker inte när jag åker dit!

Lalalalalalala blablablablablabla blubbeliblupp bubbelgumsmupp hubbabubba

Oh ska köpa hubba bubba när jag e hemma =D

Jaja lika bra jag lägger ner det här nu

Välkommen till den nya veckan


Min vecka börjar med en trött Catitzi, utan kaffe på sitt måndags stressiga jobb. Yeey måndag

Stryk det där med utan kaffe. Min underbara bordsgranne kom just med dagens första kaffe =D=D

Men det här inlägget har tagit en halvtimme att skriva så ska nog jobba lite nu ist


Bra musik idag


Riptide - Sick puppies







Söndags middag


Cranberry juice och Hunky Dorys chips

Helt perfekt ;)

 

 

 


Dansk fylla


Efter lite krångel igår slutade kvällen med att jag drog till en fest med danska poolen. Intressant upplevelse att hänga med 10 personer där man knappt förstår ett ord av vad någon säger. Har en ny förståelse för hur Esben känner sig när han umgås med oss svenskar iaf =P

Men kul hade jag! Eftersom jag kom dit först vid 11 på kvällen hade festen redan varit igång i ett par timmasr och folket var fulla och glada. Jag och Esben fick jobba hårt för att komma ikapp. Speciellt då nästan all alkohol var slut när vi dök upp så vi fick vända tillbaka för att hämta öl och vodka hemma hos mig först =P

Btw, jag har sagt det förr och jag säger det igen, mobiler borde ha alkolås. Man får många ideer på fyllan som man dagen efter kanske tycker inte var det smartaste. Speciellt då sms til sverige inte direkt är billigt...

Idag sov jag till runt tre och har sen dess mest druckit kaffe och skrivit. Måste ta mig iväg till affären snart och köpa något att käka. Det enda jag har hemma är pasta, pasta sås och nudlar. Inget som låter speciellt lockande för tillfället. Udrar hur länge den där pastasåsen håller egentligen. Den har stått oöppnad i min kyl i snart en månad nu..

 

 

Är glad att det inte är jag som ska städa där idag!

 




Yeey


Kvällen är räddad!! Var lite orolig där ett tag.

Men nu måste jag stressa lite =P Hörs sen

Pusselipuss på er!


Brinner det..?



Haha har precis kommit in efter att brandalarmet gick här på jobbet. 40 min av att sitta på gräset, snacka skit och röka. Kan man inte direkt klaga på ^^



Talang

En recension av recensionen av recensionen

Okej inte direkt en recension kanske mer ett uppskattande. Jag har en fruktansvärt grinig dag idag där jag är övertygad om att varenda kund som ringer in gör sitt bästa för att vara så jobbiga som möjligt men när jag läste den här recensionen av recensionen så blev jag lite road en stund.

Anledningen till att jag från och till läser den bloggen är att jag älskar den där förmågan att kunna totalt såga någon vid fotknölarna och extrem förolämpa någon utan att egentligen göra det. Hänger ni med i vad jag menar?

Som Pezster, han förolämpar och totalt idiotförklarar på löpande band och det gör han helt öppet. Öppet, elakt och fruktansvärt roande. Schulman verkar snarare köra på taktiken att förolämpa så att människan han förolämpar inte är helt säker på om han faktiskt blev förolämpad

Det är en talang som jag helt enkalt beundrar. Och ingen bättre mästare på det finnns det än min mamma =P


Babbel på jobbet


Jag är sjukkling... Det suger! Men okej jag är inte så överdrivet sjuk. Hostar bara en massa och förlorar rösten ibland. Vilket ni kanske förstår inte är det bästa när man jobbar med support över telefon (tack för räddaren mute knappen så man slipper hosta sönder folk i telefon) Igår var det lite värre, då mådda jag som skit oxå. Men eftersom jag somnade vid typ sju igår mår jag bättre idag. Sömn botar allt ni vet =P

Annars är den här dagen lite små seg. Känns som att det borde vara lunch nu men är först om en timme.. Btw så kom jag äntligen ihåg att registrera mitt nya nummer här så jag skulle kunna mobil blogga igen igår. Kom ihåg att göra det bara för att allt skulle gå åt helvete. Dom vägrade acceptera mitt nummer. Så skickade ett mail till blogg.se och frågade om det och visar sig att man bara kan ha svenska nr =/ Suger lite menmen får väl leva med det.

Kommer ni ihåg i vintras när jag typ bara mobilbloggade =P

Idag är det lönedag oxå, yeey! Men kan typ inte röra min lön den här veckan. Ska juh åka hem och greja i nästa vecka så behöver mina pengar då. Måste oxå kolla upp om jag kan använda mitt bankomatkort hemma och vilka avgifter det är för att ta ut pengar där. De kan jag juh faktiskt kolla upp på deras hemsida nu...

