Ibland måste man unna sig att säga nej tac...

dsc09357 (MMS)

Ibland måste man unna sig att säga nej tack till jobb. Nu somnar jag om !


Den största anledningen till att jag bland...

dsc09355 (MMS)

Den största anledningen till att jag blandar in mig i det här: smörgåstårtan!


Jag och mitt kaffe väntar på att årsmötet ...

dsc09354 (MMS)

Jag och mitt kaffe väntar på att årsmötet ska börja. Jag mår som skit men jag är hög på kaffe och har 14 lager smink på mig så förhoppningsvis syns det inte för mycket


Min alkohol är på väg till ett ställe och ...

dsc09341 (MMS)

Min alkohol är på väg till ett ställe och festen jag lovat jag ska till är på ett annat ställe. Min lön är elak och kommer först på måndag. Helgen har för få timmar och för mycket att göra. Det finns inga lediga lastbilar att hyra. Jag ska i ett redan överfullt hem tömma ett rum så att en till människa kan flytta in. Jag har spillt kaffe på min kjol men hinner inte hem för att byta om. Jag har ingen aning om hur man klär sig till ut styrelsemöte. MEN jag har kaffe =D


Krig



Har precis tittat på Snapphanar. Det kriget mellan svenskar och danskar utspelades för drygt 300 år sen. För 300 år sen dödade alltså svenskar och danskar varandra för att vinna land.

 

Idag är det en omöjlighet för oss. Att vi skulle springa omkring och skjuta varandra. Vi lever i fred, vi är civiliserade, det är en annan tid, vi kommer inte hamna i krig.

 

Men om vi tänker efter lite nu. För ca 100 år sen var det första världskriget

För ca 70 år sen var det andra världskriget. För min generation är det något man lär sig om på historie lektionerna med andra ord något som hände för länge sen. Men egentligen så ligger det närmre, chanserna att din mormor/morfar/farmor/farfar minns det är ganska stora. Och om dom levde då är det väl ändå inte så länge sen.

 

Visst vi i sverige var inte direkt inblandade i något av krigen. Men precis som resten av världen kände vi av det. Sen ska vi inte glömma att vårat närmsta grannland Norge faktiskt var inblandat i kriget.

 

Men visst det var ändå nästan 70 år sen, världen har förändrats sedan dess.

 

Har den verkligen det?

 

Just nu ligger ett av världens största makter i krig med ett annat land; Irak.

Kanske inte krig så som det såg ut för 70 år sen. Det är inte två länder som slåss om landmassa. Det är ett land som invaderat ett land som ligger tvärs över världen för att rädda det från dess tyrannistyre. Eller för att de vill åt oljan. Anledningen är inte viktig här utan det viktiga är att de faktiskt ligger i krig. Ett krig som vi har soldater i.

 

I det här kriget mördas människor. Soldater och oskyldiga. Vi säger att det är för att rädda folket. Om det stämmer eller inte tänker jag inte lägga mig i. Om kriget är rättfärdigat har jag varken kunskaperna eller intresset att diskutera.

 

Detta kriget som vi har styrkor i gjorde att Sverige utsattes för en attack. Visst det var den absolut sämsta attacken med den absolut mest korkade personen som inte lyckades göra något annat än att ha ihjäl sig själv. Om den här typen ens har några riktiga anknytningar till Irak eller om den handlade på eget bevåg vet jag inte. Och har inte heller det med saken att göra.

 

Poängen är att vad är det som säger att vi inte kommer hamna mitt i ett krig på riktigt?

 

Kanske jag bara svamlar här men jag kan ändå inte låta bli att undra, Är det verkligen så omöjligt som vi tror att Sverige kan bli inblandat i ett nytt krig?


Jag säger så mycket intressant att det är imponerande !


Behovet av att tvätta bort sminket kämpar mot viljan att ligga kvar i sängen.

Största anledningen till att jag skriver nu är för att skjuta upp beslutet. Måste verkligen köpa sminkborttagnigns sevetter igen...

Ikväll blev det födelsedags firande (två idag och en igår) i sundbyberg. Vart en lugn kväll för mig då jag var trött som fan och sen så ser man på min ekonomi att det är lön om två dagar. Dock blir det ordentligt firande på fredag.

 

Sjukt störigt har det varit att jag glömde mobilen hemma när jag Anders kom och hämta mig för att åka till pappa. Löjligt hur beroende man är av den saken. Som tur var kan jag vissa nummer i huvudet så kunde ringa Lollo för att få Sebbes nummer så jag visste vart folket befann sig.

Nej nu är jag kissnödig oxå så blir att lämna sängen ändå

Sussa sött


Aj


Torsdagen den 10e kommer bli en smärtsam dag...


Min vecka


Kom hem för en stund sen men har redan hunnit slänga in en maskin tvätt och få igång min sega dator. Tnäkte lata mig en stund vid datorn innan jag ska hänga upp tvätten. Sen blir det att duscha och göra sig iordning.

Ikväll blir det kurs fika med skrivfolket. Kulit med tanke på att vi senaste tiden inte haft så många fikor. I alla fall inte som jag varit med på.
Efter det ska jag se om jag kan lura en sjukling till kaffe drickande och en cigarett.

Imorgon ska jag på födelsedags firande för två personer jag typ nyss lärt känna. Ska bli kulit men måste se til att Bastian följer med så att det är någon där jag känner ordentligt. Jag vet jag är en fegis... Men fört blir det självklart pappa imorgon

Egentligen skulle jag åkt till Saara i helgen men pratade med henne tidigare idag och kom fram till att det passar oss båda bättre om jag kommer nästa helg istället.

Men eftersom jag är i stockholm över helgen så blir det ist årsmöte på söndag. Mitt första årsmöte oxå. Eller aa mitt första då jag faktiskt ska lyssna på vad som sägs och inte bara är där och leker i barnrummet eller är där för att hjälpa till med kaffet. Sånt har jag redan gjort ett par gånger. 



 


God morgon!


Sussat sött?

Det har inte jag. Slocknade på soffan fullt påklädd. Vaknade till någon gång tidigt i morse men orkade inte mer än dra till mig filten och somna om.

Nu sitter jag hos mamma och dricker kaffe. Hon ratar med Eva  telefon så passar på att skriva lite här.

Glömde btw berätta att ja var med i tidningen i tisdags. Expressen för att vara exakt. Inget större det var bara någon därifrån som läst mitt inlägg om facerape och vile ställa några frågor. Vet inte hur det såg ut då jag missade att köpa tidningen. Lite oskickligt

Men nu ar mamma pratat klart =)

Bara så att ni vet


Som ni märkt har jag bara mobilboggat senaste dagarna. Det är för att jag är ganska mycket utan internet (igen) oh hoppas att det nsrt kommer komma igång igen.

Jag har funderat mycket på att skaffa ett eget internet avtal så att jag i framtiden kan slippa det här krånglet men har bestämt mig för att vänta och se hur det blir med min lilla dator först då det inte spelar så stor roll när jag bara har den stora som suger

En annan sak som ni säker märkt är att jag bloggat mycket mindre den senaste tiden. Speciellt sedan efter julen.
Och det komer antagligen fortsätta så.

Jag kommer inte sluta blogga och jag kommer fortfarande ibland göra massa inlägg samma dag och så vidare. Men det kommer även vara så att jag ibland inte bloggar på några dagar.

Det är lite svårt att förklara men det känns bäst så.

Ville bara berätta det för er så ni inte blir irriterade över min frånvaro här =)



Lyxmiddagen är serverad =)

dsc09339 (MMS)

Lyxmiddagen är serverad =)


Skål och hej!

dsc09338 (MMS)

Skål och hej!


Hellu



Suger på bloggning jag vet

Men säger hej iaf





Stella där i bakgrunden säger oxå hej =)


God morgon =)

dsc09323 (MMS)

God morgon =)


Är man uttråkad slutar det med att man bli...

dsc09320 (MMS)

Är man uttråkad slutar det med att man blir färgglad


Jag säger prutt till världen. Väckt för ti...

dsc09319 (MMS)

Jag säger prutt till världen. Väckt för tidigt för att jobba när jag egentligen planerat att sova länge. Tips till alla människor där ute, vill ni att jag ska säga ja till något, fråga mig när jag sover...


Jag måste bara lära mig att hålla käften =/

Jag måste bara lära mig att hålla käften =/


Spenderar söndags kvällen i soffan med Sex...

dsc09292 (MMS)

Spenderar söndags kvällen i soffan med Sex and the City. Imorgon blir det att skaffa nytt internet


Bara så att ni vet vad jag har för mig =)

dsc09282 (MMS)

Bara så att ni vet vad jag har för mig =)


Kaffe e bra saker!

dsc09279 (MMS)

Kaffe e bra saker!


yeey =/

dsc09274 (MMS)

yeey =/


Dagens


Bästa: Första gången i mitt liv som jag ätit fyrarätters middag

Sämsta: Pojkarna på tåget som ville att jag skulle med på fest. När jag tackat nej och bestämt stirrade på min mobil för att slippa så spenderade dom tre stationer med att prata på ett annat språk och glo på mig. Hatar sånt

Roligast: Människan på tåget som flyttade mobilen till munnen när han pratade och sen tillbaka till örat när han skulle lyssna. Lite svårt att förklara men det såg extremt kulit ut =P

Godaste: Löjromstoast. Mycket godare än jag trodde

Pinsamaste: Började tjafsa med grannen i tvättstugan. Enligt mig hade jag bokat tid kl 11 och hon hade snott maskinerna. Enligt henne hade hon bokat tid kl 11 och jag var väldigt irriterande. Det pinsamma var att närjag släpat ut henne för att visa att jag bokat kl 11 visade det sig att jag bokat kl 14


Misslyckande:
Klackar i det här vädret...




Sminkad och fixad. Nu är det bara att byta...

dsc09273 (MMS)

Sminkad och fixad. Nu är det bara att byta om och ge sig ut i kylan =)


Sussa


Som rubriken antyder ska jag nu sussa. Och göra det på riktigt inte bara byta datorn och soffan mot tvn och sängen. Inatt behöver jag min skönhetsömn =)



 

Suddiga jag, redo för sängen


Sex i skolan


Hade tänkt (när jag hittade orken) skriva ett inlägg om en sak jag läste i tidningen idag. Det där med en lärare som bett sina högstadie elever skriva en text om en sexuell upplevelse.

Men innan jag kom längre i den planen (som helt ärligt antagligen aldrig blivigt av) tittade jag in på en av mina absoluta favorit bloggar och såg att han redan skrivit om det och dessutom uttryckt nästan exakt samma åsikter om det som jag har. Och antagligen mycke bättre än vad jag skulle lyckas med.

I alla fall tänker jag köra största graden av lathet här och helt enkelt länka er till den texten


Btw, Älskar hans texter!
Btw 2, känns som att jag hakat upp mig lite på frasen helt enkelt senaste tiden




Kedjebrev


Okej, vanligtvis hatar jag kedjebrev. Dom är bara jobbiga och onödiga. Och jag hatar hotet som nästan uteslutande finns i slutet "Om du inte skickar det här till X personer blir du olycklig" eller något liknande.


Men det här testet, som jag fick i ett kedjebrev, var faktiskt lite roligt. Jag tänker inte skicka det vidare men kan tracka er med det.



Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.
FÖLJ INSTRUKTIONERNA – FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!
Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt blev
verklighet efter bara tio minuter… MEN FUSKA INTE!!
Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ
bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som
sagt och det är i alla fall värt ett försök.
Ta först fram en penna och ett papper:
När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
Gå nedåt rad förrad – en rad i taget – läs inte i förväg för då förstör
du det roliga!!

1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.

2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.

3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
motsatta könet.

Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!

4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
5:an och 6:an.

Fuska inte för du kommer att ångra det!

5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.

6. Slutligen, önska dig något.

Här kommer då nyckeln till detta:

1. Du måste berätta om detta för ”antalet du skrev invid 2:an” stycken
personer.

2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.

3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
med.

4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.

5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.

6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.

7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.

8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.

9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.

10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.



Den var faktiskt lite rolig... Kan avslöja att jag vid 4an skrev mamma =P

 


Väntar


Sitter och väntar på Anders som är söt nog att komma och hämta mig =)

Kom ingen avi i posten dock så blir väl att ge en försenad present nästa vecka..

Mitt hår e fortfaande blött och orkar inte fixa med det så lär väl ha en snygg frisyr om några timmar. Fast det lär väl inte sklija sig så mycket från min vanliga rufs frisyr så spela roll.

Men nu kom Anders

Byebye

Drömt söta drömmar?



Har varit vaken i kanske en halvtimme nu. Lite at sova bort dagen men blir liksom så när ingen ringer och väcker mig på morgonen för jobb. Och om ingen gör det kan jag juh lika gärna sova. Finns ändå inget kulit att göra innan 12 på dagen.

Snart borde jag hoppa in i duschen. Ska juh till pappa och fira bror idag

Grattis Mattias på 30 års dagen!!

Okej egentligen fyllde han år igår men vi ska fira honom idag så kan juh låssas lite.

