Middagen är serverad! (och uppäten men ändå)

dsc09472 (MMS)

Middagen är serverad! (och uppäten men ändå)


Bara för att



Nu ska vi strax dra iväg och köpa massa god mat. Och då det känns om att jag håller å att dö av svält är jag nog för svag för att orka skriva något vettigt. Så ni får titta på några bilder ist =)







Det var allt, tack för mig!


Här leker vi =)

dsc09471 (MMS)

Här leker vi =)


Yeey för mig! Nu känns livet lite bättre o...

Yeey för mig! Nu känns livet lite bättre och det firas med någon timmes lekande i hundrastgården =)


Säger hellu


Är hemma hos mamma en sväng nu innan jag ska dra iväg på kursfikat. Vi var iväg tidigare och ordnade med lite saker för ett möte på söndag.

Är extremt irriterad på att det snöat idag. Menar tycker det är dags för vintern att släppa taget nu. Annars är jag på ganska bra humör. Lyckades sten slockna vid tolv i går och vaknade förs vid tolv i dag så har fått mina 12 timmars sömn i natt =P

Blev btw livrädd när det plötsligt plingade på dörren hemma idag. Har juh porttelefon så alltid om någon ska komma så ringer dom först. Extremt skeptisk tassade jag iaf fram till dörren och halvt väntade mig att det var någon galen mördare eller något. Men det var bara grannen som råkat låsa in sina nycklar i tvättstugan. Inte alls lika spännande menmen

         




Kaffe e bra saker =)

dsc09451 (MMS)

Kaffe e bra saker =)


Tidsfördriv


Är hos pappa och spelar kort. Eller jag har åkt ut och väntar nu på att antingen Anders eller Therese ska vinna så vi kan spela något annat.

Vill ni veta en riktigt cool grej? Jag lagade maten idag =D Det blev stekt falukorv med pulvetmos och gurkmajonäs Visst är jag duktig !!!


Men nu förlorade Anders så ska spela ist

Så ni vet vad jag har för mig

dsc09447 (MMS)

Så ni vet vad jag har för mig


LQTM


Ligger hemma i sängen och funderar på om jag ska orka röra på mig för att slå igång tvn. Kom hem för en dryg halv timme sen och har knappt rört på mig sen dess. Har mått konstigt hela dagen, känns som att hela kroppen är ur balans.

Kvällen har jag spenderat hemma hos mamma. Vi firade henne och Eva idag med tårta och allt. Det var mysigt och trevligt ändå. Funderade ett tag på att sova kvar där men kände att jag ville hem till min säng. Therese skulle oxå hem så fick sällskap till kallhäll iaf.

Igår var jag på krogen. Årets störta fail. Tack mina tre personliga änglar för att ni fanns där igår. Tror jag ska hålla mig borta från krogen ett tag. Om inte annat lär ekonomin tacka mig för det. Fast det blir väl som alltid, jag håller mig inne en helg sen vill jag ut igen... Menmen...

 

Håller tummarna för at jag mår bättre imorgon när ja vaknar. Är alltid lättare att ignorera saker när man inte känner av det fysiskt längre.

 

Btw så var jag blond i nästan ett dygn. Eller okej min utväxt var kritvit och resten typ 17 nyanser av oranget. Ville bli av med allt det svarta och få tillbaka det lite klar rödare färgen jag hade förut. Dock blev det mörkare och mindre rött än jag tänkt så det var lite fail det med. Men är inge svart kvar iaf

 

Jag ser så extremt pigg och glad ut eller hur =P

 

Nää nu räcker det här, Gos natt och sussa sött

 


Mamma


Som ni vet spenderar jag ganska mycket tid med att vara hemma hos min mamma. Anledningen till det är att jag trivs där bättre än någon annanstans. Självklart till stor del för att det var lägenhet jag växte upp i men mest är det på grund av min mamma. Av vad jag har att jämföra med har jag och min mamma en väldigt nära relation. För mig är hon någon som jag kan prata med om allt. Någon som även om hon inte håller med mig och även om hon säger emot mig så vet jag att hon står på min sida.

Utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. Av henne har jag lärt mig styrkan att säga vad jag tycker, ödmjukheten att förstå att jag inte vet allt, självförtroendet att veta att jag räknas, förståelsen för att alla kan göra fel och respekten för att alla människor är olika.

Jag är stolt över att ha henne som min mamma

Idag fyller hon år så ville bara säga

Grattis på födelsedagen!!


...


Jag är inge bra på det här. Inte det minsta faktiskt. Hade glömt hur svårt det var. Att inte veta vad man ska säga, göra tänka. Allt blir förvirrande på grund av allt det andra oxå. Det är inte precis som att det hjälper. Kan jag släppa det förflutna och släppa in det nya? Jag vet inte. Jag är trött och det finns bara en cigarett kvar i paketet. Jag borde spara den tills imorgon men bara tanken på att det bara är en kvar får mig att vilja ha den. Läser och funderar om det har någon betydelse. Någon frågade varför jag inte sover på nätterna. Vem kan sova när det finns så mycket tankar? Bättre göra något annat. Jag gillar inte tänkandet, det har för lätt hål på min lallande lilla bubbla.


Gnäll gnäll gnäll


Jag sitter hemma hos pappa nu. Har suttit och bläddrat i flera av veckans tidningar.

En massa har det skrivits om den där dejtning sidan för otrogna. Sen läste jag även ett par olika insändare bland annat en där "Carl" skrivar om att han på stan ser massa människor med slitna kläder och skor men med nya mobiler och klagar över vart deras prioriteringar ligger.

Det båda de här fallen har gemensamt är att båda är exempel på människor som lägger sig i hur andra väljer att leva sina liv. En sak som jag helt enkelt inte förstår.

Om en människa vill vara otrogen så tycker jag att ja, det är dåligt av den personen, men det är inte min sak. Han/hon har rätten att göra det valet själv och det är väl bättre att han gör det via en dejting sida där han/hon är öppen med att han/hon (oke det blev jobbigt med allt han/hon så jag håller mig till han nu och det har inget att göra med om män är mer eller mindre otrogna än tjejer) är otrogen med den han är det med. Eller?

Lilla "Carl" däremot tar allt ett steg längre och ska lägga sig i vad andra människor väljer att spendera sina pengar på. Vad i helvete har han med det att göra? Bara för att han sen -94 bara haft 3 mobiler men icke slitna kläder ska väl inte alla andra behöva ha samma prioriteringar.

Ett exempel, jag väljer ibland att spendera 500 kr på ett par nya fina skor som jag egentligen inte behöver även om jag vet att jag knappt kommer ha råd med mat resten av månaden. Och det är mitt val.

Varför ska människor envisas med att lägga sig i saker som inte berör dom? För att gå lite till överdrift, är inte frihet att kunna själv välja hur man lever sitt liv ?


Men nu är maten klar så kan inte fortsätta gnälla över vad andra människor gnäller på =P

Snyft

Med ganska stor sorg har jag bestämt mig för att sälja de här skorna. Jag älskar dom jätte mycket men måste tyvärr erkänna för mig själv att dom faktiskt är förstora och att mina fötter inte kommer att växa.

Det är storlek 7 / 40 och dom är köpta i edinburgh, Skottland på New Look för ca 50 pund. Jag har bara använt dom en gång så de är i jätte fint skick.

Tänkte sälja dom för 350 kr. Om någon är intresserad kan ni skicka ett mail eller om ni känner mig ringa.


         

Det här är jätte sorgligt för mig för att dom är såå fina men vet juh att skor aldrig kan bli lyckliga när dom aldrig blir använda

Jag känner mig vuxen och viktig här =P

dsc09423 (MMS)

Jag känner mig vuxen och viktig här =P


Bil


Någon som är intresserad??


Hör av er!


Kaffe =D


Jag är hemma hos mamma nu. Det är ett styrelsemöte med LH Söderhöjden ikväll så tänkte att jag kunde komma innan oh dricka lite kaffe med mamma. Nu sitter hos och fixar med papper till ikväll och jag har lånat till mig en dator.

Blev ganska lite sömn i natt då jag blev inringd för att jobba vid halv åtta. Ska jobba imorgon oxå men då blir det eftermiddagen ist för på morgonen.

Btw börjar känna mig lie mer hemma i rollen som styrelsemedlem. Igår svarade jag faktiskt på ett mail där det bads om mina synpunkter gällande en sak. Jag kände mig jätte duktig =D Vi behöver inte nämna att jag bara var förvirrad angående några datum...

Men nu är det rökpaus som gäller här




Naw vad söt den är! Jag tycker om den oxå =)

dsc09421 (MMS)

Naw vad söt den är! Jag tycker om den oxå =)


Dagens fyra dåliga


En kompis på fb bad människor skriva om något brait och eftersom det känns elakt att härmas kör jag tvärt om varianten och skriver några saker som jag idag inte alls är speciellt förtjust i.

1. Vissa av SLs anställda. Vill inte dra in alla av er i det här men vissa av er verkar ha som mål att vara så irriterande och jobbiga som möjligt

 

2. Fotbollsträningar

 

3. Lata människor som bor i stan

 

4. Grus. I kombination med klackar är det fan mer ostabilt än glasklar is. Det mest irriterande med det kommer ligga kvar i flera veckor efter att all snö försvunnit och bara extrem irritera mig

 

 


Sex saker vi låssas att ni inte visste om mig


Jag sover fortfarande med mitt gossedjur Leo som jag haft sen när jag va liten och min snuttefilt som jag fick när jag fyllde 16.

 

Det finns flera böcker som jag läst från början till slut mer än 10 gånger

 

Mina favorit örhängen har jag köpt fyra gånger och slarvat bort lika många gånger det senaste halvåret.

 

Jag har (och gör det ibland fortfarande) funderat på att utbilda mig till livvakt.

 

Jag är extremt blyg. Bland nära vänner märks det inte men om jag ser en bekant ute vågar jag inte hälsa om inte dom gör det först

 

Precis som de flesta har jag två föräldrar men jag har även fyra personer som jag ser som mina extra mammor/pappor


              


Jag kan ha lekt lite i paint inatt =P

 


Ordbajsar sådär mitt i natten


Egentligen borde jag sova nu men har ingen större lust med det. Ligger i sängen och kollar runt bland lite olika bloggar. Har satt igång rose red oxå men tittar knappt. Inte för att det behövs, har sett den tillräckligt för att hänga med ändå.

Funderar på att bjuda på kaffe imorgon oxå men vet inte om jag vill...

Ett annat alternativ är att ställa klockan och sen tracka mamma och hundarna. Om inte i rastgården så finns det juh alltid kaffe...

Eller så kanske man borde ta sig in till stan och socialisera (stavas det så?) lite...

Sen finna juh alltid möjligheten att jag blir väckt för att jobba...

Fast måste juh erkänna att hur mycket jag än funderar på det här nu så bestäms det nästan helt av hur sent jag somnar och därmed när jag tar mig upp i morgon.

Faan, hela mitt liv styrs av min sömn... Lite komiskt ändå =P


                 

 

 


Som vanligt är jag överdrivet sen men nu ä...

dsc09408 (MMS)

Som vanligt är jag överdrivet sen men nu är jag klädd och har tagit mig till tåget. Ikväll blir det hemlagad middag för min del =)


Skål!

dsc09404 (MMS)

Skål!


Hej fredag =)

dsc09403 (MMS)

Hej fredag =)


Inga bekymmer



Ingen tvekan


Ingen ånger

Aldrig ingenting

Jag väljer mitt liv


 


Bara massa skitsnack i tidningen!

dsc09402 (MMS)

Bara massa skitsnack i tidningen!


Fikar med Bastian =)

dsc09401 (MMS)

Fikar med Bastian =)


Allmänt hyfs

 

För några dagar sen gjorde jag en sak som kanske inte var det smartaste men som just för tillfället verkade som en bra idé. Jag fick för mig att på tåget börja skälla ut ett gamalt par.

 

Låt oss börja från början.

 

Ni vet på pendeltågen finns det massa olika sittplatser. Jag gillar dom där som man bara sitter två på. Mest för att det är mindre chans att behöva trängas med någon annan.

Vid kanske var fjärde av dem sitter det en sån där handikapp lapp bredvid.

För att vara helt ärlig brukar jag inte tänka så långt att kolla om det sitter en sån lapp på just den platsen jag sätter mig. Och just den här dagen satte jag mig på en sån plats.

 

Jag skulle av i sundbyberg och i spånga kommer ett gammalt par på och sätter sig på platserna på andra sidan gången från mig.

Jag sitter i min egna lilla värld och sminkar mig när de sätter igång och börja prata.

Dom gnäller över dagens ungdomar. Hur ouppfostrade vi är och hur vi tror att vi äger världen. Handikapp platserna är aldrig lediga för att vi inte har någon respekt över huvudtaget.

