Min helg och bildregn

Hellu!!

Har ni haft en bra helg? Min har vait skoj =)

Igår åkta jag Camilia och Lars in till city för att roa oss. Efter en frukost/lunch fika fick vi den briljanta idén att och sightseeingbuss! Eftersom man fick ett två dagars pass och vi kom på bussen så sent åkte vi bara hela turen på en dryg timme runt ist för att hoppa av någonstans. Blev lite besvikna för det stod att det skulle vara liveguide men va bara en inspelad röst.

Efter det drog vi tillbaka till Blanch och drog på bio. Blev att se Super 8. Förutom att den bliv lite överdriven precis i slutet var den grym =D Sen blev det käk och hem till house.

Idag åkte vi in till city center lite tidigare. Blev igen först en frukost/lunch sen hoppade vi på bussen igen. Den här gången tog vi en annan linje som samma företag kör och på den var det en liveguide =D vi åkte hela den runt oxå sen hoppade vi på samma som igår och hoppade av vid Phoenix park som är läskigt stort.

Där såg vi hästpolo (eller vi såg det från håll men när vi kom dit tog matchen slut så fick bara titta på när dom lallade runt och lekte lite), massa hjortar typ 10 meter bort som springer fritt där och skiter fullständing i alla människor och en några som vi tror spelade kricket. Tittade på dom i typ en kvart men lyckades ändå inte riktigt räkna ut vad dom sysslade med. Försökte även övertala dom andra att vi skulle klättra i träd då träden där är perfekta för det men gick inte så bra.

Nu är jag hemma och sitter på skype med Pappa, Anders och Therese =D


Är blandade bilder från idag och igår. Orkar inte sortera dom...

 



 

 

 

 



 

 

 

 



 

 



 

 

 

 

 

 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback