Fan


Men va fan jag skulle juh lämna hust och gå till affären inte ligga under täcket och läsa gamla blogginlägg. Skärpning nu!!


Det skulle jag aldrig göra!


Jag spendarde absolut inte dryga 40 minuter framför ett 10 minuters youtube klipp för att räkna ut hur man laddade ner the sims 2 igår. Och efter det så spenderade jag absolut inte flera timmar med att bygga upp en egen sim och mitt egna hus samtidigt som jag helt glömde bort familjen på Skype.

Det gjorde jag inte. För jag är en bra männsika!

Bra att det var utklarat nu.


Det här är mest ett blogginlägg för att skjuta upp faktumet att jag måste gå ut i kylan. Min tak lampa dog i måndags när jag kom hem och har inte orkat ta mig till affären för att köpa en ny än. Så dom senaste kvällarna har jag läst med endast ljuset från datorn igång. Just google är grymt för det btw. Allt det där vita ni vet.

Men det är faktikst kallt ute. Hade antagligen spenderat en kväll till utan ljus om det inte var för att jag är hungrig och har slut på mat här hemma. Sånt som händer när man aldrig orkar gå till affären ni vet.




En lite misslyckad bild på mig och mys




Tänkte bara säga Hej!






Önskelista

En av mina favoritsaker nu när vi kommit in i julmånaden (okej inte riktigt men va första advent igår iaf) är att man får göra en önskelista =D

1. Humanitys Good Works Armband - Speciellt det svarta lite kortare eller det långa där färgen kallas Midnight

     

 

2. Zippo tändare - I borstat stål

 



3. Hudkrämer, Bodybutter, Duschkräm - Egentligen allting sånt som luktar gott =D

 

4. Pistol ring - Vet en från Style by Tyra men vilken som i det stuket

 

    

 

5. OLWs ostbågar - Det jag saknar mest med Sverige!

 

6. En mysig dunkudde - Eller 5 funkar oxå

 

7. Jeffrey Campbells Lita skor - För den som känner sig extra rik (stl 39)

 

  

8. Smycken - Alla möjliga, halsband, armband, ringar, örhängen i alla möjliga varianter. Behöver nya smycken helt enkelt


Kommer inte på mer just nu men det kommer säker senare




Trött på verkligheten



                                     Jag tänker inte vara en lögn

            

Imorgon blir det tillbaka till Irland igen. Det skumma är att det ska bli skönt. Älskar att vara hos mamma och hälsa på, mysa med vovvarna, spela kort hos pappa och träffa dem man saknat. Men har lite känslan av att nu vill jag hem igen. Hem... När hände det?




Välkommen till värdelösa bloggen nr 1



Bara så ni vet vad jag har för mig tänkte jag snart ta och spela lite kort. Senare hoppas jag på en cigarett med Nuppinen och Mollymos. Imorgon blir det mer kortspel, kaffe och födelsedag. Och självklart mysa massor med Alice!





Dagen Alice blev min bebis

Min söndag


Idag har jag turistat !!

En irländsk vän hade lovat att ta med mig ut på landsbyggden så vi hoppade in i bilden och brummade iväg till ett ställe som hette Hell fire club. På toppen av ett jävla berg (hade inte räknat med den klättringen !! ) ligger ett stort sten hus som en gång i tiden ska ha varit ett spelhus. Tydligen så satt dom där och spelade poker när en av dom tappade sina kort. När han böjde sig ner för att plocka upp dem såg han att en av de andra spelarna hade hovar ist för fötter. Med andra ord var det djävulen som sen mördade alla där. Vi misstänker att det var genom att bränna ner stället med tanke på namnet. Mitt sällskap kunde inte storyn så bra.

Efter att ha hängt där uppe ett tag drog vi i väg och käkade på någon pub. Vilket nästan var dagens höjdpunkt då min mat var svingod =D

Sen jag kom hem har jag typ bara legat och spelat Diablo och snart ska jag sova.

Tyvärr glömde jag min kamera lånade några bilder från google

 

 

Och så en på mig bara för att vara Ego

 

 

 

Btw, Jag vet att ens sociala liv inte automatiskt försvinner när man spelar wow. Men jag tror att det skulle göra det för mig. När jag spelar sånna spel föredrar jag att spela själv och koncentrera mig bara på vad jag vill göra. Testade några gånger att spela Diablo online med några vänner och tycket inte alls det var lika kul som att sitta hemma själv och spela. Antar att jag är lite osocial av mig ibland


Bara lite sen


Jajaja jag misslyckades juh lite med att skriva ett inlägg i gårkväll men vad ska man göra.