Jag sneglar upp och inser att jupp visst sitter jag på en handikapp plats. Kanske lite dumt av mig men va faan det är inte speciellt mycket folk på tåget. Det äldre paret har juh faktiskt alla sex platser där för sig själva.


Den gamla tanten fortsätter ”Jag hoppas att de blir handikappade så att de får veta hur det känns.” Just den meningen minns jag så ordagrant för att det var en av de elakaste saker jag någonsin hört.

Att önska ett handikapp på en annan människa för att man tycker den är ouppfostrad. För att den sitter på en handikapp plats.


De äldreparet fortsätter klaga på dagens ungdom. Det mesta av det är bara upprepningar om hur vi inte kan bete oss, klagningar om hur vi ser ut nuförtiden, att vi inte har någon respekt.

 

Jag sitter där och lyssnar på dem med växande irritation. När tåget börjar sakta in vid sundbyberg får jag den dumma impulsen att säga vad jag tycker till dem.

Ungefär såhär lät samtalet:

”Hej ursäkta att jag stör. Jag ville bara säga att om ni varit artiga nog att be mig flytta på mig hade jag gärna gjort det. Men att sätta sig bredvid någon och prata om hur dålig den är, är bara ouppfostrat”


”Du skulle inte suttigt där överhuvudtaget. Du tror att du äger världen och inte behöver bry dig…”


Tyvärr avbryter jag här


”Jag kanske inte borde satt mig där men innan ni två lär er lite allmänt hyfs tycker jag inte att ni har något att säga till om.”


Dom fortsätter att skälla ut mig men ungefär här inser jag att större delen av vagnen tittar på oss och börjar undra varför jag inte bara höll käften. Som tur var hade tåget stannat och dörrarna öppnats så jag bestämmer mig för att lämna scenen..

 

Vad som stör mig mest här är att, ja, jag borde inte suttit där. Det var nonchalant och dumt och tyvärr så kommer jag säkert göra det igen. Men! Inte ens jag är så ouppfostrad att jag skulle sätta mig bredvid en annan människa och snacka skit om den. Det tycker jag är värre.

Eller är jag ensam om det?

 

Massvis av gånger får jag höra hur ouppfostrade dagens ungdomar är och hur vi saknar respekt och hur dåligt vi beter oss.

 

Min fråga är; Är ni så mycket bättre?

 

Jag är väluppfostrad. Jag är artig. Jag respekterar mina äldre precis som jag respekterar alla andra. Men i min uppfattning så kräver det ett viss mått av respekt tillbaka.

 

Vi pratar om allmänt hyfs här. Kan inte du vara artig och trevlig mot mig, varför ska jag vara det mot dig?

 

Allmänt hyfs och artighet upplever jag oftare från yngre människor. Från äldre människor upplever jag ofta nedlåtenhet, nonchalans och oförskämdhet.

 

Jag säger inte att yngre människor är änglar eller att alla äldre är idioter. Det är helt från person till person.

 

Vad jag säger är att vissa människor ska tänka sig för innan de kastar sten i glashus    


Inget kaffe och uttråkad


Personligen är jag grymt imponerad över hur tidigt jag är vaken. Är grymt imponerad över att jag faktiskt gick upp då väckaklockan ringde ist för att bara vända mig om och fortdätta sova.

Vad jag inte alls är lika imponerad över är att jag har slut på kaffe =/ Det ag hade räckte bara till en kopp och svag var den oxå..

Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt när jag inte jobbar är enkel. Jag tvättar. Försöker få lite skrivet medans maskinen går men får inte fram något vettigt. Jag skyller på bristen av kaffe

Har inte ens något vettigt att skriva här heller

Ska ta mig förbi biblioteket innan jag drar till far sen. Behöver något nytt att gör så tänkte satsa på lite självstudier. Fråga är bara om vad.

Vad tycker ni?
Vad ska jag lära mig om?


Vi stannade till på burger king och jag fi...

dsc09390 (MMS)

Vi stannade till på burger king och jag fick en krona =D


Och så säger vi hej till Sverige!

dsc09387 (MMS)

Och så säger vi hej till Sverige!


Vi är i norge!

dsc09382 (MMS)

Vi är i norge!


Resan mot Oslo har tagit sin början! God m...

dsc09380 (MMS)

Resan mot Oslo har tagit sin början! God morgon btw =P


Byebye


Nu bär det av mot sjöhistoriska =D

Ses sen



...