Sussa sött =)



Ska strax stänga ner datorn och krypa ner i sängen. Eller okej ligger redan i sängen men krypa ner mer under täcket och sova lite. Tänkte bara vara lite ego först och säga god natt såklart!


                                                

 

 


Många samtal


Stress stress stress

Jobbig dag på jobbet...

Min helg och bildregn

Hellu!!

Har ni haft en bra helg? Min har vait skoj =)

Igår åkta jag Camilia och Lars in till city för att roa oss. Efter en frukost/lunch fika fick vi den briljanta idén att och sightseeingbuss! Eftersom man fick ett två dagars pass och vi kom på bussen så sent åkte vi bara hela turen på en dryg timme runt ist för att hoppa av någonstans. Blev lite besvikna för det stod att det skulle vara liveguide men va bara en inspelad röst.

Efter det drog vi tillbaka till Blanch och drog på bio. Blev att se Super 8. Förutom att den bliv lite överdriven precis i slutet var den grym =D Sen blev det käk och hem till house.

Idag åkte vi in till city center lite tidigare. Blev igen först en frukost/lunch sen hoppade vi på bussen igen. Den här gången tog vi en annan linje som samma företag kör och på den var det en liveguide =D vi åkte hela den runt oxå sen hoppade vi på samma som igår och hoppade av vid Phoenix park som är läskigt stort.

Där såg vi hästpolo (eller vi såg det från håll men när vi kom dit tog matchen slut så fick bara titta på när dom lallade runt och lekte lite), massa hjortar typ 10 meter bort som springer fritt där och skiter fullständing i alla människor och en några som vi tror spelade kricket. Tittade på dom i typ en kvart men lyckades ändå inte riktigt räkna ut vad dom sysslade med. Försökte även övertala dom andra att vi skulle klättra i träd då träden där är perfekta för det men gick inte så bra.

Nu är jag hemma och sitter på skype med Pappa, Anders och Therese =D


Är blandade bilder från idag och igår. Orkar inte sortera dom...

 



 

 

 

 



 

 

 

 



 

 



 

 

 

 

 

 

 


Jag är både bra och dålig idag


Idag har vait en kulig dag. Och jag har varit en duktig bloggare för en gångs skull och tagit massa bilder. Men nu tänker jag vara en dålig bloggare som är för lat för att ladda in bilderna eller berätta om idag. Håller tumarna för att jag hinner göra det imorgon innan jag drar in till city igen annars så hörs vi på kvällen

Nu ska jag kolla lite mer House och sen blir det nog att sussa tidigt


Hemma igen



Jag borde så ha lärt mig men nej. Jaja har väl alltid varit lite seg av mig.

Sen kan man juh alltid hoppas på att det är bättre nästa gång

Nej ska nog gå tillbaka till orginal planen och kolla lite House avsnitt och bara ta det lugnt

 

Btw så har jag insett att jag alltid är underklädd när jag går ut här så nästa gång har jag bestämt mig för att klä upp mig. Helt enkelt klä mig som jag brukar göra när det är riktig utgång som gäller (vilket jag av någon anleding int alls gjort sen jag kom hit) Knapp så att jag känner mig som mig själv i dom kläderna jag går runt i här. Hela tiden är det juh att man ska se någorlunda "professional" ut. Visst det är mina kläder men vafan fick mig att lämna mina favorit plagg hemma..?

I alla fall, Sussa sött


Jaha


Fyra och en halv timme efter att jag slutat jobba så har jag, tvättat, kollat tre House avsnitt, ätit Chow mein noodles with vegetables (skiter i hur snyggt dom får det att låta, nudlarna med det rutiga pkt tillsammans med några köttbullar är ändå godare), duschat, läst bloggar och spelat brainspelet på mobilen flera ggr.

Nu är jag uttråkad.

Skickade just ett mess till Johan för att kolla vad som händer ikväll. Jag måste verkligen sluta säga till mig själv att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Jag suger juh helt klart på det! Kanske är som det där med att dricka. Två fredagar i rad sa jag att jag inte skulle bli så full och jag blev ovanligt full båda gångerna. Förra fredagen ville jag supa skallen av mig och blev bara smått påvärkad... Gräset är alltid grönare på andra sidan..?

Fick svar på mitt mess, verkar som att det blir att följa rutinerna som vanligt den här heljen då =P

Antar att jag borde slänga på lite smink oxå...

 


God morgon!



Ville bara säga hej och god morgon.

Idag är det fredag och vet ni vad det betyder? Jo att imorgon är det lördag och sen är det söndag och vet ni vad det betyder? Jo, två hela dagar av sova hur länge jag vill! Och vet ni vad det betyder? Det betyder att jag är lycklig =D

Bara så ni vet lixom =P



Man måste ha egobilder!





Fail


Jag har blivit beroende av apelsinjuice igen. Alltid något som finns i min kyl.