Igår spenderade jag min kväll i Leixlip och käkade massa pizza, chips och kollade film och sånt. Inget tvspelande blev det men man kan väl inte få allt här i världen.

Nu sitter jag och kollar på start wars och sminkar mig. Om en halv timme kommer taxin och sen blir det middag inne i stan. Det är vinnar middagen från tävlingen vi hade på jobbet. Inte för att jag var med i vinnar teamet men ändå =P

Har seriösa funderingar på om jag ska köpa wow och börja spela. Så hemskt jag vet och börjar jag kommer jag bli så beroende att mitt sociala liv kommer försvinna helt. Men kollade en stund på när Anders spelade i morse och det såg juh så roligt ut!

    




Im back



Ja...

Hej!


Det var visst ett litet tag sen. Eh kanske mer ganska så länge sen men ändå

Sitter på jobbet nu men tar och skriver lite senare idag =)


Vill inte


Jag vill inte vara vaken nu. Vill sova i minst 4 timmar till

Varför kan jag inte altid få som jag vill..?


Fan

Luftskepp - Bättre sent än aldrig


Runt i julas skrev jag ett inlägg där jag bad om önskerubriker. En av dem jag fick var "luftskepp" (skulle göra ett ? efter men råkar veta vem som skrev det och då blir det mer sammanhängande)

Ialla fall så kom jag aldrig speciellt långt att faktiskt publicera något om luftskepp. Men nyss när jag tittade igenom arkivet på alla utkast så hittade jag det här:

Under första världskriget användes luftskepp för militära ändamål, till en början enbart för spaning. Efterhand började luftskeppen användas för bombfällning. Det gick till så att man för hand kastade bomber från skeppen. Tyskarna gjorde över 700 luftskeppsraider till England och fällde bomber. Luftskeppen användes också för olika typer av transporter och till så kallade spärrballonger. Detta var ballonger förankrade med stålkablar som förhindrade att bombplan kunde flyga på låg höjd och släppa bomber mot sina mål


Varsågod Jocke, så långt kom jag med det =P




En annan rubrik som jag faktiskt använde ^^





Och dagen bara fortsätter





Nu tycker jag att dom bara är elaka


Trötter

Min stora plan om att hitta något ikväll gick tyärr lite åt helvete då allt jag ville när jag slutade jobbet (och minst tre timmer innan) var att gå hem och göra absolut igenting

Så har spenderat kvällen på ett sätt som börjar bli standard för mig: Lite skype, massa 24 och sängen. Ungefär efter varannat avsnitt reser jag mig och går ner och röker. Jag har ett så spännande liv!

Jaja får väl ta igen det under helgen ist =P

     


    


God morgon!


Så det här med bloggandet kanske inte går så bra som jag tänkte..

Sitter iaf på jobbet nu. Åt just en ganska äcklig soppa till lunch. Irriterande för är typ fortfarande hungrig. Jaja har iaf min cola här och om någon timme blir det en cigarett och mer kaffe.

Lyckades försova mig i morse så vaknade 25 minuter innan jag började. Blev att bara ringa en taxi och slänga på sig kläder. Hann iaf i tid. Eftersom jag kom sent i måndags skulle det kanske inte vara så lyckat att vara sen igen.

Är (som vanligt tillbaka på mina funderingar att bli svarthårig igen. Fast den här gången funderar jag på om man kanske kan köpa en svart toning och ha i så att efter två tre veckor kan jag enkelt gå tillbaka till det röda. För helt ärligt, vi vet alla att jag kommer ångra mig efter någon vecka =P






Inte helt glad...



Sitter och väntar ´på att familjen ska logga in på skype nu. Kollar samtidigt´på 24. Är lite grinig på dom goda just nu. Dom är lite sviniga av sig.

Jobbet var löjligt jobbigt idag. Hade så inte alls humör för att vara där idag, allting bara krånglade för mig hela tiden. Håller tummarna för att imorgon blir bättre, ska sitta på mail då om jag förstått det ¨rätt.

Annars är livet ganska segt idag. Blir att stanna hemma, skypa och kolla på 24 resten av kvällen skulle jag tro. Inte helt fel men imorgon måste jag nog hitta på något om jag inte ska börja klättra på väggarna här





Jag blir förvirrad


Jag tror dom bara jävlas med mig nu...