Babbel i väntan på kaffe

Haha så mycket för att jag inte skulle ha tid att blogga något när jag nu någon dag senare är tillbaka. Sitter vid datorn hemma hos pappa nu och väntar på att kaffet ska bli klart. Är skönt att bara sitta här, dricka kaffe, läsa tidningen och spela kort. '

Bara jag tänker på närmaste veckan blir jag stressad. Känns som att varje minut är full planerad med grejer jag måste göra. Vilket självklart inte är sant men då jag är van att inte planera saker överhuvudtaget och nu har saker jag måste göra varje dag blir jag lite förrvirrad.

Värst är att jag lyckats dubbelboka mig en av kvällarna framöver. Så nu måste jag bestämma vilket jag ska ställa in. En sak vill jag inte skippa och en sak borde jag inte skippa. Irriterande tanke...

Ska fejk fira min födelsedag med familjen i helgen eftersom jag hinner åka innan jag fyller år. Det ska bli skojit. Försökte komma på vad jag önskade mig och hittils har jag kommit fram till:

  1. Pyjamasbyxor
  2. digitalkamera
  3. webcam
  4. Presentkort på kläder. (Blir juh dresscode business på nya jobbet)
  5. Mp3 hörlurar
Kommer säkert på mer men det får duga för nu.. Och nu är kaffet klart =)


Hej och hejdå och ses sen =)


Jag har inte alls haft tiden eller tillräckligt med sinnesro att blogga senaste tiden. Antagligen kommer jag inte ha det de närmaste två veckorna heller. Men tänkte att jag iaf kunde berätta för er vad det är som händer och ge er en förklaring till min frånvaro.

Om typ två veckor kommer jag flytta till Irland. Närmre bestämt till Dublin. Där kommer jag börja jobba med teknisk support kl 9.30 den 6:e juni.

Yeey för mig !!

Men hela flytten medför en massa saker som jag måste göra. Bland annat tömma min lägenhet på alla grejer, hitta boende på irland, köpa resväska, hitta plats åt allt jag inte orkar ta med mig men inte kan slänga och sen såklart träffa alla människor jag kommer sakna som fan!


När jag väl flyttat och kommit till ro därborta planerar jag att börja blogga igen. Och blogga lite mer än jag gjort senaste månaderna. Så då kan ni följa bloggen som handlar om mitt liv i Dublin ist för mitt liv i Stockholm =)


Pusselipuss på er sålänge




VM =D



Jupp det är sant ibland så är jag faktiskt en sån människa som bryr sig om hur det går i sport sammanhang (Det där ordet såg väldigt konstigt ut men orkar inte kolla om jag stavade fel eller inte)

Ikväll ska det iaf självklart bli att kolla finalen i ishockey och heja på sverige. Just nu är det enda att jag måste hitta vilken vän som har storbilds tv och öl hemma. Utan det är det juh helt enkelt inte samma sak =P

Pusselipuss

Dålig dag



Insåg just en sak som jag helt missat idag. Det är fredag den 13e idag. Ska man hålla sig inne och akta sig för farligheter eller ska man dra ut och utmana ödet tro ??


Vår


Så nu är våren här. Eller egentligen har den varit här ett bra tag, snarare börjar vi ganska fort närma oss sommaren. Vi är halvvägs genom maj och jag inser att jag inte en enda gång varitr ute och grillat, suttit på gräset och njutit av solen eller ens suttit på min sköna balkong med kaffe och bok ist för i soffan. Det enda våriga jag egentligen gjort var att åka till skansen med familjen förra helgen.

Är det bara jag eller känns det som att sommaren som när man var liten var så oändlig numera blåser förbi så fort att man ibland missar hela skiten? Visst vi har inte ens kommit in i juni än men ändå känns det som jag slösar bort den lilla tid vi har med ljus och värme när jag sitter här vid datorn och skriver och inte är ute och leker i solen.

Inte för att det är soligt ute just nu. Faktum är att det är molningt och himlen hotar med regn här utanför- Så just idag kanske jag inte behöver oroa mig. Just i dag kan jag med gott samvete sitta inne med min bok och mitt kaffe utan problem.

Haha det här inlägget spårade visst ur lite. Allt jag egentligen skulle skriva var typ, yeey det är varmt ute ^^



Tre saker jag kommit fram till idag


  • Låt lassangen svalna innan du äter den annars bränner du sig och det blir jobbigt dagen efter

  • Jag kan inte hålla städat och ordnat hemma

  • Min humor uppskattas inte av alla



Låg


Just nu tycker jag väldigt mycket om min syster. Mest för att hon står och lagarmat och jag är hungrig. Självklart tycker jag om henne annars oxå men just nu har hon några extra plus =)

Annars sitter jag hemma hos pappa nu. Imorse kände jag inte alls för att vara social med människor eller ens lämna sängen. Men efter några koppar kaffe och totala myskläder känner jag mig lite bättre.

Har ni sånna dagar ibland? Då man bara vaknar och helt utan en speciell anledning bara känner att välden kan dra åt helvete jag vill stanna i sängen och göra absolut ingenting? Jag får dom lite då och då. Men men det är väl sånt man får leva med.

Imorgon måste jag btw leka vuxen och först jobba sen är det styrelsemöte på kvällen. Har jag tur är jag på bättre humör imorgon annars lär väl den dagen vara ett helvete...


Bara så att ni vet =P

Fuck Her Gently - Tenacious D


This is a song for the ladies
But fellas listen closely
You don't always have to fuck her hard
In fact sometimes that's not right to do
Sometimes you've got to make some love
And fucking give her some smoochies too
Sometimes ya got to squeeze
Sometimes you've got to say please
Sometime you've got to say hey
I'm gonna Fuck you softly
I'm gonna screw you gently
I'm gonna hump you sweetly
I'm gonna ball you discreetly
And then you say hey I bought you flowers
And then you say wait a minute sally
I think I got somethin in my teeth
Could you get it out for me
That's fucking teamwork
Whats your favorite position?
That's cool with me
Its not my favorite
But I'll do it for you
Whats your favorite dish?
I'm not gonna cook it
But ill order it from Zanzibar
And then I'm gonna love you completely
And then I'll fucking fuck you discreetly
And then I'll fucking bone you completely
But then I'm gonna fuck you hard
Hard


2/5 - 11


Ett litet tips till mig själv, ta inte på dig uppgifter när du inte vet vad som ska göras, vad det ska innehålla eller överhuvudtaget någonting.

Suck!

Annars är det bra med mig. Valborgskvällen var ganska rolig även om det aldrig är speciellt skojit att vakna med gårdagens smink och veta att man måsta ta sig hem i gårdagens kläder och klackar. (och få inga snuskiga idéer nu jag sov hos en kompis bara) Söndagen spenderades med en påse chips och en cola i soffan framför sista säsongen av Oz. Perfekt söndag enligt mig!

Idag har jag bara tagit det lugnt, druckit kaffe och snackat skit. Snart ska jag hem till pappsen och käka middag. Imorgon blir det att jobba hela dagen sen e de kursfika hos Jocke på kvällen.

Btw så är jag jätte stolt över mig själv: Jag har naglar!! Alltså naglar som inte är helt nerbitna. Jag råkar riva mig själv ganska ofta och dom e inte speciellt snygga än då jag inte är van och har sönder dom ganska konstant MEN jag biter inte på dom! Yeey!! Nästa steg är att få dom snygga sen ska jag visa upp en bild på dom =D