Hellu

 
 
Så här har jag inte skrivit mycket alls senaset tiden. Men jag har faktiskt två anledningar/förklaringar
 
1. Jag fick en försenad julklapp i form av en fin läderinbunden dagbok. Så har väl mest skrivit i den ist när jag kännt för att skriva av mig.
 
2. Vi har fullt med newhires på jobbet så jag sitter nästan konstant med någon brevid mig som ska lyssna på mina samtal och som jag ska lära saker. Känns inte helt bekvämt att sitta och blogga då.
 
 
Annars lallar väl allt vidare som vanligt. Imorgon har Swe Pool en team night. Till Captain America och käka och dricka. Har inte bestämt mig för om jag ska med än. Först så vet jag inte om jag är sugen på att hänga med människor, just nu känner jag mest för att spendera helgen i sängen och läsa. Sen så tycker jag att det var lite oskillat av dom att planera in en team night samma vecka som man betalar hyran. Folk brukar inte direkt vara rika den här veckan. Och om vi ska ta oss iväg på sommarens semester så behöver jag börja spara lite redan nu.
 
Den semestern kan jag berätta lite mer om sen, den förtjänar ett eget inlägg =P
 
 
 
 
 

...

 
 
Prutt
 
 
 

Choklad

 
 
Vet ni vad jag ska göra idag?
 
Jag ska baka! =D
 
Först blir det till Dunnes efter jobbet och handla skit sen ska jag hem och baka. Tror att det blir nån kladd/choklad/nogat/snickers kaka eller nått. Beror lite på vad jag hittar i affären.
 
Har inte bakat på säkert 2 år. Inte sen efter att jag flyttade hit iaf. Har egentligen aldrig varit överdrivet mycket för att baka men fick för mig för några dagar sen att jag skulle göra det nu. Egenligen hade jag tänkt göra det i helgen men sen kändes det som att det blev lite mycket.
 
Ska hinna med både pizza hos Anders på fredagen och gå på dejt på lördagen. Kanske inte så mycket för vissa men jag älskar att bara lata mig på helgerna så brukar undvika att ha något bestämt alls.
 
Ska försöka uppdatera er sen om jag bränner ner köket eller inte =)
 
 
 
 
 

Rubrik

 
Så väldigt sporadisk jag ska vara i den här bloggen då.
 
I fredags blev det juh som sagt Vineyard. Inte speciellt sen kväll men väldigt mysig. Dock glömde jag Anders julklapp och födelsedags present hemma i hallen. Skillat som fan när jag till och med tagit mig tid att slå in skiten.
 
Dunderfyllan lyckades jag ist med hemma på lördagen. Hängde mest för mig själv och läste innan Daniel skulle iväg och de andra två tyckte att jag skulle ta hans plats i spelandet. Först då insåg jag hur faktiskt onykter jag var. Misstänker att de andra två tyckte jag var smått jobbig =P Men jag hade iaf kul när jag sprang runt och sköt monster i Borderlands 2 utan att egentligen ha någon som helst koll på vad jag sysslade med!
 
 
Söndag blev en riktig bakisdag med pizza och chips i sängen där jag spenderade större delen av dagen. hängde kanske nån timme på kvällen i soffan därnere, annars låg jag bara och läste och kollade serier.
 
Hittade btw några bilder från nyår på Rebeccas blogg som jag så fräck snodde två av. Väldigt smickrande bild på mig såklart. Lite deprimerande att jag alltid hatar mig själv på bild menmen
 
 
Rebecca är en sån där människa som jag är lite imponerad över då hon faktiaskt lägger ner lite tid på sin blogg
 
 
 

Vineyard

 
 
Fredagar är jävligt härliga ibland. Humöret stiger av bara vetskapen av att imorgon behöver jag inte jobba. Aldrig innan jag flyttade hit har jag uppskattat fredagar lika mycket. Vilket antagligen var för att jag aldrig jobbat riktigt normala tiden men ändå.
 