Här om dagen när jag skulle köpa min juice så hade dom tyvärr slut på min favorit så tog en annan sort som stod på hyllan brevid. Allt var frid och fröjd. Jag kommer hem och börjar packa in det jag handlat i kylen. Öppnar flaskan och eftersom jag är den enda som kommer dricka ur den tar jag ett par snabba törstiga klunkar direkt ur flaskan. Och sekunden efter tror jag att jag ska dö. Jag hostar och fräser och springer bort för att dricka vatten.

En stund senare när jag lugnat mig tittar jag närmre på flasken. Jag hade inte köpt juice, jag hade köpt saft! Med koncentrat 1x9!!! (eller skriver man 9x1? var iaf att man skulle blanda ut skiten med 9x så mycket vatten)

Den flaskan står fortfarande kvar i min kyl. Den är farlig! Och jag tänker inte röra den!



Den onda saftflaskan


Babbel



30 min kvar sen slutar jag för dagen =D Då blir det shopping centret för fikande och eventuellt lite shoppande. Men bara lite. Va juh hyran som gällde den här veckan och då e man alltid lite extra pank.

Börjar lära mig hur min mobil fungerar nu oxå. Nästan all dötid här på jobbet sitter jag och leker med den. Ska bara räkna ut hur jag laddar ner apps oxå så blir det ännu roligare att leka då.

Btw bara för att jag skrev det i morse har han inte gjort någon mer uppdatering än så länge... Visst det brukar bara vara en om dagen men eftersom han gjorde en imorse har jag varit in och kollat minst 3 ggr idag =P

Kommer ni ihåg Shark on wheels??



Han har fått en kompis som numera bor på mitt skrivbord

Bird on wheels !! =D





Oh nu är det bara 5 min kvar !!




God morgon!


Idag vaknade jag pigg och glad =D Helt sjukt men sant!

Sen fortsatte morgonen bra med att Pezster äntligen har slutat ha semester (yeeey) Har varit inne på hans blogg minst en gång om dagen här på jobbet och människan har inte gjort en enda uppdatering på typ två veckor. Känns lite fail kanske. Men nu är jag happy iaf =P

Annars går den här dagen hittils bra oxå.. Inga jobbiga problem, inga sura människor och varmt kaffe. Men andra ord nästan perfekt. Enda sättet det skulle kunna vara bättre på var om jag låg hemme i mammas soffa med Alice och Stella i knät och drack kaffe och läste















Varför..?



Varför känns den här dagen dubbelt så lång som vanligt?

Varför känns det som att datorer avskyr mig idag?

Varför blir saker som ska vara lätta plötsligt komplicerade?

Varför är den halvfulla kaffekoppen bredvid mig iskall?

Varför kan inte hajar simma baklänges?

Varför har jag nästan slut på batteri i mobilen?

Varför ligger Aik bara 3a i allsvenskan?

Varför skriver jag ett sånt deprimerande inlägg?


Konstig dag


När jag kom hem idag så släppte jag in snubben som skulle byta något filter eller vad det nu var. Tog typ 20 min sen va han klar och drog. Gick och och började ladda hem senaste avsnittet av True blood och sen la mig och läste. Då var väl klockan 5 eller så.

Sen vaknade jag för en halvtimme sen. Extrem pigg och glad... Jag är så skillad! Nu har jag käkat lite nudlar, rökt en cigg och ligger i sängen igen bara för att inse att det här med att sova kommer gå åt helvete.

 

Tänkte kolla på True Blood avsnittet och sen hoppas på den bästa iaf

 

       


"Sovmorgon", helgen, mobilen och babbel


Säg hej till den skillade människan som i morse vaknade med mobilen i handen en timme efter att hon vaknat =/ Kändes inte så bra kanske.
Så idag leker jag duktig anställd och fuskar inte med rökpauser och så. Inte än iaf...

Annars såg min helg ganska mycket ut såhär:

Fredag, Förfest sen rundvandring i city center innan vi hamnade på någon klubb.

Lördag, sov bort halva dagen men ändå för kort, kolla film och latade mig, åkte till brors nya lägenhet och käka pizza kolla film och spela kort

Söndag, Shoppade lite (bland annat en ny bok =D), läste, grillfest på kvällen, hem och sova.

Jupp där har ni hela min helg. Jag vet jag är en extremt hängiven bloggare.

En sak till jag pajade självklart min mobil i fredags oxå. Man kan helt enkelt inte tappa sin mobil i golvet 2 ggr om dagen hur länge som helt. Funkade ett år men i frdags ville det inte längre. Var och köpte en ny i lördags, en fin liten LG smartphone men självklart låg alla mina nr på mobilen och inte i simkortet så förlorade alla nr =/ men men är väl på det sättet man blir av med alla gamla skit nr man inte behöver längre..

Lalala blablabla prutt bubbelgum lollipop ordbajsa mupp eller nått

Jaja hörs sen!