Jag var inte beredd på att behöva göra ett val så snart


God morgon


Jag har sovit typ fyra timmar inatt men efter min tredje kopp kaffe börjar jag känna mig som en människa. Jag är hemma hos mamma och leker hundvakt. just nu försöker en hund samsas med datorn om mitt knä =P

Det går bara skit på tv så håller på att fixa musik till bilresan i morgon. Har jag nämt att jag åker till Olso imorgon? Men mitt problem är att jag egentligen inte har ngon koll på vad jag lyssnar på. Jag och namn fungerar inte så bra tillsammans.
Hittils har det blivit lite Guns'n'roses, Green day och the beseballs. Det gäller juh att komma på musik som inte redan finns i Anders bil oxå






Glada dagar


Jag vet inte om jag visat den här bilden förut men såg den på facebook nyss och ville visa upp den.

Det är en av mina absoluta favorit bilder och jag älskar den för att även om vi ser ut som helvete ser vi så förbannat glada ut =D


Nattbabbel


Vi börjar väl med den klassiska: Sömnproblem? Nej men det menar ni inte...

Nää Men inte alls ikväll faktiskt. Faktum är att fastade totalt i en bok och sist jag minns att jag kollade på klockan var den typ elva. Fast sen ska det kanske sägs något om att jag senaste 100 sidorna kämpat en hård kamp mot sömnen för att jag ville läsa slutet och nu när det är gjort sätter jag mig vid datorn istället för att bara sova... Men vi struntar i det idag

Läste "I drottningens närhet" av Philippa Gregory. Den handlar om en ung tjej som hamnar som hov narr under Englands drottning Marias tid. Handlar mycket om hennes räddsla för inkvisitionen, hennes totala misslyckande i att undvika alla intriger kring maktkampen om tronen osv. Ganska bra bok faktiskt. Det är samma författare som skrivit "den andra systern Boleyn" och även en bok om Elizabeths första tid som drottning. Hon har säkert skrivigt fler men det är de jag har läst

 

Nu borde jag väl antagligen sova men piggnade till lite här så blir väl att glo på någon film. Men känner jag mig rätt lär jag somna 10 mintuer in. Som tur är är det sportlov och många som är lediga så är inte så troligt att jag blir ringd om tre timmar för att jobba

 

Sussa sött!


Ignorera


Idag är ingen bra dag. Idag är en dag där det känns som att allt kommer gå åt helvete. Snart går saker och ting inte att undvika längre.

Men eftersom jag aldrig hanterat motgångar bra har jag kommit fram till att skjuta upp allt en dag till.

Jag tänker gå och köpa något gott sen kryper jag ner i soffan och låter min värld försvinna in i en bok. Imorgon får bli en dag att hantera saker. Idag tänker jag inte vara med


Yeey



Tänkte bara säga att jag har fått kaffe och kaffe e bra saker!

Totalt ointressant


Så vad har jag haft för mig senaste dagarna...

I söndags var det årsmöte och jag blev med i styrelsen för LH Söderhöjden. Lite komiskt med tanke på att jag inte bor där längre utan i kallhäll men känns skönt för det är där jag känner människor och det är deras saker jag brukar hjälpa till med annars.

I tisdags (igår) var jag på en utbildning om boutveckling. (tror jag det var) För att vara helt ärlig förstod jag inte mycket men jag har iaf lärt mig skillnaden mellan boutvecklings möte och bostadsmöte.

Lite intressant att jag nästan hela mitt liv varit i närheten av den här föreningen, ofta varit med på möten, hjälp till med aktiviteter, varit på konferanser, ovs, ovs, men enda har så totalt dålig koll på hur allt fungerar... Aja jag lär mig nog tillslut.

Jag försöker komma på vad jag egentligen gjorde i måndags men det var fan inte det lättaste. Var hos pappa och åt middag och så såklart.

Sen köpte jag juh skor igår oxå =D Visst var dom fina ?! Fast inte dom bästa med halkig snö ute upptäckte jag

Nu sitter jag hos pappa igen och ska snart käka middag

Så ett totalt ointressant inlägg för alla men va fan =P


Klart mest komiska utvisningen någonsin!

dsc09369 (MMS)

Klart mest komiska utvisningen någonsin!


Mina nya älskingar =D

dsc09365 (MMS)

Mina nya älskingar =D