 

Håller tummarna för att när posten dyker upp finns det en avi med. Annars har jag ingen födelsedags present att ge honom. Jag måste lära mig att ica här inte funkar som ica hos mamma. Där fick man hem avin samma dag eller dagen efter den kom till ica. Här kan man få vänta flera dager innan den dyker upp =/

Ska lata mig en stund nu innan jag börjar göra mig iordning

 


Nej nu blir det att somna till en film. Al...

dsc09253 (MMS)

Nej nu blir det att somna till en film. Alltid när jag ser den här filmen börjar jag tänka på Nuppinen <3 "As God in my world"


Blää


Jag är såååå uttråkad!!

Inte känner jag för att sova heller...

Prutt!!

Är det bara jag som brukar roa mig med facebook tester när jag är uttråkad btw?

I alla fall verkar dom inte ha så ljus syn på mig där ikväll













House


Yeey för att jag hann hem innan House börjar =D Eller okej yeey och tack för skjusen =)

Det är faktsikt en av de serier jag gillar bäst, House. Mest för att Hugh Laurie är grym i den rollen. Gillar nog alltid de lite mer osympatiska karaktärerna bäst nu när jag tänker efter. Undra om det säger något om min karaktär..?

Aja, resten av kvällen ska spenderas med att lata sig framför tvn tror jag

Pusselipuss så länge


 


Här är det kaffe och skitsnack som gäller....

dsc09066 (MMS)

Här är det kaffe och skitsnack som gäller.. Snart ska jag dock åka hem och dö lite, har huvudvärk =/ Btw vad bra jag är på att ta dina bilder. Menar vem vill inte se en suddig nästan tom kaffe kopp...


Tanten här


Nyss hemkommen här. Det blev att jobba fast jag hade tänkt ignorera telefonen om den ringde i morse. Men igår påminnde min kära mor mig om att hon fyllar år nästa månad. Det jag kom på då är att det inte bara är hon, Eva och hon fyller år med två dagars mellanrum.

Presenter=kostar pengar

Men jag jobbade bara eftermiddagen, skönast att bara jobba halv dag.

Det jobbiga nu är att jag snart måste springa ut igen. Trodde jag hade ett oöppnat cigg pkt här hemma men det verkar ha rymt så snart blir det att ta sig iväg till affären.

Men annars är det en bra dag, jag fick idag höra "Jag tycker om tant, hon är snäll." Räknar man bort att jag blir kallad tant så är jag överlycklig över det =D

Bara så att ni vet det, jag är snäll och omtyckt !! =)

Förrvirrat


Svarta tankar flyger runt. Kanske snarare gråa. Ljusa som blir mörka och mörka som blir ljusa. Men så är väl livet. För att använda en klyscha så är livet varken svart eller vitt, bara olika nyanser av grått.
Allting känns lite skevt. Som en spegelbild där glaset är sprucket, det är nästan exakt som det ska men ändå helt fel.

Jag vet egentligen inte vad jag vill få sagt. Om jag ens vill få något sagt. Tror jag bara vill reda ut mina egna tankar, räkna ut vad som egentligen lallar runt i mitt förvirrade lilla huvud. Ibland hjälper det att försöka skriva ner det men oftast inte.

Om inte annat så blir det här ett meningslöst litet blogginlägg...

Hur kan man vilja något samtidigt som man inte vill det alls? Hur kan egentligens ens vilja vara så splittrad. Som när man ätit massa chips och man är jätte mätt. Trots att man vet att man kommer bli illamående vill man äta lite till. Vilken fin liknelse, kanske ska satsa på att bli poet.

Känns som att det här börjar spåra ur lite så tar och ger upp ist.

Om någon fattar vad jag babblar om får ni gärna berätta det för mig, för jag har ingen koll

Som vanligt säger jag inget vettigt


Nu är jag hemma igen. Kände mig så skicklig när jag kom hem och insåg att inte bara hade jag glömt släcka lampan när jag gick imorse, jg hade även lämnat både tvn och datorn på. Hej elräkning =/

Men för att se det på den ljusa sidan så slapp jag vänta ett halv år medans datorn startades upp. Börjar starkt avsky den här datorn måste verkligen ta tag i att lämna in min lilla. Fan skulle juh frågat anders om han hade sladd för att koppla datorn till en annan skärm.

Om du läser här Andes, har du en sån sladd?

Nu ska jag ta och svara på mail jag skjutit upp i över en vecka

 

Pusselipuss


Besvikelse


Blev en stund jätte lycklig då jag såg att Iron fist har kommit ut med en ny kollektion (Det var där jag köpte drömskorna förre våren) Började redan räkna på hur mycket jag får i lön nästa månad och hur många skor jag hade råd med.