Ikväll blir det (suprise suprise) vineyard för mat och öl. Anders ska komma och käka med oss oxå. Då ska han få sin julklapp som fanns här på Irland och min födelsedags present eftersom han fyllde år i veckan.
 
Har tidiga passet idag så blir nog att åka hem nån timme innan man promenerar bort dit. Tror jag spendera tiden med att för supa. Har ett sug efter att bli riktigt jävla full idag =D
 
      
 
 
Jag senare ikväll =P
 
 

Fucking tisdag

 
 
Den här dagen är seg och suger.
 
 
Så väldigt väldigt många människor
 
 

Min helg?

 
Har ni haft en skön helg?
 
För mig har det varit ganska lugn. Har spenderat större delan av tiden med att spela Saints row 2 men Andreas. Jag har fastnat helt. Tycker det är skit kul att springa runt och skjuta men måste erkänna att jag verkligen suger på att köra bil i det spelet. Helikopter och flygplan klarar jag men fyfan för dom där bilarna.

 
Det enda andra jag gjort i helgen var i lördags kväll då det blev spel och alkohol i Sanna och Håkans nya lägenhet. Faktiskt kul även om jag förlorade på både pictionary och Monopol men va fan kan juh inte alltid vinna =P
 
Igår lyckades jag även tvätta och städa lite. När Andreas och Mattias drog och handlade mat till veckan stannade jag och Daniel och städade lägenheten. När vi ändå höll på var det lika bra att fortsätta in till sovrummet så man fick det gjort. Sen när dom andra kom hem spelade vi lite mer igen =)
 
 

God morgon

 
Nu var det måndag och jag är tillbaka på jobbet. Bestämde mig för att börja sex ist för sju och åka taxi in till jobbet med pojkarna. Ingenting händer här så här tidigt men det är skönt att kunna smita en timme tidigare.
 
Har hört att mitt konto ska få en (eventuellt två) ny person idag. Man har juh manpower training första veckan man börjar men dom brukar gå runt med dom så att dom får hälsa på sitt nya team så ska bli spännande.
 
Berättade jag btw att jag fick jobbet jag sökte där före jul =D Helt bäst!
Vet inte så mycket mer än att jag fått det och att det med största sannolikhet kommer ta minst en månad innan jag får byte. Berättar mer när jag vet mer. Ville bara säga att det är helt bäst!
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig?

 
Så jag övergav er lite i veckan. Jag vet. Dåligt gjort av mig kanske men va fan.
 
Som jag skrev i tisdags blev det ett lite långt pass den dagen. Tanken var att jag dagen efter skulle smita redan vid två men självklart med min tur dök ingen annan av mitt team upp. Så inte bara blev det en heldag där, utan även övertid då jag var tvungen att täcka linan. 
 
Samma sak hände dagen efter men då var iaf en av kvällspersonerna söta och kom in lite tidigare så jag slapp sitta kvar till fyra.
 
Vore det inte för Sanna som höll mig sällskap tisdag och onsdag hade jag nog blivigt galen. Nu har iaf fått be mesta av sina behörigheter klara så om det händer igen kan hon hjälpa mig mer med samtalen =)
 
Väldigt underbart var det idag då resten av folket dök upp. Måste erkänna att jag sket i att jobba en stor del av dagen bara för att njuta av att slippa.
 
Nu sitter jag i soffan här hemma och väntar på att Andreas ska sluta jobba om en kvart. Då ska vi spela något spel som tydligen påminner om GTA. Skjuta folk och stjäla bilar låter juh faktisk skoj :D
 
 
 

En lång dag

 
Har nyss kommit hem efter att ha jobbat ett 17 timmars pass. Tyckte det lät som en bra ide när jag fick förfrågan då det rör sig om så mycket övertid och röddag grejs men kan säga att jag började ångra mig 12 timmar in i skiten.
 
Sen blir det bara bättre då jag ska vara på jobbet igen om 7 timmar. Dock drar jag redan vid halv 2 så blir skönt det iaf.
 
Nä men nu ska jag väl ta och krypa ner i sängen och sova lite. Får berätta mer om mitt nyår imorgon =)