Sen gick jag in och kollade på de nya skorna.. Och då var det inte lika roligt längre..

Det här året har de enligt min mening totalt misslyckats med skorna. Inte alls snygga någonstans =/

Men en kort stund var jag lycklig!

Förra året


Det här året




Ego ego ego =P








Jag ville bara påminna om att kaffe är bra...

dsc09245 (MMS)

Jag ville bara påminna om att kaffe är bra saker!


God morgon


Nu har jag ätit en super god frukost så är ganska nöjd med livet. Hade tänkt brygga lite mer kaffe strax och gå ut och ta en cigarett =)

På tv går bara skit så jag och mamma underhåller oss själva ist. Vilket antagligen är lika bra.

Om några timmar ska hon till jobbet och jag ska hem till pappsen




Och kaffet är på gång =D

dsc09244 (MMS)

Och kaffet är på gång =D


Natti natti


Jag ska ta en lång dusch sen är det sängen som gäller för mig. Ska upp tidigt imorgon, mamma kommer någon gång mellan 9 och 10 och hämtar mig.

Eller okej jag lär inte sova men ska krypa ner i sängen och kolla någon film iaf

Imorgon är det en ny vecka =)

Sussa sött




Babbel


Jag har haft en lugn dag. Passande en söndag. Mest varit hemma, druckit massa kaffe och skrivit. Inte för att det har gått speciellt bra, har inte kunnat skriva något vettigt alls idag.

Vad jag vil få ut bara virrar runt inne i huvudet men jag får inte ner det på papper. Titta bara på den meningen "virrar runt inne i huvudet" vad är det för nått? Nej har jag nu någon talang för att skriva så har den tagit semester idag.

Jag är ledig imorgon och tänker tacka nej om dom ringer. Tänker åka till mamma på förmiddagen och fika ist. Har inte träffat henne sen Yster flyttade i tisdag och det var inte direkt någon tidpunkt för att vara social. Sen blir det pappa en stund på kvällen men vi blir nog inte kvar så länge. Min halvbror fyller år på tisdag så hans mor ska komma från göteborg imorgon kväll.


Shit måste köpa en present åt honom. Det hade jag glömt ...

??





...

 

 


Ordbajsar


Jag ligger nerbäddad i soffan och kollar på Oz. Antagligen borde jag sova, är trött som skit. Men har total fastnat. Skit samma egentligen, ska juh inte upp någon speciell tid imorgon.

Undra vad det egentligen är jag gillar med den här serien. Det är juh faktiskt nästan uteslutande våld, mord, våltäkter och bara allmänt deprimerande att se.
Men sen så är det dom där ljusa stunderna i den. En av mina favorit kärlekshistorier och en story om syskonkärlek som gjorde att jag fastnade för den från början. Båda helt sjuka och destruktiva så att det nästan är löjligt. Men ändå vackra på något skumt sett. Eller är det sätt? Blandar alltid ihop de två...

Sen kedjeröker jag oxå. Har lagt mig i delen av soffan vid balkongdörren som nu står öppen så att jag kan röka inne. Fusk fusk jag vet men vadfaan, det är kallt ute! Okej nu är det ganska kallt här inne oxå men har det ganska varmt och mysigt under täcket. Plus att jag slipper resa på mig vilket egentligen är hela grejen.

Natten som va hade jag riktigt skumma drömmar. Minns inte mycket av dem men gjorde något som jag inte gjort på flera år. Jag vaknade av att jag grät =/ Det enda jag minns av drömmen var att vi firade något och det var sommar. Låter som en ganska lycklig dröm men när jag vakna var jag iaf inte glad. En sån där sak fuckar upp en huvud totalt. Flera timmar efter att jag vaknat var jag bara jätte nere men hade ingen aning om varför
Nej låt oss inte göra om det fler ggr...

Faan kl är redan halv tre..

Gjorde btw en inbakad fläta efter att jag badat tidigare så imorgon kommer jag ha fina lockar =D Det bästa tipset jag kan ge någon när det gäller frisyrer: ta en dusch, gör en inbakad fläta som du sover med ochnär du tar ut den på morgonen så borstar du inte utan drar bara fingrarna lite igenom håret. Snyggare i håret blir du inte. Inte med min skicklighet iaf.

Nej nu måste jag byta dvd skiva så sussa sött


Min helg


Torsdag

Spenderade halva kvällen med att vänta på en viss person som är segast i världen. Efter att ha halvt dött av hunger blev det middag på Mcdonalds (stans bäste inneställe ni vet) sen blev det biljard på söder i en timme eller två. Sen kan ni inte gissa vart jag hamnade, på en jäkla kareoke bar (!!) Och nej jag sjöng inte. Det krävs mer sprit än vad jag hade råd med för att få upp med på en sån scen. Men det var lite roligt att kolla på andra människor som gjorde bort sig. Även om några var deprimerande bra.

 

I vanlig ordning missade vi sista tåget men tack vare vänner som tycker synd om mig slapp jag nattbussen

 

Fredag

Spenderade förmiddagen med att försöka inte somna, eftermiddagen på jobbet görandes samma sak. Efter jobbet hände något väldigt stort, jag stor handlade mat !! Oja visst är ni riktigt imponerade av mig =D Kvällen blev vin drickande och fnitter i lite för stora mängder. Vilket resulterade i en trasig klack halvvägs hem. Lagom irriterande... =/

Lördag

 

Jag och syskonen köpte tacos och spenderade kvällen med kortspel hos pappa. Mysigt mysigt men som vanligt åt man så mycket att det känns som att man borde rulla hem... Men det var gott.

Och nu sitter jag här och skriver ett blogginlägg och kollar på tv. Intressent liv jag har, jag vet

 




De tre bilder jag lyckades ta i torsdags

 





Korkat


Korkat korkat korkat! Fan fan fan! Hur kunde jag missa det? Hur kunde jag låta det gå så långt? Dumt och meningslöst är vad det är. Den stora frågan nu är, hantera eller förtränga..? Känner vi mig rätt blir det det senare alternativet...

Fan!

Jag håller på att få ett frispel. Ville gö...

Jag håller på att få ett frispel. Ville göra ett blogg inlägg och så men mitt internet fuckar ur totalt. Kopplas upp och kopplas ner var tionde sekund typ. Suck! Aja nu får jag ge upp det här så jag hinner med bussen och inte blir ännu senare. Hörs i natt eller imorgon =)


Lill söndag eller?

dsc09208 (MMS)

Lill söndag eller?


Segast i stan


Vet att jag inte bloggade  något igår men gjorde egentligen ingenting. Sov, jobbade, var hos pappsen sen hem och sov mer typ.

Idag är jag helt slut, är första gången på flera veckor som jag jobbat heldag. Och inte var det planerat heller utan blev inringd kl 8 imorse. Efter fyra immars sömn =/

Just nu känner jag mest för att byta om till pyjamas och hoppa ner i sängen och glo film resten av kvällen. Men ist får det bli en dusch sen göra sig i ordning för att fra ut och spela biljard. Är iaf inget man behöver vara fin klädd för =)

Nej nu var det duschen som gällde.. Hörs sen!


Flytt avslutad!

dsc09199 (MMS)

Flytt avslutad!


Första laddningen inne. Nu är det rökpaus ...

dsc09198 (MMS)

Första laddningen inne. Nu är det rökpaus sen sista laddningen kvar


Nu har vi packat in första laddningen och ...

dsc09194 (MMS)

Nu har vi packat in första laddningen och tagit en kaffe och cheeseburgare rast


Flytt dagen börjar med att vi har fel nyck...

dsc09193 (MMS)

Flytt dagen börjar med att vi har fel nyckel till nya lägenheten. Så nu står vi alla här och väntar på människor med rätt nycklar. Yeey...


Babyrumpor och hårfärger


Jag sitter med ett badlakan om huvudet just nu. Har färgat håret, vilket var påtiden med tanke på vilken utväxt jag haft senaste veckorna. Det blev en röd färg den här gången. En av anledningarna till att jag tagit sådan lång tid på mig att köpa en färg är att jag har haft löjlig beslutsångest över om jag skulle välja rött eller svart.

Nu är det väl någon mix med röd botten och svart med röda skiftningar i resten av håret.

Har dessutom varit tjejig och lagt en ansiktsmask medans jag satt med färgen i. Älskar hur mjukt och lent ansiktet blir efter, som en liten baby rumpa. Tror jag iaf för har nog aldrig rört vid en babyrumpa egentligen.


Nuy blir det att somna till någon film. Ska upp tidigt imorgon för att hjälpa Yster flytta. Igen. Förhoppningsvis blir vi klara tillräckligt tidigt för att jag ska hinna med kusträffen på kvällen. Var så överdrivet länge sen sist.

 

Sussa sött!